• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

Kizlarrrr sabah tartildim 75.5 yupiiiiiiiii:)4 gunde 2.2 kg eyooo:))ayrica dün aksam labne ve ekmegimi yaptim sabahta ekmegimi,
2 yk labne,
3 yesil zeytin,
1 haslanmis yumurta,
1 fincan çay ictimm cok tokumm..
Umarim haftaya kadar 2 kg daha verir 73 ü görürüm Ramazanada 70 ile başlarimm çok az kaldi hedefimee:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok güzel ;) tebrik ederim ;) ;)

iPhone 'dan gönderildi

Günaydııınn

bugün bildirim günüüü.
hepimiz çok mutlu olacağıııızz. çünkü gördüğüm kadarıyla bu gruptaki insanlar gerçekten çok kararlı.

Ben geçmişi de yazayım,arada bıraktım hemen iradesizlik yaptım biliyorsunuz:( (ahh ahh ara vermeyeydim)
26 mayıs PZT: 76.7
31 mayıs CUMA: 74.6
10 haziran SALI: 75.5
13 haziran CUMA: 73.9 :42:

şimdilik iyi bence:):) çok düzensiz tartılmalar oldu ama bundan sonra innnşallaahh her cuma azalan kilolarımı yazacağım. bırakmıcaaamm:):)

Buse_mm yavaş gitmişsin gibi görünüyor ama daha saglikli bravo:)

Aaaa kizlar sabah benim tartinin azizligine ugramisim 300 degil 1100 vermisimmmmm.ayyy uzuntuden olecektim megersem tartiyi koydugum zemin yamukmus.yeni kilom gecen hafta 69.9 ken simdi 68.8 :))

Kizlarrrr sabah tartildim 75.5 yupiiiiiiiii:)4 gunde 2.2 kg eyooo:))ayrica dün aksam labne ve ekmegimi yaptim sabahta ekmegimi,
2 yk labne,
3 yesil zeytin,
1 haslanmis yumurta,
1 fincan çay ictimm cok tokumm..
Umarim haftaya kadar 2 kg daha verir 73 ü görürüm Ramazanada 70 ile başlarimm çok az kaldi hedefimee:)

:81::81::81::81::81:

Aaaa kizlar sabah benim tartinin azizligine ugramisim 300 degil 1100 vermisimmmmm.ayyy uzuntuden olecektim megersem tartiyi koydugum zemin yamukmus.yeni kilom gecen hafta 69.9 ken simdi 68.8 :))

😘😘 biz de diyoruz noldu bu hanımcığa ;) tebrik ederim canımcım

iPhone 'dan gönderildi

Öğle 14:30
Tavuk haşlama
Marul
Soğuk çay
Sade dondurma

Akşama bişe yemeyi düşünmüyorum ;) ayran içerim şuan spor zamanı :)

iPhone 'dan gönderildi

Evet bir saate yakın spor ve ardından
bir bardak maydonoz suyu arkasından tuzsuz ayran ile bugünümü bitirmiş bulunmaktayım ;)

iPhone 'dan gönderildi

Sabah 8:00
Bir büyük bardak muzlu süt tarçın ilaveli
Semizotlu salata
Bir kk peynir
Dünden kalan dil balığı ;) yumurta yerine bunu tercih ettim :)
Şekersiz çay

iPhone 'dan gönderildi

iPhone 'dan gönderildi

Bende bende :) benide kabul edermisiniz kızlar ismim hayriye 29 yaşındayım 82.4 kilom:( 62 olmak istiyorum ama 2 ağustosa kadar 75 olmam lazim tatile gidicemde :D

Kizlar bugu diyetisyene gittim yiyecegim seyleri yazdi ams ben onun yazdigindan daha az yiyorum:) hic begenmedim dr.baska bi dr daha gitcem haftaya bakalim

Kizlar bugu diyetisyene gittim yiyecegim seyleri yazdi ams ben onun yazdigindan daha az yiyorum:) hic begenmedim dr.baska bi dr daha gitcem haftaya bakalim

Klasik bi diyet verdiyse olmaz o liste :) bana da vermişti doktor sağolsun kilo almıştım ;)

iPhone 'dan gönderildi

Akşam 17:30
Bir siyah erik 2 nektarin
Bir bardak ayran
Çok az haşlanmış tavuk

Yeşil kahvemi de içeyim ;)
Akşama da yeşil çay içer 100 ipimi de atladım mı Tamamdır :)

iPhone 'dan gönderildi

Klasik bi diyet verdiyse olmaz o liste :) bana da vermişti doktor sağolsun kilo almıştım ;)

iPhone 'dan gönderildi

Canim valla 3 - 4 haftada 2 kilo verirsin dedi ben ona 3 haftada 4 kilo verdim cabuk vermeliyim diorum o hala neler dio:) bu arada yediklerin cok guzel bu hafta yanima yegenim gelcek o cocuga bakcak bende deli gibi spor yapabilcem.ya bide kas olursa die korkuyom ins olmaz

Canim valla 3 - 4 haftada 2 kilo verirsin dedi ben ona 3 haftada 4 kilo verdim cabuk vermeliyim diorum o hala neler dio:) bu arada yediklerin cok guzel bu hafta yanima yegenim gelcek o cocuga bakcak bende deli gibi spor yapabilcem.ya bide kas olursa die korkuyom ins olmaz

Kaslarını çok yoran sporcular gbi spor tercih etme canım daha hafif ama hareketli şeyler yapıver :)

iPhone 'dan gönderildi

Back
X