kabul etmişsin artık şimdi silsende öğretmen ark. ayıp olur bence ama onun bu şekilde davranması seni kıskanıyo anlamına geliyo dışardan bakıldığında tabi sen daha iyi bilirsin ama burda okuduklarımdan onu çıkardım
sen birde şu açıdan düşün eşini bi kadın ekleseydi ve kabul etseydi sen onun verdiği tepkiyi gösterirmiydin yada anlayışlamı karşılardın bu durumu
git sarıl kocana öpücüklere boğ onu :)
sırnaşık çocuklar gibi :)
Yazmayacaktım ama çok sıkıldım bu durumdan. Bana bişey önerin lütfennn...
Dün akşam eşimle oturuyorduk, facebooktan hafif bi gerginlik yaşadık. işten bi erkek öğretmen ekledi beni, ben de ayıp olmasın diye kabul ettim. arkadaş mı oldunuz dedi eklemiş herkesi ben de kabul ettim mecburen dedim.
neyse işte bişey demedi sonra astı suratını, bende biraz zaman geçince NEDEN benimle konuşmuyorsun dedim
Ne konuşayım ben senle!!! dedi sert şekilde. yanyana da oturuyoruz bu arada. ben de omzuna yaslanayım dedim geri çekildi. kalktı başka koltuğa oturdu.
sonra sustuk ben de kalktım yatak odasına gittim yattım. üzüldüm ağladım falan.
bekle bekle gelmiyor adam! iki buçuk saat bekledim. saat en son 12.30 du uyumuşum.
gece 3 buçukta geldi. sarıldı, elimi tuttu, konuşmadan uyuduk.
sabah çok kar yağmıştı hava berbattı, dedim ben gidiyorum (normalde beni bırakır okula kadar) güle güle dedi!
bütün gün yoktum, işten çıkınca telefon etti yemeğe gidelim dedi. gittik gene konuşmuyoruz bi nasılsın falan dedi.
eve dönerken de elimden tuttu.
o saatten beri yine konuşmadık.
bi tek yemek hazırlamış bana gel ye hadi dedi.
işte böyle yani, bi kaç konuşma başlattım tersledi sustum. sinirli hareketler yapıyor. kapıları sert kapatıyor falan :26:
barıştırın beni
Kızlar öpücük işe yaramadı
ama çok azcık yumuşadı sanki.
belli belirsiz gülümsedi. sonra kafasını çevirdi.
maç var bi tane onu izliyor.
o kadar da naz yapmasın ama ya.
dünden beri 5 kere ağlamışımdır onun yüzünden !!!
bence yanına git bira sırnaş ve tatlı bir dille aşkım herkesi eklemiş kabul etmek durumunda kaldım istersen göresini istemediğin fotolarımı vs. ona kapatırım göremez silersem ayıp olur biraz zaman geçsin silerim filan de bence ama eşin sana çok aşıkk bunu hissettim
evlenince bu facebookları kapatmak lazım demekki
sizi kıskanmış ama yinede sevgisi sinirinin önüne geçiyo elinizi tutması fln maşallah diyeyim
bencede bir iki güzel söz söyleyip, gerçi biliyodur ama, kimsenin onun yerini dolduramayacağını, onu çok sevdiğinizi fln söyleseniz..
bu gecede yatağa ayrı gitmeyelim fln deseniz..
evli arkadaşlar daha iyi tavsiye verir gerçi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?