- 30 Mayıs 2016
- 285
- 242
- 103
- 27
Amin canim rabbim hepimizin gönlüne göre versinbi laf var canım erkekler elde ettiklerinin nankorü elde edemediklerinin kolesi olurlarmıs olay bu üzülme degmez rabbim iyilerle karsılastırsın cümlemizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim rabbim hepimizin gönlüne göre versinbi laf var canım erkekler elde ettiklerinin nankorü elde edemediklerinin kolesi olurlarmıs olay bu üzülme degmez rabbim iyilerle karsılastırsın cümlemizi
Hahaha. Aslında o kazayla ilgili kafamda bir düşünce daha var ama. Saçmadır belki diye yazmadım. Size anlatayım.Arabayı çarpınca kafasını bir yere vurmuş olabilir mi?
Teşekkur ederim.Benim bildigim oynamak boyle birsey degil. Nisanlilar ayrılabiliyor evliler bosanabiliyorken sirf annesiyle tanistirdi yada sozler verdi diye sizinle oynamis olmuyor. Birsey yasanmis anlasamayip ayrilmissiniz. Olay bu.
Dünyada manyak ne istediğini bilmeyenlerle doluMerhaba hanımlar. Bundan yaklaşık iki ay önce hayatıma eskiden beri tanıdığım, aynı mahallede büyüdüğüm birisi girdi. Ona sevgili olmak istemediğimi söyledım. Israr etti. Bir ay boyunca peşimden koştu. Bir sürü sözler verdi. En sonunda inandım ona. Benimle ciddi düşündüğünü söyledi. Sevgili olduk. Sonra annesiyle tanıştırdı. Her şeyi seviyor gibiydi. Her an beni görmek isterdi. Kardeşi, babası tüm ailesi biliyordu beni. Bir gün, arabayla bir yere çarptı bu. Yanında bende vardım. O gün her şey tamamen değisti. 3-4 gün sebepsiz yere benimle konuşmadı. Sanki kazayı ben yapmışım gibi. Ayrılmak istediğimi dile getirdim. O da beni sevdiğini söyledi. Ayrılamadım. Sonra giderek soğudu. Eskisi gibi değildi, kadınlar hissedebiliyor, anlıyor. 2 hafta boyunca buluşmak istemedi. En son ben buluşalım dedim. Tamam dedi buluşuruz. O akşam uyuyakalmış güya. Telefonu kardeşi açtı, uyuyor gelmeyecekmiş öyle söylememi istedi dedi. Ben de ayrıldım o akşam. Bana dedi ki ben uyuyakaldım diye ayrılıyorsan ayrıl. Böyle küçük bir şey için bitirebiliyorsan madem. Suçu benim üstüme attı. En son ayrıldıktan 3-4 gün sonra ben mesaj attım buna. Tamam dedim ne olduysa oldu, unutalım en azından konuşalım dedim. Hayır dedi, sen bana ayrılalım dediğin an benim sana olan duygularım bitti dedi. Ben de dedim ki, sen beni sevseydin eğer bir lafıma duyguların bitmezdi dedim, haklıydım cevap veremedi.
Günlerdir bunu düşünüyorum. Benimle oynadı eline ne geçti ki? Ne kazandı? Yine ben üzüldüm. Güvendim. O kadar söz verdi. Tutmadı. Benimle bir güzel oynadı. Madem böyle yapacaksın, hevesimi kursağımda bırakacaktın, onca şeyi neden yaptın annenle neden tanıştırdın madem?
Teşekkurler yorum için..balık baştan kokarmış..bu ilişkiden zaten bir şey olmazmış..iyi olmuş ayrılmanız...
Evet dengesiz insan çok.. Aynen duygularım bitti diyen o bundan sonra yoluma bakarım.Dünyada manyak ne istediğini bilmeyenlerle dolu
Sende 5 çocuklu boşanmışlar gibi konuşma
Bittiyse defolsun gitsin
Arama bir daha ararsa açma sormadaEvet dengesiz insan çok.. Aynen duygularım bitti diyen o bundan sonra yoluma bakarım.
Evet haklısın. Daha zaten aramam ve asla mesaj atmam. Beni istemediğini söyleyen birisinin peşinden koşmam. İçim rahat. Bundan sonra adımlarımı temkinli atacağım.Arama bir daha ararsa açma sormada
Kendini bişey sanmasın
aman defolsun ya..kimse vazgeçilmez değil.Evet haklısın. Daha zaten aramam ve asla mesaj atmam. Beni istemediğini söyleyen birisinin peşinden koşmam. İçim rahat. Bundan sonra adımlarımı temkinli atacağım.
Hahaha. Aslında o kazayla ilgili kafamda bir düşünce daha var ama. Saçmadır belki diye yazmadım. Size anlatayım.Annesine çok düşkün biridir kendisi. Kaza olduğu zaman, bu annesiyle kavga etmiş. Annesi nedense gitmiş bunun en yakın arkadaşını aramış, oysa ki haberi bile yok arkadaşının. Bunu azarlamış bağırmış. Yok yere. Biraz cazgır biri annesi.. Ben de düşündüm, kazada yanında yokken bile arkadaşını aradıysa annesi, kazada ben yanındaydım. Benim hakkımda neler demiştir. Bu da anne kuzusu zaten, direkt soğumuştur benden. Yani öyle bir yapısı var. Zaten annem onaylamadan ben kimseyle olmam diyen bir insan. Kaza günü böyle davranması, o günden sonra soğuması.. Hepsi bunu destekliyor. Uzun yazdım biraz kusura bakmayın. Umarım okursunuz. :)
Sağol canım, senin de karşına sevgini hakkedecek çok güzel insanlar çıkar inşallah. Bu dengesiz dönerse bile yüz verme bence; altı üstü 2 aylık bişeymiş ve seni iyi hissettirmemiş. Üstüne üstelik ana kuzusu diyorsun; çekilir dert değil. Kurtulduğun isabet olmuş.Teşekkur ederim güzel yorumun için.. İnsan bazı sorulara cevap bulunca içi rahatlıyor.. Bundan sonra ne olduysa oldu, sonuçta beni istemediğini söyledi bana. Buna endekslemeliyim kendimi. İçimden geldi, çok güzel kalpli birine benziyorsun. İnşallah senin de karşına iyi insanlar çıkar.
Hani kaza yaptınız ya o zaman ne oldu da sogudu senden anlamadım.Bırseyden dolayı gelgıtlerı olmus bence neden acaba?Merhaba hanımlar. Bundan yaklaşık iki ay önce hayatıma eskiden beri tanıdığım, aynı mahallede büyüdüğüm birisi girdi. Ona sevgili olmak istemediğimi söyledım. Israr etti. Bir ay boyunca peşimden koştu. Bir sürü sözler verdi. En sonunda inandım ona. Benimle ciddi düşündüğünü söyledi. Sevgili olduk. Sonra annesiyle tanıştırdı. Her şeyi seviyor gibiydi. Her an beni görmek isterdi. Kardeşi, babası tüm ailesi biliyordu beni. Bir gün, arabayla bir yere çarptı bu. Yanında bende vardım. O gün her şey tamamen değisti. 3-4 gün sebepsiz yere benimle konuşmadı. Sanki kazayı ben yapmışım gibi. Ayrılmak istediğimi dile getirdim. O da beni sevdiğini söyledi. Ayrılamadım. Sonra giderek soğudu. Eskisi gibi değildi, kadınlar hissedebiliyor, anlıyor. 2 hafta boyunca buluşmak istemedi. En son ben buluşalım dedim. Tamam dedi buluşuruz. O akşam uyuyakalmış güya. Telefonu kardeşi açtı, uyuyor gelmeyecekmiş öyle söylememi istedi dedi. Ben de ayrıldım o akşam. Bana dedi ki ben uyuyakaldım diye ayrılıyorsan ayrıl. Böyle küçük bir şey için bitirebiliyorsan madem. Suçu benim üstüme attı. En son ayrıldıktan 3-4 gün sonra ben mesaj attım buna. Tamam dedim ne olduysa oldu, unutalım en azından konuşalım dedim. Hayır dedi, sen bana ayrılalım dediğin an benim sana olan duygularım bitti dedi. Ben de dedim ki, sen beni sevseydin eğer bir lafıma duyguların bitmezdi dedim, haklıydım cevap veremedi.
Günlerdir bunu düşünüyorum. Benimle oynadı eline ne geçti ki? Ne kazandı? Yine ben üzüldüm. Güvendim. O kadar söz verdi. Tutmadı. Benimle bir güzel oynadı. Madem böyle yapacaksın, hevesimi kursağımda bırakacaktın, onca şeyi neden yaptın annenle neden tanıştırdın madem?