Benimle oynadı da eline ne geçti ki?

İlişkiye başlarken karakterini aslan gibi gösterip, ayrılmayı beceremeyen karakteri korkan bir kediye dönüşen er kişi türünden bir hikayeninde sonuna böyle gelinmiş sayın seyirciler..

Konu sahibi değmez üzüldüğünüze.. Gelişi şahane olmuş ta, gidişi fos.. Tecrübe deyip geçin..

Siz mesela ne yaptınız bu ilişki için her canınız sıkıldığında ayrilmakla tehtit etmek dışında?
Sizin bu, ayrıldım hadi ikna et, tavrinizdan dolayı sogumustur bence

İlişkiler böyle yürümez bi yerde patlar insanın elinde.

Hani kaza yaptınız ya o zaman ne oldu da sogudu senden anlamadım.Bırseyden dolayı gelgıtlerı olmus bence neden acaba?

Annesine çok düşkün biridir kendisi. Kaza olduğu zaman, bu annesiyle kavga etmiş. Annesi nedense gitmiş bunun en yakın arkadaşını aramış, oysa ki haberi bile yok arkadaşının. Bunu azarlamış bağırmış. Yok yere. Biraz cazgır biri annesi.. Ben de düşündüm, kazada yanında yokken bile arkadaşını aradıysa annesi, kazada ben yanındaydım. Benim hakkımda neler demiştir. Bu da anne kuzusu zaten, direkt soğumuştur benden. Yani öyle bir yapısı var. Zaten annem onaylamadan ben kimseyle olmam diyen bir insan. Kaza günü böyle davranması, o günden sonra soğuması.. Hepsi bunu destekliyor. Uzun yazdım biraz kusura bakmayın. Umarım okursunuz. :)

Çok mantıklı, yoksa bir anda neden sogusun ki? Annesi bir konuda sizi suçlayıp aklına girmiş herhalde.
Aklın yolu bir. Annesi girmiş kafasına ben de bu kanıya vardım. Annesinin ağzına bakan bir erkekten zaten ne olacaktı zaten. Hayır, ben bu kadına ne yaptım da bizi ayırdı ki? Kaç yaşında kadın, nasıl kazada bana suç atıyor?

Annesine çok düşkün biridir kendisi. Kaza olduğu zaman, bu annesiyle kavga etmiş. Annesi nedense gitmiş bunun en yakın arkadaşını aramış, oysa ki haberi bile yok arkadaşının. Bunu azarlamış bağırmış. Yok yere. Biraz cazgır biri annesi.. Ben de düşündüm, kazada yanında yokken bile arkadaşını aradıysa annesi, kazada ben yanındaydım. Benim hakkımda neler demiştir. Bu da anne kuzusu zaten, direkt soğumuştur benden. Yani öyle bir yapısı var. Zaten annem onaylamadan ben kimseyle olmam diyen bir insan. Kaza günü böyle davranması, o günden sonra soğuması.. Hepsi bunu destekliyor. Uzun yazdım biraz kusura bakmayın. Umarım okursunuz. :)
Yası kaçtı canım? okudum okudum işteyım boş zamanım oluyor

Ayrilmaya bahane ariyormus zaten, seven insan oyle kolay kolay birakamaz sevdigini.

yaa biz kadınlar işte nasıl naif nasıl kırılgan nasıl da sudan çıkmış balığız yaa. neyse bundan snra kimsenin vaadine güvenmezsin. Hata değil herzaman ders.:cool:

Back
X