Benimle evlendigine pisman, ama bosanalim diyince sacmalama diyor

Büyüme evresinde olduğu için böyle ergence inişleri çıkışları olabilir sütten kesilip koca peşine düşmeyin ya yok artık ya

Ailen zorlamı nişanlandırdı

Ozaman sözlerimi geri alıyorum

Boşan dur ayaklarını. Üzerinde Allah yardımcın olsun

Ailesi nişanlamış 15 yasında.
Evet okudum sonradan kusura bakma konu sahibi hakkını aldım

Yakıyorlar çocukların başını yazıktır ya

17 yaşında bir genç kız hayatının baharında henüz ergenlikle çocukluk arasında evlendirip kurtulmak için çocugun başını yakıyorlar

Blöfü erken patlamış elinde. Amacı da sindirmek, beklentisiz kılmak, başından savuşturmak, sorumluluktan sıyrılmak.

Ciddi ciddi gidebileceginizi gösterin aklını başına alsın 17yasinda siz cahilsiniz de eşiniz kaç yaşında?

eşin kaç yaşında
35
kaybolan çocukluğuna mı üzüleyim böyle iğrenç bir adama 3 yıldır katlanmana mı
Bunlar daha hiçbirşey... sana hayatımın tamamını anlatsam yaşadıklarımı bu 3 sene içinde telefonu elinden düşer o derece
Engel olan bir şey ne olabilir mesela

35

Bunlar daha hiçbirşey... sana hayatımın tamamını anlatsam yaşadıklarımı bu 3 sene içinde telefonu elinden düşer o derece

Engel olan bir şey ne olabilir mesela
Aileler,edililen mal varlığı, ödeyecek olduğu nafaka ve tazminat mesela

Boşanmak istiyor ama bunu kendi dile getirsin istemiyor. Sen söyleyince de öyle bişey yokmuş gibi davranıyor. Sen tamamen boşanmaya karar verdiğinde ise ben istemedim ki boşanmak senin kararındı deyip işin içinden sıyrılacak.

Pis sapik ya. O yasta 15 yasinda cocukla isi ne. Ay böylelerini hapise atsala keske
Birkaç arkadaşıma durumumu anlatmıştım onu polise ver yakalansın düşsün hapse sen de kurtulursun ondan dedi ama işte aptal Merhamet duygusu var içimde ne de olsa benim üzerimde hakkı var düşüncesiyle yapmıyorum

Eşin ile aranda yaş farkı çok fazla bu yüzden kavga etmeniz normal.
Ortak nokta bulmanız zor
Eşin boşanmak istemesi bu yaştan sonra boşanıp tekrar hayat kurması zor. Yaşı ve boşandığı için ideal eş adayı olmuyor bunun farkında.

Sapık herif.
Adi şerefsiz.
32 yasında 15 yasındaki kızla ne diye nişanlanır.
Bu adam zengin diye mi verdiler seni ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…