merhaba, 4 yıllık bir ilişkim var, ikimizde 29 yaşındayız ve evlilik için hiçbir engelimiz yok ( okul, askerlik ve maddi durum gibi ) ben onun ailesiyle tanışmıştım. aramızda evlenince şöyle böyle olur diye laflar geçiyor aramızda fakat henüz resmi bir evlenme teklifi yok, bütün çevremizde evlenmemizi bekliyor tabiki. şimdiye kadar ben hiç lafını etmemiştim ama geçen akşam kendi kendime sinirlendim ve o uyumaya hazırlanırken mesaj attım, birden hırslanıp:) kimse kimseyle evlenmek zorunda değil ama kimse kimsenind ezamanını çalamaz yazdım. Bu, ne diyosun manyak mısın ,bana sardın yine fln dedi. ertesi gün, ona düzgün bir şekilde söyledim, küçük yerde yaşıyoruz yaşımız büyük ailelerimiz var, bu şekilde ne kadar gider dedim. bana tarih ver demiyorum ama bize yol çizmeniş isterim fln yazdım, bu hiç cevap yazmadı o gün. ertesi gün aradım konuştuk, o gece o yorgunken tam uyurken o saçma mesajı atmama çok kızmış gibi davranıp, düşünmüyorum evlenmeyi, sen git birini bul evlen fln dedi. o şekilde kavga edip kapattık telefonu. 3 gündürde hiç konuşmadık. Beni sevmiyor galiba