• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

Sabah 10:00
Bir yumurtanın sarısı
3 kk tuzsuz peynir
5 yeşil zeytin
Semizotlu salata
Yarım çay bardağı ceviz
Şekersiz çay ve su

iPhone 'dan gönderildi

Bende gec kahvalti yaptim kahvaltidan once yarim saat alisveris yürüyüşü:)sonrasinda 2 fincan cay sekersiz 1 haslanmis yumurta,lor ve 2 dilim taze kasar peyniri..
Hepimiz basaricazz yarin tartilicam cok heycanliyimm yarin 4.günnnn:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kahvaltidan sonra bi kase yogurt yedim ve suan arkadasimin kinasindayim baska birsey yiyebilecegimi sanmiyorumm:))

Şu yesil kahve nedir yaa biri bana bi faydasi varmi anlatsin,bende lipton acaili cay aldim sindirim icin ama henuz denemedim..

Şu yesil kahve nedir yaa biri bana bi faydasi varmi anlatsin,bende lipton acaili cay aldim sindirim icin ama henuz denemedim..

Canım biliyorsun diyet zamanı Türk kahvesi önerirler ama yeşil kahve son zamanların en çok duyulan içeceği oldu. O da şöyle: kahvenin kavrulmamış hali bu yüzden normal kahveden daha çok metabolizma çalıştırıyor. Faydalı olması için yemeklerden sonra bir fincan içmelisin ve gün içinde en az 2.5 litre su içmen gerek. Pişirme şekli de bildiğin Türk kahvesi gbi. bir çay kaşığı kadar kahveyi küçük fincanda yapıyorum bn. Övütülmüş aldım bn 100 gr ı 3 tl filan. Ve hap şeklinde olanları önermem. Denemedim ama hap sonuçta doğalı varken ona gerek yok :)

iPhone 'dan gönderildi

Canım biliyorsun diyet zamanı Türk kahvesi önerirler ama yeşil kahve son zamanların en çok duyulan içeceği oldu. O da şöyle: kahvenin kavrulmamış hali bu yüzden normal kahveden daha çok metabolizma çalıştırıyor. Faydalı olması için yemeklerden sonra bir fincan içmelisin ve gün içinde en az 2.5 litre su içmen gerek. Pişirme şekli de bildiğin Türk kahvesi gbi. bir çay kaşığı kadar kahveyi küçük fincanda yapıyorum bn. Övütülmüş aldım bn 100 gr ı 3 tl filan. Ve hap şeklinde olanları önermem. Denemedim ama hap sonuçta doğalı varken ona gerek yok :)

iPhone 'dan gönderildi

Evet raklamlarini goruyorum kahve gibi olani toz mu yoksa çekirdekmi ve faydasini gordunmu..

Bu arada tüm forumdakilere hayirli kandiller..

Günaydııınn

bugün bildirim günüüü.
hepimiz çok mutlu olacağıııızz. çünkü gördüğüm kadarıyla bu gruptaki insanlar gerçekten çok kararlı.

Ben geçmişi de yazayım,arada bıraktım hemen iradesizlik yaptım biliyorsunuz:( (ahh ahh ara vermeyeydim)
26 mayıs PZT: 76.7
31 mayıs CUMA: 74.6
10 haziran SALI: 75.5
13 haziran CUMA: 73.9 :42:

şimdilik iyi bence:):) çok düzensiz tartılmalar oldu ama bundan sonra innnşallaahh her cuma azalan kilolarımı yazacağım. bırakmıcaaamm:):)

Günaydııınn

bugün bildirim günüüü.
hepimiz çok mutlu olacağıııızz. çünkü gördüğüm kadarıyla bu gruptaki insanlar gerçekten çok kararlı.

Ben geçmişi de yazayım,arada bıraktım hemen iradesizlik yaptım biliyorsunuz:( (ahh ahh ara vermeyeydim)
26 mayıs PZT: 76.7
31 mayıs CUMA: 74.6
10 haziran SALI: 75.5
13 haziran CUMA: 73.9 :42:

şimdilik iyi bence:):) çok düzensiz tartılmalar oldu ama bundan sonra innnşallaahh her cuma azalan kilolarımı yazacağım. bırakmıcaaamm:):)

çok iyi canım acele etmemek lazım zaten kalıcı vermek vücuda zarar vermemek için. tavsiyem egzersiz yapman sıkılaşınca daha çok kilo vermiş gibi oluyor ve vücut sarkmıyor :8:

çok iyi canım acele etmemek lazım zaten kalıcı vermek vücuda zarar vermemek için. tavsiyem egzersiz yapman sıkılaşınca daha çok kilo vermiş gibi oluyor ve vücut sarkmıyor :8:

evet kesinlikle yapmak istiyorum. hem yürüyüş hem pilates. bi 4-5 gün daha yoğunluğum var ama isteğim hem kalıcı kilo vermek hem de incelmek.

Ya kizlaaaaaar cok canim sıkkın bu hafta sadece 300 gr vermisim anlamiyorum diyeti bozmadim.sporumu aksatmadim gecen hafta 69.9 iken simdi 69.6 cikti neyi yanlis yaptim ya ben:((

Ya kizlaaaaaar cok canim sıkkın bu hafta sadece 300 gr vermisim anlamiyorum diyeti bozmadim.sporumu aksatmadim gecen hafta 69.9 iken simdi 69.6 cikti neyi yanlis yaptim ya ben:((

Yok yok moral bozmak yok ödem toplamış olabilirsin :/ ödem söktürücü çay hazırlayıp içmelisin

iPhone 'dan gönderildi

bencede sen çok iyi gidiyorsun,bir yanlışım var diye düşünme. mutlaka bu çabaların sonuçsuz kalmaz.

Bugün bildirim günü ve bn çok pişmanım :( kaçamak yaptım detoks yaptım ve bu yüzden kilo veremedim :(
Başlangıç : 80.2
Geçen hafta : 77.2
Bu hafta : 77.8
Fark : +600gr

iPhone 'dan gönderildi

ya regl yakındır veya kabızlık olabilir yahut vücudun benimki gibi sana bir sürprize hazırlanıyordur bana da oldu bu birden 1 tam kilo gitti :16:

Menü bildirimi de yapayım :)
Sabah 9:30
Bir bardak şekersiz çay
3 kk tuzsuz peynir
8 yeşil zeytin
Bir domates
1 küçük soğan
1 yumurta

iPhone 'dan gönderildi

Kizlarrrr sabah tartildim 75.5 yupiiiiiiiii:)4 gunde 2.2 kg eyooo:))ayrica dün aksam labne ve ekmegimi yaptim sabahta ekmegimi,
2 yk labne,
3 yesil zeytin,
1 haslanmis yumurta,
1 fincan çay ictimm cok tokumm..
Umarim haftaya kadar 2 kg daha verir 73 ü görürüm Ramazanada 70 ile başlarimm çok az kaldi hedefimee:)

Back
X