Benimle evlenmek istemiyor mu?

elsa83

Nirvana
Pro Üye
18 Mayıs 2008
5.622
11.864
773
İstanbul
merhaba, 4 yıllık bir ilişkim var, ikimizde 29 yaşındayız ve evlilik için hiçbir engelimiz yok ( okul, askerlik ve maddi durum gibi ) ben onun ailesiyle tanışmıştım. aramızda evlenince şöyle böyle olur diye laflar geçiyor aramızda fakat henüz resmi bir evlenme teklifi yok, bütün çevremizde evlenmemizi bekliyor tabiki. şimdiye kadar ben hiç lafını etmemiştim ama geçen akşam kendi kendime sinirlendim ve o uyumaya hazırlanırken mesaj attım, birden hırslanıp:) kimse kimseyle evlenmek zorunda değil ama kimse kimsenind ezamanını çalamaz yazdım. Bu, ne diyosun manyak mısın ,bana sardın yine fln dedi. ertesi gün, ona düzgün bir şekilde söyledim, küçük yerde yaşıyoruz yaşımız büyük ailelerimiz var, bu şekilde ne kadar gider dedim. bana tarih ver demiyorum ama bize yol çizmeniş isterim fln yazdım, bu hiç cevap yazmadı o gün. ertesi gün aradım konuştuk, o gece o yorgunken tam uyurken o saçma mesajı atmama çok kızmış gibi davranıp, düşünmüyorum evlenmeyi, sen git birini bul evlen fln dedi. o şekilde kavga edip kapattık telefonu. 3 gündürde hiç konuşmadık. Beni sevmiyor galiba

4 yılın ardından çok şaşırtıcı olmuş. öyle denir mi ya :/
bence ilişkini tekrar gözden geçirmelisin. sana bu şekilde yaklaşan bir adamla evlendiğinde daha kötü sonuçlar doğabilir diye düşünüyorum.

senin üslubunda kötü olmuş ama.
daha sakin ve güzel bir şekilde söyleseydin belki anlardı ama kimse kimsenin zamanını çalamaz diyerek baya ağır konuşmuşsun açıkçası

evet bende orda durup duruken saçma bir mesaj attım ama o an bir arkadaşımın nişanlanacagı haberini aldım ve gıcık oldum erkek arkadaşıma içimden:) ama yinede bana o şekilde konuşması gerekmezdi. evlenmek istemiyo zaten şuan belli çünkü istese teklif ederdi bişeyler olurdu ama sevmiyo mudur ya? ne biliyim:)

hıc bır engel yok sa we yasınızda bu kadar ılerlemısse zaten 4 yıldır sızle evelenmdıyse sevgısınden emın olmayın derım
sımdıye kadar 10 kere evlenırdınız

sevip sevmediğini siz biliyorsunuz da evlenmek istemediği kesin.

canım oturup güzel bir dille konuşursunuz sen evlenmek istediğini söylersin ona sorarsın niyetini anlarsın kararı ozaman verirsiniz.
ama senin söylediğin o söz de pek mantığa sığan bir cümle olamamış. o da o ağır söze ağır sözle karşılık vermiş. seni sevip sevmediğini sen bilirsin tabiki.
en doğrusu oturup ciddi bir şekilde ileriye dönük bir ilişki mi bu evlilik olacak mı yada ne zaman olucak bunları konuşmak

şunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki:evlenmek isteyen erkek oyalama yapmıyor bir an önce evlenip sevdiğine kavuşmak istiyor.4 yılda hala bir adım bile atılmadıysa bu son derece kötü bir oyalama olmuş.29 da bir hayli geçkin bir yaş.sizi 3-4 yıl daha oyalar da evlenmezse o gider alır bir 20lik ama size 40lık dullar gelir anca söyleyim.malesef yaş konusunda erkekler çok avantajlı evlilikte.ben yerinizde olsam sağlam bir konuşma yapar ya evlilik ya finish derdim.olan size oluyor bu durumda o keyfini sürüyor,sonra gider alır bir çıtır.söylediklerim acı ama hayatın gerçekleri böyle oluyor genelde.

evet haklısınız ama bende sevdiğim için onunda tabiki sevdiğini hissettiğim için devam etti bu kadar yıl. ama şuan ayrıldık zaten ben önüme bakmaya karar verdim, yeni adaylara:) zor tabi ama...

evet haklısınız ama bende sevdiğim için onunda tabiki sevdiğini hissettiğim için devam etti bu kadar yıl. ama şuan ayrıldık zaten ben önüme bakmaya karar verdim, yeni adaylara:) zor tabi ama...

Ben de tam evlenmek isteyen adam bu kadar beklemezdi diyecektim ama ayrılmışsın, hayırlı olsun :) Ama üzgün değilsin sanki?

söylediği lafa tabiki üzüldüm ama 4 yılda belki 101 defa ayrılıp barıştıgımız için alışıgım ayrılıklara,kavgaya:)

4 yılın sonunda üzücü olmuş ama sanırım gerçekten seni sevmiyor

bu ilişki uzatmaları oynuyor olabilir mi canım (

biz 4 yılda çok ayrılıp barıştık zaten. 3 gün iyisek 2 gün kötüydük, hep böyle geçti, ama hiç kopmadık. fakat bende ne kadar ailemin evinde rahat huzurlu da olsam, artık bu yaşa geldim ve tabiki evlenmek istiyorum yavaş yavaş. bütün arkadaşlarımda evlendi nişanlı, biz hala böyle takılıyoruz:) bende gıcık oldum yani haksız mıyım?

ne olursa olsun..
bır erkek sevdıgıne sen gıt başkasıyla evlen dermı
aramazsa aramasın bekleyın bakalım..
tanırsın sevdıgını bu şekılde..

Her şeyi bilmeden böyle konularda yorum yapmak güzel değil ama ne gerçekten seviyor ne de evlenmek istiyor bence. Küçük yerde yaşıyoruz demişsin, dünyayı turuna falan çıksa yada ne bileyim hayatımı yaşıyorum diyecek evlenmeden önce yapılacak şeyleri yapmıyorsa , gerçekle yüzleşmek lazım. Neyi bekliyor ki?

Kesınlıkle haklısın 30 una gelmıssın artık ayrılmıssın madem uzgunde deılsın sen bu yıl evlenırsın baskasyla ıcıme ole doguo :))
adamın rahatlıga bak 4 yılda 100 kre evlenmıstınz

evlenmeden önce yapılacak şeyleri fln yapmıyor. yaptıgı şey, bütün gün işte dükkanda zaten, akşamda ya biz yemege gidiyoruz yada ,arkadaşlaıyla dernekte kagıt oynuyo maç izliyo. yaptıgı tek şey bu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…