diyen adamı o anda terketmek varken,Son zamanlar her kavgamizda " seni brnim basima yakanın allah belasini versin, 3 senedir çekiyorum senden"
Niye böyle diyorsunuz?" beni hayatinda istemiyorsan çıkarım hayatından, açık açık söyle" dedim.
Kocan/sapığın sübyancı bir (küfürler)...... Bu evliliği kabul eden ailen/ailesi de aynı küfür sarmalının birer bireyi.Birkaç arkadaşıma durumumu anlatmıştım onu polise ver yakalansın düşsün hapse sen de kurtulursun ondan dedi ama işte aptal Merhamet duygusu var içimde ne de olsa benim üzerimde hakkı var düşüncesiyle yapmıyorum
Ben ortaokul 9 sınıftan okulu bıraktım Yani o yaşlarda Nişanlandıktan sonra okulu bıraktım Ben kostura kostura evlenmek meraklısı değildim o yaşlarda evlenmenin kocanın Ne Olduğunu bile bilmiyordum çocuktum Okuldan bir gün eve geldim, Annem hazırlan seni istiyorlar dedim ben de istemenin ne olduğunu bile anlamadım zengin diye beni kendimden onca yaş büyük birine verdiler Cahildim... çocuktum...Lise zorunlu eğitim.6 yaşında okula başlamanız durumunda bile 18 yaşınızda liseden ancak mezun oluyorsunuz ..siz lise eğitimi almadınız mı? Neden koştura koştura görücü usulüyle evlendirdi sizi aileniz ?Baksanız anne babanız benim yaşıtımdır (42 yaşındayım) nasıl 17 yaşında sizi evlendirdiler hayretler içindeyim
Evet çok zengindi. Ailem fakirdi.. anneme fazla geliyordum bakamıyordu banaSapık herif.
Adi şerefsiz.
32 yasında 15 yasındaki kızla ne diye nişanlanır.
Bu adam zengin diye mi verdiler seni ?
Bir velim bu şekilde ..14 yaşında sözleyip 15 inde evlendirmişler ..sebebi de düğün dernek olsun,millete eğlence olsun.Kadıncağız 34 yaşında 18 yaşında çocuğu var.Boşandı ama şiddet görerek ,çocuğu alıkonularak .Şimdi ev kirasını ödeyip çocukları ile geçinebilmek için günde 12 saatten fazla çalışıyor.Sizi bu şekilde elin eline koyan ana baba boşanırsanız kapılarını arlar sanmayın.Açıktan liseyi bitirin ya da mesleki eğitim merkezine başvurun (onların da diplomaları meslek lisesi ayarında) er ya da geç eşiniz sizi istemediğini yüzünüze söyleyecek ama o zaman 40 yaşında olursanız sizin için hayat daha zor olurBen ortaokul 9 sınıftan okulu bıraktım Yani o yaşlarda Nişanlandıktan sonra okulu bıraktım Ben kostura kostura evlenmek meraklısı değildim o yaşlarda evlenmenin kocanın Ne Olduğunu bile bilmiyordum çocuktum Okuldan bir gün eve geldim, Annem hazırlan seni istiyorlar dedim ben de istemenin ne olduğunu bile anlamadım zengin diye beni kendimden onca yaş büyük birine verdiler Cahildim... çocuktum...
Çok üzüldüm ya ne biçim bir anneniz varmış keşke herkes anne olmasa. Keşke o zaman hepsinden şikayetçi olunsaymış. Bu saatten sonra şikayetçi olunsa da sonuç alınması çok zor. Başka kardeşiniz var mıydı? Çalışmaya başlayın bir an önce, para biriktirip ayrılırsınız. Zenginse onun parasından da birikim yapabilirsiniz iş bulmadan önce de.Evet çok zengindi. Ailem fakirdi.. anneme fazla geliyordum bakamıyordu banaBabam hep itiraz etti ama annem para için evlendirdi beni
Çok yüreğime oturdun be kızım.Evet çok zengindi. Ailem fakirdi.. anneme fazla geliyordum bakamıyordu banaBabam hep itiraz etti ama annem para için evlendirdi beni
Bir kere ciddi ciddi mahkeme kapısına at bakalım birdaha bu lafları edebiliyor mu..Selam. 17 yasımda evlendim. 3 senelik evliyiz, bebek yok. Ayda 1,2 kere aramizda sacma sebeplerden kavga cikar. Son zamanlar her kavgamizda " seni brnim basima yakanın allah belasini versin, 3 senedir çekiyorum senden" gibi cümleler kuruyo. Biz görücü usulu evlendik. Dün bu sözlerinden sonra patladım " beni hayatinda istemiyorsan çıkarım hayatından, açık açık söyle" dedim. Gözleri doldu " saçmalıyosun şuan, kafan bozuk senin, ne dediğinin farkında değilsin" dedi bana. Benimle evlendiğine madem pişman ayrılalım diyince neden triplere giriyo? Amacı ne bu insanın?
Sonra da biz bakamayacağın çocuğu doğurmayacaksın deyince kk. de kavga çıkıyor.Cahildim, ailem fakirdi evliliğin ne olduğunu bile anlamıyordum. 15 yaşımda nişanlandım, 17 düğün oldu. Aptalın ta önde gideniyim...
35 mi oha35
Bunlar daha hiçbirşey... sana hayatımın tamamını anlatsam yaşadıklarımı bu 3 sene içinde telefonun elinden düşer o derece
Korun ve hamile kalma bir dahaCahildim, ailem fakirdi evliliğin ne olduğunu bile anlamıyordum. 15 yaşımda nişanlandım, 17 düğün oldu. Aptalın ta önde gideniyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?