• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

Ciddi kabizlik problemiii cekiorum bitki caylari falan nafile dün dupalac ictim o bile ise yaramadi:(( ayrica 75.5 olan kg dun 76.5 cikti :(( inanilmaz şişmiş gibi hissediorum kendimi ve dün annem mevlut verdi sabah 7 de kahvalti yapmistim cok cok az sonra aksam 4.5 ta azcik kacamakla yedim ama aksam bidaha baska hicbisey yemedim..simdi tartilmaya korkuorummm:(( ama asla dietimiiiiii bozmicamm aslaaa😒😒😒

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ciddi kabizlik problemiii cekiorum bitki caylari falan nafile dün dupalac ictim o bile ise yaramadi:(( ayrica 75.5 olan kg dun 76.5 cikti :(( inanilmaz şişmiş gibi hissediorum kendimi ve dün annem mevlut verdi sabah 7 de kahvalti yapmistim cok cok az sonra aksam 4.5 ta azcik kacamakla yedim ama aksam bidaha baska hicbisey yemedim..simdi tartilmaya korkuorummm:(( ama asla dietimiiiiii bozmicamm aslaaa😒😒😒

O bnde de var şiş hissediyorum kendimi :( sabah kayısı yiyip sıcak su içmeyi denedin mi? Bi de günde bi tatlı kaşığı keten tohumu kullanmanı tavsiye ederim

iPhone 'dan gönderildi

Tucecik dukan yaptigim icin kuru meyvede yiyemiyorum😔 yulaf kepegi yiyorum ama oda cözüm olmadi😟

Bu arada sabah kahvaltisinda;
1 domates ve 1 salatalikla yapilmis salata
Dukan ekmegi
Dukan krem peynir
Lor peyniri
3 adet zeytin
2 fincan cay
Çok doyurucu oluyor gercekten şu kabizlikta olmasa diet böyle çok güzel tok tok😊bu cumaya kadar 73 görmeliyimmmm okadarrrrrrr😡

Dün aksam kavun yedim ya offff kacamak yaptimm yinee offff duraklicak kilo vermem:(

Canim spora kesin basla inan var ya spor yapinca kacamak yapamion.ben kac saat spor yaptim canim cikti bunu yersem sporum bosa gitmis olacak diyosun ve yemiyorsun:) ben 2 gundur annemlerdeydim spor yapamadim ve kacamaklar yaptim.bugun yine spora baslicam

Landl Evet sporla desteklesek muhtesem olur ama oyle yogun bir hafta olduki benim icin yürüyüse bile vakit bulamadim hafta ici kacamkla ilgili hic bi problem yok ama haftasonu eşimde evde olunca ufak tefek oluo sonra sabah tartida pisman oluorum tabii buse_mm sen kac kiloydun?

Kizlarrr size tavsiyemm protein agirlikli beslenelim,şekerden ekmekten uzak duralim,meyve yicekseniz ara öğünlerde yiyelim aksama birakmayalim hele bu aralar kavun karpuz bal gibi aman ha abartmayalim en şekerliler onlar meyve şekeride cok saglikli degil,sebzelerle proteini birlestirelim,bol su tüketelim en azindan 1 saat yürüyüs yapalim pazar carşi bile olsa evde miskinlikten iyidir..

Şoyle söyliyim arabam oldugu halde anneme metrobusle gidiorum ve duraklara kadar yürüyorum,600 m marketlere yürüyorumm nolurr verelim su kilolariiiiii😢

Landl Evet sporla desteklesek muhtesem olur ama oyle yogun bir hafta olduki benim icin yürüyüse bile vakit bulamadim hafta ici kacamkla ilgili hic bi problem yok ama haftasonu eşimde evde olunca ufak tefek oluo sonra sabah tartida pisman oluorum tabii buse_mm sen kac kiloydun?

Ben sabah 73.6 idim canm.
dediğin gibi genellikle protein ağırlıklı besleniyorum. salata fln yanında da.
ben de eşimle bozuyorum hep. ona kalsa ooo daha neler yerimde yine baya iradeliyim:)
sporda yapabilirsem belki daha kolay kilo verebilirim diye düşünüyorum.

70 dk sporumu yaptim ooooh gonlum rahat:) bide diyeti daha sıkı tutsam yegenler olunca biraz zor oluyor ama dayaniom

Ben bu sabah 76 ciktim saka gibi ama ciddi kabzlik problemim var bakalim bu cumaya kadar sonuc ne olucak cok merak ediorum:)

Herkese günaydinnnnn:) bugun diyetimin dolu dolu 1.Haftasi gidense 2.5 kg hic yoktan iyidir eger bu diyete başlamasaydim ve sizinle karşilasmasaydim belkide bu hafta 2 kg alabilirdim..6'lı rakamlari görmeyeli okadr uzun zaman olduki bu hedefime 5.2 kg kalmasi muhteşemmm🙏🙏 bu cumaya kadar 1 kg bile versem hicc moralimi bozmicamm ve bayrama kadar devammm cok heycanliyimm:)

Sabah cok hafif bir kahvalti ve 65 dk spor yaptim ara ogunde de kayisi yicem aksamda hafif yicem bide bol suuu

Back
X