Benimle evlenmek istemiyor ! Lütfen akıl verin

Çok teşekkür ederim, dediklerini dinleyeceğim. Ben de aynen böyle düşünmeye başladım son zamanlarda. Biraz daha zaman vereceğim. En azından 1 sene olmalı sanırım.. O da 23 yaşında, aynı yaştayız. Benden büyük olsaydı çok daha kolay olurdu herşey.

canım bence ayrıl başta ınsana cok zor gelır ama bu senın hayatın 9 sene daha bırıyle sevgılı olarak kalmayı dusunebılıyor musn? Ustelık evlılık garantısı de yok yuzustu bırakıp gıderse sana yazık olur. Başta acı cekersn ama ılerde ıyıkı ayrılmısım dıceksn ınan bana:) hem bu kadar uzun iliski dınımızce de hıc uygun deıl, hem de adın cıkabılır hafıfmesrep dıye mazallah.. Allah karsına daha hayırlılarını cıkarır ınsallah canım sakın donme ona.. Sımdı okudum 2 ay oldugunu evlılık ıcın erken ama sakın ola ılerı gıtme bazı konularda..6-7 ay olunca aynıdusunurse yazdıklarımı dusun derım 30lu yaslarda olucaksn bnce evlılık ıcın cok gec..kültür farkıda problem yaratabılır

Son düzenleme:
2 gün öncesine kadar beraberdik ve sonunda çok büyük tartışmalar yaşadık evlilik konusuyla ilgili. 5 seneden önce evlenemezmiş ve evlilik için minimal maddi şeyleri elde etmeden evlenemeyeceğini söyledi. Onun minimal dediği ferrari araba, lüks ev.. sürekli herşeye bahene bulup durdu evlilik konusunda. bide güya bende evlenmek istiyorum diyo.. kendi bilir. Bitirdim.

aynı şeyleri 1 hafta önce ben de yaşadım neredeyse benzer konuşmalar..35'inden önce evlenmezmiş..arsa kredisi bitmeden,ev almadan ve audi'sini almadan evlenmezmişmiş:) en doğrusunu yapmışsın daha önce ayrılma zaman geliyor bir süre sonra o da istiyor dedim ama laf anca dediğin gibi..sorsan evlenmek istediği hayal ettiği tek kişi ben olmuşum bu zamana kadar ama ne yarar bu..ben 2-3 sene sonra evlenmeyi istiyorum, geleceği olmayan bir ilişkiyi sürdürmek saçma o yüzden bitirdim ve kararlıyım bu sefer..bizde farklı bir durum daha var..o evlilikten sıkılmaktan, aynı evde yaşamaya alışamamaktan korkuyor..sizde böyle bir durum var mı? yoksa çok da umutsuz olma derim:)

okul hayatının bitmesini beklersen,minimal dedikleri elinde olduğunda 30-40 yaşına gelirsin cnm..kendı hayatını düzene sokmamış biri ile hayatını birleştirme,derim

Yol yakınken dön 2 ay az bir zaman evlilik düşünmek için tabiki ama düşünceleri belli ve en azından sana yalan söylememiş sende artık önüne bakarsın.
Yok ayrılmamam belki ilerde bişeyler olur diyorsan benim gibi 25 yaşından 28 yaşına gelene kadar hala ailesiyle oturup bir yemek bile yiyememenin haksızlığıyla birde 3 yılınıda heba etmiş olursun.
Üstelik inanki ileride sende anlıcaksınki bu adam sana göre değil bu kadar rahat düşünen adamlarla olmakta biz türk kızlarına göre değil.

canim oncelikle merhaba ben sonraDan uye oldum ve yazini ancak simdi okudum sana birsey sormak istiyorum cok onceden yazmissin yazini ama umarim gorursun

2 aydr ebrabermişsiniz gerçekten net bir şey söyleyemez ki 2 aydır tanıdığı bırıyle evlenmeyı düşünemez kı ınsan hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…