Benimle oynadı da eline ne geçti ki?

Lou Clark

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
285
242
103
27
Merhaba hanımlar. Bundan yaklaşık iki ay önce hayatıma eskiden beri tanıdığım, aynı mahallede büyüdüğüm birisi girdi. Ona sevgili olmak istemediğimi söyledım. Israr etti. Bir ay boyunca peşimden koştu. Bir sürü sözler verdi. En sonunda inandım ona. Benimle ciddi düşündüğünü söyledi. Sevgili olduk. Sonra annesiyle tanıştırdı. Her şeyi seviyor gibiydi. Her an beni görmek isterdi. Kardeşi, babası tüm ailesi biliyordu beni. Bir gün, arabayla bir yere çarptı bu. Yanında bende vardım. O gün her şey tamamen değisti. 3-4 gün sebepsiz yere benimle konuşmadı. Sanki kazayı ben yapmışım gibi. Ayrılmak istediğimi dile getirdim. O da beni sevdiğini söyledi. Ayrılamadım. Sonra giderek soğudu. Eskisi gibi değildi, kadınlar hissedebiliyor, anlıyor. 2 hafta boyunca buluşmak istemedi. En son ben buluşalım dedim. Tamam dedi buluşuruz. O akşam uyuyakalmış güya. Telefonu kardeşi açtı, uyuyor gelmeyecekmiş öyle söylememi istedi dedi. Ben de ayrıldım o akşam. Bana dedi ki ben uyuyakaldım diye ayrılıyorsan ayrıl. Böyle küçük bir şey için bitirebiliyorsan madem. Suçu benim üstüme attı. En son ayrıldıktan 3-4 gün sonra ben mesaj attım buna. Tamam dedim ne olduysa oldu, unutalım en azından konuşalım dedim. Hayır dedi, sen bana ayrılalım dediğin an benim sana olan duygularım bitti dedi. Ben de dedim ki, sen beni sevseydin eğer bir lafıma duyguların bitmezdi dedim, haklıydım cevap veremedi.
Günlerdir bunu düşünüyorum. Benimle oynadı eline ne geçti ki? Ne kazandı? Yine ben üzüldüm. Güvendim. O kadar söz verdi. Tutmadı. Benimle bir güzel oynadı. Madem böyle yapacaksın, hevesimi kursağımda bırakacaktın, onca şeyi neden yaptın annenle neden tanıştırdın madem?

Bence biraz fevri davranmışsınız.
Belki arabayı çarptı diye ailesinden tepki aldı ve bu nedenle canı sıkkındı.

Adam sandım. Olan yine bana oldu. Üzülen ben oldum.

Şuan seni en iyi ben ve benim durumumda olanlar anlayabilir. Neyse ki ucuz kurtulmussun ya bu adam sana çok iyi davransaydi verdiği sözleri tutup seninle evlenseydi evlendikten sonra yavaş yavaş hayatını bitirmeye baslasaydi. O zaman emin ol suan ki yaşadığın acının kat ve kat fazlasını yaşıyor olacaktin.

Allah birseyi nasip etmiyorsa senin için daha iyisini düşünüyordur. Emin ol buna

Oynamak derken?

Nasıl oynamış ki sizinle? İlgisizmiş evet, siz de dayanamamış ayrılmak istemişsiniz. O da şimdi barışmak istemiyor. Bu kullanmak mı? Soğumuş olabilir insan sonuçta.
Sonuçta madem soğuyacaktı, istemeyecekti beni, neden onca söz verdi beni ikna etmeye uğraştı ki?

Sonuçta madem soğuyacaktı, istemeyecekti beni, neden onca söz verdi beni ikna etmeye uğraştı ki?
Ama insanlar soğuyacaklarını düşünerek ilişkiye başlamazlar ki. En başta seviyormuş, şimdi o kadar sevmiyor demek ki.

Önünüze bakın bence, iki aylık zaten zor olmaz unutmanız.

Şuan seni en iyi ben ve benim durumumda olanlar anlayabilir. Neyse ki ucuz kurtulmussun ya bu adam sana çok iyi davransaydi verdiği sözleri tutup seninle evlenseydi evlendikten sonra yavaş yavaş hayatını bitirmeye baslasaydi. O zaman emin ol suan ki yaşadığın acının kat ve kat fazlasını yaşıyor olacaktin.

Allah birseyi nasip etmiyorsa senin için daha iyisini düşünüyordur. Emin ol buna
Teşekkur ederim güzel yorumun için. Haklısın Allahıma şükürler olsun uzun zaman olmadan gerçek yüzünü gördüm. Bir de insan kendinde hata arıyor, böyle severken birden soğudu ya, ben mi bir şey yaptım diyorum kendime.. ama ayrılmakla hata yapmadığımı biliyorum. Eğer beni sevseydi ve düşündüğüm gibi soğumuş olmasaydı, ben ayrılalım dediğimde en azından sorgulardı. Bu direkt tamam dedi. Hiç sormadı bile.

Ama insanlar soğuyacaklarını düşünerek ilişkiye başlamazlar ki. En başta seviyormuş, şimdi o kadar sevmiyor demek ki.

Önünüze bakın bence, iki aylık zaten zor olmaz unutmanız.
Teşekkur ederim yorumlariniz için. Bundan sonra önüme bakmalıyım haklısınız.

Teşekkur ederim güzel yorumun için. Haklısın Allahıma şükürler olsun uzun zaman olmadan gerçek yüzünü gördüm. Bir de insan kendinde hata arıyor, böyle severken birden soğudu ya, ben mi bir şey yaptım diyorum kendime.. ama ayrılmakla hata yapmadığımı biliyorum. Eğer beni sevseydi ve düşündüğüm gibi soğumuş olmasaydı, ben ayrılalım dediğimde en azından sorgulardı. Bu direkt tamam dedi. Hiç sormadı bile.

Bende kendimde hata arıyorum mesela ama bulamıyorum neden çünkü karşı cins karaktersiz

Back
X