Gibi cümleler kurmazdi. kafasında bir yerler de ayrılık düşüncesi var ama boşanmanıza engel birşeyler var gibi. Olabilir.seni brnim basima yakanın allah belasini versin, 3 senedir çekiyorum senden"
Gozleri mutluluktan dolmus olmasin? Sacmaliyorsun demesi de sevincindendir belki?Selam. 17 yasımda evlendim. 3 senelik evliyiz, bebek yok. Ayda 1,2 kere aramizda sacma sebeplerden kavga cikar. Son zamanlar her kavgamizda " seni brnim basima yakanın allah belasini versin, 3 senedir çekiyorum senden" gibi cümleler kuruyo. Biz görücü usulu evlendik. Dün bu sözlerinden sonra patladım " beni hayatinda istemiyorsan çıkarım hayatından, açık açık söyle" dedim. Gözleri doldu " saçmalıyosun şuan, kafan bozuk senin, ne dediğinin farkında değilsin" dedi bana. Benimle evlendiğine madem pişman ayrılalım diyince neden triplere giriyo? Amacı ne bu insanın?
" seni brnim basima yakanın allah belasini versin, 3 senedir çekiyorum senden" gibi cümleler kuruyo.
Böyle konuşan birisine insan demeyelim de, odun diyelim mesela!Amacı ne bu insanın?
Cahildim, ailem fakirdi evliliğin ne olduğunu bile anlamıyordum. 15 yaşımda nişanlandım, 17 düğün oldu. Aptalın ta önde gideniyim...Sizi yalvartmak istiyor, yaşınız çok genç kocaya güveneyin eğitim alın işe başlayın sonra da bu kocadan hayır gelmez bebek de yapmayın sakın hakaretler iyice artar bebekten dolayı da gidemezsiniz kolay kolay ona güvenir daha çok cırlar
Ayrıca 17 yaşında neden görücü usulü? Hani yaş gelir 30-40 a bakarsın evlenemiyorsun tanıdıklar birini önerir evlenirsin bi yuvan olur da, 17 yaşında seni görücüye iten sebep neydi ?
eşiniz kaç yaşında?Cahildim, ailem fakirdi evliliğin ne olduğunu bile anlamıyordum. 15 yaşımda nişanlandım, 17 düğün oldu. Aptalın ta önde gideniyim...
Yo Orta okul 9 sınıf mezunuyum.Aileniz zorla mı evlendirdi? Maaşınız var mı?
Sizi nikahinizi kullanarak terbiye etmeye calisiyor. Zira bunu yapan cok. Üstüne bu sekilde sekse zorlayan, kadinin elinden parasini alan erkekler de var. Sahsen bir kere uyaririm "o laflari tekrar edersen" giderim diye. Söylese de arkasinda durup giderim. Ama benim egitimim ve baska imkanlarim var bunu yapmak icin. Burdan da ailenizi kiniyorum. Ben genc yasta evlenmeye karsi degilim, ama bu sekilde daha resit olmayani gelinlige tikayana da saydirasim var
Ben asla yalvarmam böylesine şimdi ayrılalım derse hemen arkama bakmadan ayrılırımSizi yalvartmak istiyor, yaşınız çok genç kocaya güveneyin eğitim alın işe başlayın sonra da bu kocadan hayır gelmez bebek de yapmayın sakın hakaretler iyice artar bebekten dolayı da gidemezsiniz kolay kolay ona güvenir daha çok cırlar
Ayrıca 17 yaşında neden görücü usulü? Hani yaş gelir 30-40 a bakarsın evlenemiyorsun tanıdıklar birini önerir evlenirsin bi yuvan olur da, 17 yaşında seni görücüye iten sebep neydi ?
Boşansam zaten ailemin yanına gitmeyeceğim nefret ediyorum onlardan 15 yaşımda nişanlandırdılar beni ben Cahildim aptaldım çocuktum Anneme ne gelmişti ayrılsam da zaten Gidip kendi ayaklarım üzerinde duracağım Zor da olsa yapacağımeşiniz kaç yaşında?
küçük olduğundan ayrılmaya cesaret edemiyor olmasın
veya ailesinden korkuyordur
lütfen ama lütfen iyi korunup çocuk yapmayın
3 senelik evli olduğunuzdan illa ki soran baskı yapan olur.. sakın derim
aileniz sahip çıkar mı boşansanız?
Resmi nikahınız var mı? Evlendikten sonra üzerine mal mülk geldi de onları paylaşma korkusuna mı ayrılmak istemiyor acaba. Sinirle bazı istemediğimiz şeyleri bazen biz de söyleyebiliyoruz ama eşinizin söyledikleri çok fazla, gerçekten evlendiğine pişman olmayan insanın söyleyeceği sözler değil bence.Cahildim, ailem fakirdi evliliğin ne olduğunu bile anlamıyordum. 15 yaşımda nişanlandım, 17 düğün oldu. Aptalın ta önde gideniyim...
Cahildim, ailem fakirdi evliliğin ne olduğunu bile anlamıyordum. 15 yaşımda nişanlandım, 17 düğün oldu. Aptalın ta önde gideniyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?