Benimle evlendigine pisman, ama bosanalim diyince sacmalama diyor

Çok geç olmadan mutlaka bir mesleki eğitim alın . Çünkü bugün olmasa bile bir gün boşanma için tekrar konuşursa çalışan ayakları üzerinde duran bir kadın olmalısınız. Bazen eşler küçük ekmek kırıntıları bırakıyor ama kadınlar ne yazık ki bunu göremiyorlar.

Lise zorunlu eğitim.6 yaşında okula başlamanız durumunda bile 18 yaşınızda liseden ancak mezun oluyorsunuz ..siz lise eğitimi almadınız mı? Neden koştura koştura görücü usulüyle evlendirdi sizi aileniz ?Baksanız anne babanız benim yaşıtımdır (42 yaşındayım) nasıl 17 yaşında sizi evlendirdiler hayretler içindeyim

Kocan/sapığın sübyancı bir (küfürler)...... Bu evliliği kabul eden ailen/ailesi de aynı küfür sarmalının birer bireyi.
Sapığının olması gereken yer hapis. Keza ailenin de öyle. Bu işte onayı olan düğünde fıkır fıkır göbek atan herkesin yeri orası.
Merhamet gösterecek durumda değilsin. Zaman aşımı ne kadardır bilmiyorum ama geçmeden şikayetçi ol. Aklın başına gelince geç kalmış olabilirsin çünkü.

Bu adam sen "yaşlanınca" zaten muhtemelen senden boşanacak. Bekleme. Sana merhamet göstermeyenlere sen de gösterme.

Ben ortaokul 9 sınıftan okulu bıraktım Yani o yaşlarda Nişanlandıktan sonra okulu bıraktım Ben kostura kostura evlenmek meraklısı değildim o yaşlarda evlenmenin kocanın Ne Olduğunu bile bilmiyordum çocuktum Okuldan bir gün eve geldim, Annem hazırlan seni istiyorlar dedim ben de istemenin ne olduğunu bile anlamadım zengin diye beni kendimden onca yaş büyük birine verdiler Cahildim... çocuktum...

Sapık herif.
Adi şerefsiz.
32 yasında 15 yasındaki kızla ne diye nişanlanır.
Bu adam zengin diye mi verdiler seni ?
Evet çok zengindi. Ailem fakirdi.. anneme fazla geliyordum bakamıyordu bana Babam hep itiraz etti ama annem para için evlendirdi beni

Bir velim bu şekilde ..14 yaşında sözleyip 15 inde evlendirmişler ..sebebi de düğün dernek olsun,millete eğlence olsun.Kadıncağız 34 yaşında 18 yaşında çocuğu var.Boşandı ama şiddet görerek ,çocuğu alıkonularak .Şimdi ev kirasını ödeyip çocukları ile geçinebilmek için günde 12 saatten fazla çalışıyor.Sizi bu şekilde elin eline koyan ana baba boşanırsanız kapılarını arlar sanmayın.Açıktan liseyi bitirin ya da mesleki eğitim merkezine başvurun (onların da diplomaları meslek lisesi ayarında) er ya da geç eşiniz sizi istemediğini yüzünüze söyleyecek ama o zaman 40 yaşında olursanız sizin için hayat daha zor olur

Evet çok zengindi. Ailem fakirdi.. anneme fazla geliyordum bakamıyordu bana Babam hep itiraz etti ama annem para için evlendirdi beni
Çok üzüldüm ya ne biçim bir anneniz varmış keşke herkes anne olmasa. Keşke o zaman hepsinden şikayetçi olunsaymış. Bu saatten sonra şikayetçi olunsa da sonuç alınması çok zor. Başka kardeşiniz var mıydı? Çalışmaya başlayın bir an önce, para biriktirip ayrılırsınız. Zenginse onun parasından da birikim yapabilirsiniz iş bulmadan önce de.

Yapabileceğin en mantıklı şey. Kendi yapabileceğin bir iş bulup para biriktirmek. Disaridan okumayı dusunebilirsin. Şuan bosansan ailenin evine gitmek istemiyorsun ne olacak elinde iş yok eğitim yok. Evli iken bunları hallet. Kendini idare ettiğinde kararını verirsin.

Konu sahibi madem eşin zengin gizlice birikim yap.
Farklı ihtiyaçlar göster kalan parayla altın dolar vs al az çok demeden.
Açıktan liseye başla lise mezunu olursan iş bulman daha kolay olur.
Bosan vs demek kolay hayatın gerçekleri var bırde.
Üstelik ailenin de durumu kötüymüş.
Eğitimini tamamla aşçılık kursu vb.bir şeye de kayıt olabilirsin.
Eşine de hobi olarak gitmek istiyorum de.
Ne yaparsan yap meslek sahibi ol kendini garantiye al.

Evet zor bir hayat ama artık kurban rolünden çıkıp hayatına sahip çık derim.Bunun içinde mantığınla hareket et.

Yolun başındasınız daha çok gençsiniz bebekte yok bence iyi düşünün ölene kadar bu adamın laflarını duyup rahatça oturup onunla bir şeyler paylaşabilecek misiniz bir de çocuk olursa ilerde o zaman da çekersiniz çok bunları iyi düşünün hayata bir kere geliyoruz önemli olan sizin mutluluğunuz ve sağlığınız bunu unutmayın…

Bir kere ciddi ciddi mahkeme kapısına at bakalım birdaha bu lafları edebiliyor mu..

Yaşınız daha çok küçük. Şiddet var mı ? Kendinizi ezdirmeyin ama eviniz güvenli ise kendinizi garanti altına almadan da boşanmayın. Çünkü gidecek bir aileniz yokmuş ,disarilarda ziyan olmayin

Cahildim, ailem fakirdi evliliğin ne olduğunu bile anlamıyordum. 15 yaşımda nişanlandım, 17 düğün oldu. Aptalın ta önde gideniyim...
Sonra da biz bakamayacağın çocuğu doğurmayacaksın deyince kk. de kavga çıkıyor.

Allah yardımcınız olsun.

Sizi sevdiği için değil çevre baskısı nedeniyle evliliğe devam ediyor bana kalırsa. Daha güzel bir hayatın sizin olmasını dilerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…