Benimle konuşmuyor ne yapayım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dove
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
3.310
4
0
Diyarbakır
Yazmayacaktım ama çok sıkıldım bu durumdan. Bana bişey önerin lütfennn...

Dün akşam eşimle oturuyorduk, facebooktan hafif bi gerginlik yaşadık. işten bi erkek öğretmen ekledi beni, ben de ayıp olmasın diye kabul ettim. arkadaş mı oldunuz dedi eklemiş herkesi ben de kabul ettim mecburen dedim.
neyse işte bişey demedi sonra astı suratını, bende biraz zaman geçince NEDEN benimle konuşmuyorsun dedim

Ne konuşayım ben senle!!! dedi sert şekilde. yanyana da oturuyoruz bu arada. ben de omzuna yaslanayım dedim geri çekildi. kalktı başka koltuğa oturdu.
sonra sustuk ben de kalktım yatak odasına gittim yattım. üzüldüm ağladım falan.
bekle bekle gelmiyor adam! iki buçuk saat bekledim. saat en son 12.30 du uyumuşum.

gece 3 buçukta geldi. sarıldı, elimi tuttu, konuşmadan uyuduk.

sabah çok kar yağmıştı hava berbattı, dedim ben gidiyorum (normalde beni bırakır okula kadar) güle güle dedi!
bütün gün yoktum, işten çıkınca telefon etti yemeğe gidelim dedi. gittik gene konuşmuyoruz bi nasılsın falan dedi.
eve dönerken de elimden tuttu.

o saatten beri yine konuşmadık.
bi tek yemek hazırlamış bana gel ye hadi dedi.

işte böyle yani, bi kaç konuşma başlattım tersledi sustum. sinirli hareketler yapıyor. kapıları sert kapatıyor falan :26:
barıştırın beni

Son düzenleme:
git saril canim askim seni seviyorum falan de ..bekliyorlar iste hep böyle..benimkide boyle..seninki yine iyi..

kabul etmişsin artık şimdi silsende öğretmen ark. ayıp olur bence ama onun bu şekilde davranması seni kıskanıyo anlamına geliyo dışardan bakıldığında tabi sen daha iyi bilirsin ama burda okuduklarımdan onu çıkardım

bi gidiyim, denemesi bedava zaten.. ama benimkinde işe yaramaz gibi..

sen birde şu açıdan düşün eşini bi kadın ekleseydi ve kabul etseydi sen onun verdiği tepkiyi gösterirmiydin yada anlayışlamı karşılardın bu durumu

evet kıskandı da, bu kadar büyütmesine ne gerek var onu anlamadım.. 3 tane fotoğrafım vardı zaten. dedi ki o adam senin fotoları görebiliyor mu? görse ne olacak yahu.. öff böyle yapınca ben de kırılıyorum ama yaa..

sen birde şu açıdan düşün eşini bi kadın ekleseydi ve kabul etseydi sen onun verdiği tepkiyi gösterirmiydin yada anlayışlamı karşılardın bu durumu

geçen lise arkadaşı ekledi kabul etti, benim için sorun değil dedim görünce. ama iş bana gelince olmadı

Cnm benim kusura bakma ama okurken cok sirin buldummmmmm

Tabiki senin icin cok can SIKICI bir durum ama ne yapiyorsa asktan yapiyor.

Guzel kucuk nazlasmalar bunlar! ne seninle ne sensiz...

Gece 3'e kadar gelmiyor inat ugruna belkide senin onun yanina gidip ozur dilemeni filan bekliyordur. Gelincede sariliyor elini tutuyo

Ise gittiginde seni yanliz gonderdigi icin vicdan azabi cekiyor yemege cagriyor ama inadindanda vaz gecemiyor

Gelirkende elini tutuyo

Bence git kedi gibi kivril yanina... Iki uc naz yap ozur dile saril boynuna... Boyle seyler icin askimizi zedeleme askim filan de...

O zaten dunden hazir baksana senden kivilcim bekliyoooo

sevdigi icin kiskaniyor...eger istemiyorsa sizde silin arkadasim facenizi tamammen kapatin yani cokta gerekli birsey degil en azindan esinizden evinizden onemli degil dimi...

Aman benim yakışıklı kocişkom kıskanmış mı beni.. Hiç yoktan yere üzmüş mü kendisini falan de

Kızlar öpücük işe yaramadı
ama çok azcık yumuşadı sanki.
belli belirsiz gülümsedi. sonra kafasını çevirdi.
maç var bi tane onu izliyor.
o kadar da naz yapmasın ama ya.
dünden beri 5 kere ağlamışımdır onun yüzünden !!!

bence yanına git bira sırnaş ve tatlı bir dille aşkım herkesi eklemiş kabul etmek durumunda kaldım istersen göresini istemediğin fotolarımı vs. ona kapatırım göremez silersem ayıp olur biraz zaman geçsin silerim filan de bence ama eşin sana çok aşıkk bunu hissettim

ahhhhhh şu erkekler bazen çocuk gibi oluyorlar ama seni kıskandığı için böyle davranıyor bence hemen git sarıl eşine aranızdaki buzları erit ona güzelce anlat facebooktaki arkadaşın olayını bidaha bidaha anlat güzelce. gözünün içine baka baka ve ona senin gözündeki degerini hayatındaki önemini hissettir canım

Maç izliyorsa sen de seyret ilgileniyomuş gibi yap futbol terimleri kullan en son seçenek tuttuğu takımın formasını giy gel:)

evlenince bu facebookları kapatmak lazım demekki
sizi kıskanmış ama yinede sevgisi sinirinin önüne geçiyo elinizi tutması fln maşallah diyeyim
bencede bir iki güzel söz söyleyip, gerçi biliyodur ama, kimsenin onun yerini dolduramayacağını, onu çok sevdiğinizi fln söyleseniz..
bu gecede yatağa ayrı gitmeyelim fln deseniz..
evli arkadaşlar daha iyi tavsiye verir gerçi..

cemrefem zaten sadece 2 tane erkek var o kadar arkadaşın içinde ikisi de okuldan hocalar her gün yüzyüze bakıyoruz diye kabul ettim, o kadarına da anlayış gösteremiyor mu ya, merhabadan öte bir kere konuşmuşluğumuz yok bi de o hocayla.
valla bu ne sevgi ah bu ne ızdırap diyorum

canım benim merak ettiğim , face inde , eşinle foton yok mu , birde evli olduğun yazmıyor mu ?

bende kapatayım diyorum bazen ama benimki , hayır kapatmaki bizi görsünler diyor , benimkide bu model işte

maç izliyosa , mısır patlat koy biraları getir bence

biz de facebook u evlenince açmıştık halbuki :)) ama doğru diyorsun, sadece üniversiteden arkadaşlarla haberleşmek kolay oluyor diye kullanıyordum. kapatıcam gitsin, ilişkimizden önemli mi ya. şurda 3 ay olmadı daha evlendiğimiz küstüğümüz sebebe bak.
hadi uyuyalım falan diyeyim bari belki gelir.
bende de hiç romantizm yok yahu o bana der öyle şeyler ben de karşılık veririm. ay ne zormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…