Benimle evlenmek istemiyor ! Lütfen akıl verin

boswer gıtsın
asık adam kaptrmaz sewdgını benm esım 1, haftada ewlenme teklıfı ettı bana
dıgerlerı hemen azına almıodu o lafı gercı bnde sewmıodm zaman gecırıodm ya neyse ( ılerde ewlenelım dıolardı ayaktı tabı)
ısın ozetı elını sallasan ellısı.
partnermıs mıs
ay ne modern iranlılar zaten ewlılık programlarınada dolustular. ısınamıyorum o mıllete

Son düzenleyen: Moderatör:

Tam yerinde yorum yapmış arkadaş. 2 ayda evlilik kararımı verilir.Daha birbirinizi tanıma aşamasındasınız.Adam kaçmıyo ki canım sonuçta.

Tam yerinde yorum yapmış arkadaş. 2 ayda evlilik kararımı verilir.Daha birbirinizi tanıma aşamasındasınız.Adam kaçmıyo ki canım sonuçta.

Boyle asil hemen evlenelim diyenlerden korkucaksiniz. Benimde vardi bir erkek arkadasim hemen ilk aylardan evlenelim dedi beni kandirmaya calisti sagolsun. Sonra iyi madem ben konuscam istemeye gel deyince bahane ustune bahane bulup beni sinir etti ve sonra ayrildi benden oyle iste.... Herkes acikgoz olsun. Hayra alamet degil hemen evlenelim diyenler .Evlenelim diyerek bazi erkekler hepsi degil bayanlari kandirma yoluna gidiyor.

hiç evliliği düşünmeyen biriyle, ciddi düşünmeyen biriyle işim olmaz. Yorumlarına kesinlikle katılmıyorum. Ben kariyerimi yapan bir insanım, evlilik meraklısı vs. Değilim. Ama boş, geleceği olmayan bir ilişkinin içinde kalmam. Ilişkiler, evlilik amacıyla başlar tabiikide, olursa olur olmazsa olmaz. Ama niyet önemli.

Zamanla mı? Adam hiç evlilik düşünmüyor.. Sence benim ona 10 senemi vermem ne kadar mantıklı?

Ya tamam haklısınız 2 ayda evlenilmez ciddi adımlar için bile erkendir ama adamın gelecek planlarında dahi kızın herhangi bir rolü yok ki.. Yani en azından gelecek hakkında hayallernde amaçlarında yer verebilirdi ki o zaman bu konular bu şekilde gündeme gelmezdi. Ama niyet daha çok şu 8-9 sene boş geçmesin hoş vakitler geçirelim sonrada hoşçakal deyip gidelim. Takılması gereken nokta bu bence.

Yuvarlak cevap vermiyorki, gayet net.

Siz beraber mi yaşıyorsunuz sevgilinle?

Çok haklısın, seven adam evlenmek ister zaten..

Evet anlatmak istediğim noktayı çok güzel yakalaşmışsınız, teşekkürler. Ben de bundan bahsediyorum.

O yaştaki bir erkek hiç bir ilişkisine "evlenmek niyetiyle" başlamaz ki.. Kimse böyle başlamamalıdır. Yani senin dediğin gibi değil.İlişkiler evlilik niyetiyle başlamaz!!
İnsanlar tanışır , görüşür, zamanla aradaki bağ kuvvetlenir ve sonucu olarak evlenilir..
Evlilik senin için bir amaç olduğu sürece de karşına çıkan erkeklerden bu yanıtı almaya devam edersin..
Ne zaman olur, akışına bırakır, evlililiği sevgini resmileştircek bir araç olarak görürsün , o zaman mutluluğu yakalarsın
Ki ben çocuğun seninle "eğlendiğini" düşünmedim yazdıklarından. Sana karşı sevgi, saygı beslemiş ve gerçekçi davranmış. Evleneceğim seninle diyip, tekmeyi basan adamdan bol bir şeyin olmadığı günümüzde hayretlik ki mantıklı konuşmuş erkek arkadaşın..

Bak canim herkes evlenmek niyetinde olmaz bende degildim esimde degildi. Onemli olan sana evlenme hissini verecek insani bulmak . Kimi insan evlenme hissini karsisindakine vermezken kim insanla gorustugunde zamanla tandiginda iste bu! Aradigim insan buymus dersin.Ben evlenmek dusunmuyordum ve 6 ci aydan sonra meydana cikti. Ha yanlisti bosandik ama onemli olan karsindaki insanin sana evlenme hissiyati vermesi. Ben hic evlenmem diyordum bak sonra noldu hic hesapta yokken 2 ayda hemen alinmis bir kararla evlendim. Insanin kararini degistirecek partner yeterki karsisina ciksin. Eger evlenme meraklisi degil isen takma rahat ol... akisina birak sana demiyorum ki yillarini harca ama en cok 1 yildan sonra bir yere gitmiyorsa iliski koyver gitsin. Erkeklerde bayanlarin bu zaafini bildikleri icin herkese hemencecik evlenme vaad eder oldular. Boylelikle bayanlari kolayca kandiriyorlar iste. Arada helal sut emmis erkekler cikmiyormu tabiki... Ama onlar o kadar az ki.. Iyisine denk gelmek samanlikta igne aramaya benzer.

Niyet değilki, adamın aklında evlilik yok. Düşünsenize ben bu adamla 8 sene daha çıktım diyelim, geldim 31 yaşıma, adam uzmanlığını bitirince İran'a döndü diyelim ailesinin yanına. Ne olacak bana? Ki 32-33 yaşımdan önce evlilik için gerekli minimal şeyleri elde edemem diyor. Senelerimin hesabını kim verecek o zaman?

ŞUTLA GİTSİN PARTNERLERİYLE YAŞAYACAĞI HAYATINDA MUTLULUKLAR DİLE BOŞVER ...ama iki aydada adama evlilik evlilik dersen herkes bunalır bunuda unutma bence

canım bu evlilik konusunu çok erken açmışsın bence
keşke zamana bıraksaydın ve görseydin. ilişkinin başında daha bu konunun gündeme gelmesi bence doğru değil. Ve evlilik konusu bence hiçbir zaman kadın tarafından açılmamalı çünkü evlilik delisi durumuna düşülüyor.
Erkekler için ulaşamayacakları her zaman daha kıymetli

Gelecek planlarima 2 ayda tanidigim ne oldugunu bilmedigim bir insani dahil etmem. Eger okulum isim gelecek planim varsa hicbirini 2 ayda tandigim insana gore duzenlemem. Hadi diyelim duzenimi degistirdim nolcak o insanla anlasamazsam 6 ci ayda ayrilsak ? Olan benim gelecegime olacak. Ha insan belli bir sure beraber olur sonra o insani begenir iste bu ilerde hayatima almak istedigim insandir herseyi yaparim onun icin der sonrada bir adim atar hayatini o insana gore duzenler. Bende acelece aldigim kararlar yuzunden cok asik oldugumdan boyle erkenden hayatimi o insana duzenlemek gibi bir hata yaptim. Noldu simdi ceremesini cekmiyor muyum? Fazlasi ile.... Asla bir daha boyle bisi yapmam. Hersey zamani ile.

Ama o 1 yılda ben ona iyice bağlanmış olacağım ve sonrasında ayrılması daha da zor olacak..

Kimse sana 9 sene onla beraber ol demiyor. Ama zamanla evlilik dusuncesi onda da olusurdu. Bir insanda karsisindaki insnla evlilik hissiyati gelistirmesi icin evlenecegi kisinin buna degmesi gerekir. Evlilik karari zart diye alincak bir karar degildir. Zamanla aklina yatardi veya aradigim kiz bu degil der ikinizin de fazlaca vaktini almadan iliskiyi sonlandirirdi.Yanlis yapiyorsun guzelim boyle devam edersen ya pat diye evlenir aci cekersin tanimadigin bir insanla yada erkek arkadaslarini kacirirsin.

Aynen hislerime tercuman olmussun! Erkeklerde uyandi zaten simdilerde herkes evlencegim diyerek ortaya cikiyor. Kizlari nasil kandiracaklar yoksa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…