- Konu Sahibi doksanaltmisdoksan
-
Bir ilişkinin amacı nedir diye sormuştum. "Evlilik mi?" diye cevap verdi. mi? diye soruyor inanabiliyor musunuz... Peki başka nedir evlilik değilse dedim, "Hayatını partnerinle yaşamak, güzel anlar geçirmek" dedi. Ben bu güzel anları arkadaşlarımla da geçiririm zaten.
Sonra telefon mesajlaşmalarımız var;
"Ben seni kandırdım mı? Bunları sevgili olduğumuz gün bilmiyor muydun? Benim yerimde olsaydın aileni napardın? Bu davranışı hakedecek naptım ben ? Zaten ortalıkta net birşey yok, sen olsaydın nasıl karar alırdın?" dedi
burnuma hoş kokular gelmedi
bunlar geleceğim belli değil şu anımı renklendir ey sevgili ayaklarııı
seni ömrüne sığdıramayan birinden uzak durmalısın canım
planları arasında sen yoksan senin planlarında da o olmamalı
ne yani onunki kariyerde senin ki boru mu
anlamıyorum bu şekilde düşünüp birde seviyorum diyenleri
bunlara kananlarada hiç acımam canım kusura bakma
Zatn niyetini bu cümlelerde anlatmış.
Amacı Turkıyedeyken yalnız kalmamak , sevgıyı ve hayatı akısında yasayabılcegı bır kız arkadaş edinmek..
Evlenmek planları arasında yok bu belli zaten ama sizinle evlenmek hiç yok..
Size ustune basa basa '' baştan bılmıyormuydun , senı kandırdım mı sana senınle evlenıcem demedım '' demeye getırıyor ..
Tabir-i caizse : evlenıcek deıl eglenıcek bır partner ıstıyor : üzgünüm ama bu tablodan olumlu bır sonuc cıkmıyor..
Ben olsaydım : ayrılırdım ( evlenmıyor dıye değil ( hayatındaki planlarında benı hesaba katmadıgı ve benı planlarının arasına almadıgı içiin )
Öncelikle erkek arkadaşına karşı, duruşunu çok beğendim :) Benimde daha önce aynı sorunları yaşadığım bi sevgilim vardı. O da mezhep farkımız olduğu için bir de maddi imkansızlıklar nedeniyle evlenmeyi erteliyordu. Biz ayrıldık başkası girdi hayatıma. Şimdi deli divane yeter ki dön hemen evlenelim diyor. Ne oldu imkansızlıklara? Kısacası arkadaşım eğer bir adam seviyorsa imkansızlık yoktur. Şartlar elverdiği ilk zamanda evlenmek ister. Ben bunu bilir bunu söylerim. Yerinde olsa aynen senin gibi davranırdım ve asla taviz vermezdim. Arası yok ya hayatı olurum ya da hiç
normalde erkek arkadas konularina pek yorum yapmamayi tercih ederim ama konunu okumus bulundum.
canim daha cok yeni birlikteliginiz 2 ay nedirki
ayrica bi erkek her zaman evlilikten kacar ki erkek arkadasinin kactiginida düsünmüyorum sadece dereyi görmeden pacalari sivamak istemiyor umarim anlatabilmisimdir
daha okul okuyor.
kendi ailesinin yaninda yasamak istemesi kadar dogal bisi yok herkes kendi ailesinin yaninda kendi memleketinde ülkesinde yasamak ister.
Kendini ezdirmemen cok hosuma gitti canim bende kariyer icin ugrasicam bu sene 4. senem ama sevgilimdende önemli oldugunu düsünmüyorum esittir yani benim icin..zaten irk ayrimi yapmam ama iranli sonucta kültür farki diyim sadece:)aslinda biraz irk ayrimi yaparm hehe:)unutma o kariyerini ön planda tutuyosa sanada erkek mi yok bence en iyi sevgiye laiksindir sen canim her sey gönlünce olsun her sey kader öpüldünn:)
sevgilerle..
Ben ona Türkiye'de yaşa diye baskı yapmadım asla, insanın niyeti evlenmek olsa, kariyeri bahane etmez, 2 sene sonra okulu bitiyor, uzmanlığa başlayacak. Okulu bittiğinde evlenmemesi için hiçbir neden yok, uzmanlık onun evlenmesine mani değil.
cok yeni iliskiniz
belki seni tanidikca düsünceleri degisecek belki seninle evlenmek icin okulunun bitmesini 4 gözle bekleyecek.
su anda bunlari düsünmen icin cok erken
bnce cıdden sewse ewlenmek ıcın can atardı
okulunu bıtırıp gıtme planı var ,,, ozamana kadarda senle.
sende ewlenelım dıye soleme dahha fazla ayıp olur kadından teklıf gelmez
Sence bu kadar kesin konuşan birisi düşüncelerini değiştirir mi? Ben hiç sanmıyorum değiştireceğini. Niyeti evlenmek değilki, kendi ağzıyla söylüyor, partnerimle güzel vakit geçirmek diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?