Kısaca bi anlatiim sağlıklı bir şekilde kilo veriyorsun aslında bu bi diyet değil yaşam biçimi,glisemik indeksi düşük gıdalarla besleniyorsun ekmek pirinç makarna tatlı tuz yok ekmek yerine ceviz yiyorsun doyarak ve sağlıklı beslendiğin için kilo veriyorsun bir de en önemlisi spor, spor yapamıyorsan bile günde en az 1 saat yürümelisin
Bende kitapları var ayrıca istersen nette de bu konu hakkında bir sürü doküman var. Benim 3 günüm inan kendimi bi nebze olsun hafif hissediyorum belkide yediğim şeyler dokunmuyor ondan, tartılmak istiyorum ama daha kilo vermemişimdir diye tartıya motivasyonum düşebilir.
Ayrıca gecen sene yine bu zamanlar dukan yaptım sende oldu mu bilmiorum ama benim tansiyonum düştü ve bayılma tehlikesi atlattım ondan sonra vazgectim dukandan (dukan ile 8 kilo vermiştim ama geri aldım)
ben de 72kg yum hedefim 60
epeydir istiyorum ama motivasyon eksikligim var
ben herhangi bir diyet sistemine girmeden saglikli beslenme taraftariyim
cunku dukan ve karatayi omur boyu yapabilecegime inanmiyorum kendi adima
hergun yediklerimizi yazalim ictigimiz sudan yaptigimiz spora kadar
benden bir oneri,
yarin tartilip yazalim pazartesi tarti gunu olsun
sonradan bırakmak yok ama :)
ben emek emek liste yapmıştım sonra ne yazan oldu ne gelen giden
kilolarımız 3 aşağı 5 yukarı aynıbeni de aranıza alın siteye yeni üye oldum
benim ama 76 kilodan 61 e düşmem lazım
hergün yediklerimi yazarım inşallah
ben de 29 yaşındayım şu an 72 kgyumbende katılabilirmiyim. ben başlayalı 1 hafta oldu gayet iyi devam ediyorum. kilom 76 di ilk hafta 2 kg gitti ödem vs. artık haftada 800-1000 gr arası vermeyi planlıyorum. geçen yıl diyetisyen eşliğinde 12 kilo vermiştim tabi sonra dikkat etmedim düzensiz beslendim ve geri aldım şimdi tekrar aynı diyetime başladım. 29 yaşındayım.??
ben varıııımm:) benimde karatay da 3. Günüm mayıs sonuna kadar 58 kilo hedefim var su an 68 kilodayım
bu arada hedefimi yazmayı unuttum. 25 mayıs oğlumun doğum günü o güne kadar 65 olmayı çok istiyorum bakalım. tabi sonra bırakmıcam 60 olana kadar devammm.[/QUOTE
RESİMDEKİ SEN MİSİN?
canım boyun kaç
tamam canım başta sen olmak üzere kimse bırakmayacak oldu mu
kilolarımız 3 aşağı 5 yukarı aynı
hergün yazalım bakalım neler olacak
ben 76 kiloyo çok zor indim diyetisyene gitmiştim ilk kilom 96 olmuştu sonra 68 indim ama tekrar 76 oldum eve koşu bandı da aldık bakalım sonuç ne olacak bu arada ben de 30 yaşındayım bebekte düşünüyorum bakalım ne olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?