- Konu Sahibi doksanaltmisdoksan
-
boswer gıtsınBence de cidden sevse evlenmek için can atardı.. Yok ben dün gece ayrıldım zaten, bitti dedim. Bu şekilde yürüyemez zaten dedim... Benim tek isteğim en azından niyetinin evlenmek olmasıydı, hemen gelsin evlensin demedim hiçbir zaman..
Canim kusura bakma ama kendini evlenmek icin koca arayan bir bayan gibi empoze etmissin. Insan biriyle cikinca iliskiye baslayinca hemen evlenmek dusunmez , her ciktigin gorustugun insanla kesin evlilik yoluna girmek zorunda degilsin. Bu isler ismarlamayla olmaz. Senin niyetin karsindaki insanla birseyler paylasmak guzel bir iliskiye baslmaka tanisip kendini tanitmaktan cok evlenmek olmus. Sen evliligin kendisini istiyorsun bazi bayanlar vardir niyese illaki hemencecik evlenmek isterler kimle evlendiklerinin bile nerdeyse onemi yoktur . Boyle olma sende. Eger illa evlenicem diyorsan etrafindaki insanlara evlenmek istiyorum adaylarla bulusturun dersin.
Bir insan 2 ayda nasil evlilik dusunebilir o da hayret dogrusu o insani tanimiyorsun bile, ustelik karsindaki insan nasil 2 ay tanidigi bir kiz icin hayatini planlayabilir veya olan planlarini degistirir. Sence adil mi o insanin hayati icin? Hersey zamanla olur. Emeklemeden kosmaya calisma! HER ILISKININ amaci evlilik degilidr.Zamanla evlilik dusunursun o insani tanidikca begendikce uyumunuzu gordukce...
Tam yerinde yorum yapmış arkadaş. 2 ayda evlilik kararımı verilir.Daha birbirinizi tanıma aşamasındasınız.Adam kaçmıyo ki canım sonuçta.
canim kusura bakma ama kendini evlenmek icin koca arayan bir bayan gibi empoze etmissin. ınsan biriyle cikinca iliskiye baslayinca hemen evlenmek dusunmez , her ciktigin gorustugun insanla kesin evlilik yoluna girmek zorunda degilsin. Bu isler ismarlamayla olmaz. Senin niyetin karsindaki insanla birseyler paylasmak guzel bir iliskiye baslmaka tanisip kendini tanitmaktan cok evlenmek olmus. Sen evliligin kendisini istiyorsun bazi bayanlar vardir niyese illaki hemencecik evlenmek isterler kimle evlendiklerinin bile nerdeyse onemi yoktur . Boyle olma sende. Eger illa evlenicem diyorsan etrafindaki insanlara evlenmek istiyorum adaylarla bulusturun dersin.
Bir insan 2 ayda nasil evlilik dusunebilir o da hayret dogrusu o insani tanimiyorsun bile, ustelik karsindaki insan nasil 2 ay tanidigi bir kiz icin hayatini planlayabilir veya olan planlarini degistirir. Sence adil mi o insanin hayati icin? Hersey zamanla olur. Emeklemeden kosmaya calisma! Her ılıskının amaci evlilik degilidr.zamanla evlilik dusunursun o insani tanidikca begendikce uyumunuzu gordukce...
Niye 2 ay tanidigi biriyle evlensin ki! Adam cok hakli. Adam seni taniycak zaman gecirecek uyumunuza bakacak, iyi bir es ev kadini olup olamayacagini tarticak, zamanla sevecek ve oyle evlilik dusunecek. Sipsevdi gibi 1-2 ayda evlilik dusunup erkenden evlensin mi... Sonra bu yuzden bosanmalar oluyor iste.Neden cunku insanlar birbirini tanimiyor. Ayrica daha ilk aylardan evlilik lafi eden bir bayan kendini yamamaya calisan kurtarmaya calisan bir kadin gibi gozukur erkekere. Herseyin ortasi karar.
Tam yerinde yorum yapmış arkadaş. 2 ayda evlilik kararımı verilir.Daha birbirinizi tanıma aşamasındasınız.Adam kaçmıyo ki canım sonuçta.
Canım kızma ama ben sevgiline hak veriyorum sanki. :26:
Yani henüz 2 aydır berabersiniz. Bu konulara girmeye ne gerek var ki? Hatta bu konu yüzünden ilişkiyi bitirmeye ne gerek var? Bende yarınımı planlamayı severim ama yarınımı planlarken, işleyiş hoşuma gitmiyorsa bugünümü kökten değiştirmem. Erkekler evlilik lafından bile korkuyor, böyle yuvarlak cevaplar vermesini mantıklı buldum. Konuşmanız biraz da oldu bittiye gelmiş sanki. -Evlenecek miyiz? +Bilmiyorum, zor. -Hmm o zaman ayrılalım. gibi bir şey olmuş. Evlenme meraklısı kız imajını çizmişsindir onun gözünde de. Hatta bu konuyu neden yüzyüze konuşmak yerine mesajlaştığınızı da çözemedim.
Gerçekten kızma ama iki aylık sevgilim gelse bana evlilik konusu açsa, döner ona "sakin ol şampiyon ne bu hız?" derim.
Sevgilim de sevgilinle aynı kafada bu arada. İlişkimizin 6. ayından sonra tesadüfen bu konu açılınca "Ben hiç evlenmeyeceğim, düğüne harcayacağım parayla tekne alıp dünyayı gezeceğim, hadi kazara evlendik diyelim hayatta çocuk yapmam, zır zır çekemem onu ben valla." demişti. Bende "ben sanki seninle evlenmeye çok meraklıyım" tarzı bir cevap vermiştim. Ki sevgilim 26 yaşında. İstese evlenemeyecek yaşta değil. Sonra ne oldu biliyor musun? Biz 4 tane evcil hayvan aldık. Hepsini onun başına yıktım. Babaları oldu miniklerimizin. Şimdi ise "bi' an önce askere gitsem de dönsem, zaten evim var eşyaları yeniler hemen evleniriz. ilk fırsatta çocuk da yaparız süper olur bence, miniklere babalık yapmak bile çok zevkliymiş çocuğum olsa kesin çok severim onu ben, ısıra ısıra severim hemde" diyen ev erkeğine dönüştü. Yani demek istediğim, isteğini direk söylemenden dolayı da ters tepmiş olabilir. Keşke mesajı alttan alttan verseydin. İstediğini alman daha kolay olurdu.
boswer gıtsın
asık adam kaptrmaz sewdgını benm esım 1, haftada ewlenme teklıfı ettı bana
dıgerlerı hemen azına almıodu o lafı gercı bnde sewmıodm zaman gecırıodm ya neyse ( ılerde ewlenelım dıolardı ayaktı tabı)
ısın ozetı elını sallasan ellısı.
partnermıs mıs
ay ne modern iranlılar zaten ewlılık programlarınada dolustular. ısınamıyorum o mıllete
Ya tamam haklısınız 2 ayda evlenilmez ciddi adımlar için bile erkendir ama adamın gelecek planlarında dahi kızın herhangi bir rolü yok ki.. Yani en azından gelecek hakkında hayallernde amaçlarında yer verebilirdi ki o zaman bu konular bu şekilde gündeme gelmezdi. Ama niyet daha çok şu 8-9 sene boş geçmesin hoş vakitler geçirelim sonrada hoşçakal deyip gidelim. Takılması gereken nokta bu bence.
O yaştaki bir erkek hiç bir ilişkisine "evlenmek niyetiyle" başlamaz ki.. Kimse böyle başlamamalıdır. Yani senin dediğin gibi değil.İlişkiler evlilik niyetiyle başlamaz!!
İnsanlar tanışır , görüşür, zamanla aradaki bağ kuvvetlenir ve sonucu olarak evlenilir..
Evlilik senin için bir amaç olduğu sürece de karşına çıkan erkeklerden bu yanıtı almaya devam edersin..
Ne zaman olur, akışına bırakır, evlililiği sevgini resmileştircek bir araç olarak görürsün , o zaman mutluluğu yakalarsın
Ki ben çocuğun seninle "eğlendiğini" düşünmedim yazdıklarından. Sana karşı sevgi, saygı beslemiş ve gerçekçi davranmış. Evleneceğim seninle diyip, tekmeyi basan adamdan bol bir şeyin olmadığı günümüzde hayretlik ki mantıklı konuşmuş erkek arkadaşın..
Bak canim herkes evlenmek niyetinde olmaz bende degildim esimde degildi. Onemli olan sana evlenme hissini verecek insani bulmak . Kimi insan evlenme hissini karsisindakine vermezken kim insanla gorustugunde zamanla tandiginda iste bu! Aradigim insan buymus dersin.Ben evlenmek dusunmuyordum ve 6 ci aydan sonra meydana cikti. Ha yanlisti bosandik ama onemli olan karsindaki insanin sana evlenme hissiyati vermesi. Ben hic evlenmem diyordum bak sonra noldu hic hesapta yokken 2 ayda hemen alinmis bir kararla evlendim. Insanin kararini degistirecek partner yeterki karsisina ciksin. Eger evlenme meraklisi degil isen takma rahat ol... akisina birak sana demiyorum ki yillarini harca ama en cok 1 yildan sonra bir yere gitmiyorsa iliski koyver gitsin. Erkeklerde bayanlarin bu zaafini bildikleri icin herkese hemencecik evlenme vaad eder oldular. Boylelikle bayanlari kolayca kandiriyorlar iste. Arada helal sut emmis erkekler cikmiyormu tabiki... Ama onlar o kadar az ki.. Iyisine denk gelmek samanlikta igne aramaya benzer.
Niyet değilki, adamın aklında evlilik yok. Düşünsenize ben bu adamla 8 sene daha çıktım diyelim, geldim 31 yaşıma, adam uzmanlığını bitirince İran'a döndü diyelim ailesinin yanına. Ne olacak bana? Ki 32-33 yaşımdan önce evlilik için gerekli minimal şeyleri elde edemem diyor. Senelerimin hesabını kim verecek o zaman?
O yaştaki bir erkek hiç bir ilişkisine "evlenmek niyetiyle" başlamaz ki.. Kimse böyle başlamamalıdır. Yani senin dediğin gibi değil.İlişkiler evlilik niyetiyle başlamaz!!
İnsanlar tanışır , görüşür, zamanla aradaki bağ kuvvetlenir ve sonucu olarak evlenilir..
Evlilik senin için bir amaç olduğu sürece de karşına çıkan erkeklerden bu yanıtı almaya devam edersin..
Ne zaman olur, akışına bırakır, evlililiği sevgini resmileştircek bir araç olarak görürsün , o zaman mutluluğu yakalarsın
Ki ben çocuğun seninle "eğlendiğini" düşünmedim yazdıklarından. Sana karşı sevgi, saygı beslemiş ve gerçekçi davranmış. Evleneceğim seninle diyip, tekmeyi basan adamdan bol bir şeyin olmadığı günümüzde hayretlik ki mantıklı konuşmuş erkek arkadaşın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?