Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

selammmm kızlaaaaaaarrr ben geldim aranıza geçen hafta perşembe gunu.saçlarım şuan omuzlarımda hedefim nisana kadar bakım yapmak sıkılıyorm cunki yaa şunun surasında 1 senedir yapmadım hiç cunki kaynak taktrdım rahatladım walla saçlar uzadımı uzamadımı hiç derdim olmuodu şimdi gene başladım ama benm saçlarım normaldede guzel uzar ayda 1parmak oda 2 cm filan yapio gun geldi gülmeyin ama kafayı kırmıştım mezurala bile ölcüodum şu kış gelsede turba başlasam o bana inanılmaz yaradı.gün aşırı saçıma bakım yapiorum şimdi
yaptığım bakımlar:
1.haftada bir sinamiki
2.yine haftada bir karanfilli su annemin yöntemidir (bi fincan suya bi tatlı kaşığı karanfili atıp 1.2 dk kaynatiorum ılıyınca ewdeki herhangi bir bakım yağından 1 tatlı kaşığı kadar atıyorum sadece saç diplerime yediriyorum sonra saçımı toplayıp poşet geçiriorum en az 1 saat bekletiorum)bunu annem bana kücükken haftada bir yapardı mütişş bakım yapio uzatioduda dökülmede duruodu.
3.dabur amla die hindistana ait bi saç bakım yağım war yurtdışından getirttim.internet sitesinde satılıo 20 tlydi galiba ama burdaki fiyatı çok pahalı yurtdışında 5 tl ye filan gelio (şöyle söyliim benim saçlarımın eskiden popoma kadar uzatan we gurleştiren bakım budur bana çok yariodu.
4.birde bu siteden gördüm karanfili kaynatmadan 1 suyun içnde bekletip saçlarına sürüp tariosun onuda yapiorum gün aşırı.karanfilin mucizesine inandığım için.o uzatmıomuş dökülme için ii geliomuş ama kesin benmkini uzatır
kullandığım şama ampuan we banyo sonrası bakımlarım:
biraz tuzlu ama baya gidio konsantre sonuçta
1.loreal force vector expert serisi. koforum önerdi basta beğenmedim kullandıkça farkettim saçlarını kalınlaştrcak bi tabaka oluşturuo demişti hakikaten doğru demiş antibiyootik gibi düşün bırakmak yok dedi.
2.loreal absolut bakım kremi oda çok güzel.bi damlasaçına yedirip 5 dk bekletip yıka.bişey itiraf edeyim eskiden awonun pembe kapaklı saç bakım kremi wardı o lorealden çok çok daha kaliteli para werdimm bitecek o urun
3.saç açıcı olarak L2 die bi fön suyu sıkıyorumm oda koforden ama miss misss kokuo fiyatı 25 :)
4.loreal htermo repair(bakım yapiomus guya ama bana neden yapmadı ) kokusu için suruorum açıkçası:)
5.milk_shake die bakım köpüğüü bayılıyorumm ona gerçekten harika milk shake gibi kokuo we yumşatıoo.
6.hardest die serum güzel dielim amerikadan geliomus koforum met etti waaawww değil ama
arkadaşlarben bu saydıklarımın hepsini yapiorum haftayada kırıklarımı aldırıp tam anlamıyla uzatmaya hazır we nazırım hepimize hayırlı saç uzatmalar..

NOT:ÇOK YAZDIM DESTAN ADETA AMA BEN BU SİTEYE GİRMEYELİ YILLAR OLDU ŞİFREMİ UNUTTUĞUM İÇİN ACISI İŞTE BÖYLE ÇIKIYOR :d

aramıza hoşgeldin canımmm :)) okudum tek tek sende bizdensin bende yeni sinemakiye başladım bide lavanta kürü yapıyorum. saç uçlarımada bebe yağı sürüyorum sürekli:))

aramıza hoşgeldin canımmm :)) okudum tek tek sende bizdensin bende yeni sinemakiye başladım bide lavanta kürü yapıyorum. saç uçlarımada bebe yağı sürüyorum sürekli:))

canım lavantaya başladın mı sonunda nasıl etkisi var mı? seninle ilk o topıcte tanışmıştık =D ama saçların uzun aslında neden kasıyorsun ki uzaması için bu kadar?

kızlar güya hepimiz saç uzatıcaz ama hani aktiflik hani yeni paylaşımlarrr ben zeytinyağı bakımını istiyorum lütfen....

hoşbuldum bitanem o lawanta kürünü nasıl yapiosun anlat hele saçlar nerlerde bu arada.benimki tam omuzlarımda hafta içi kofore kesime gidim diorum orda hemen bi foto şipşak :) herkez koysun ya foto daha eğlenceli oluo :))

evet bencede benmki sinemakiyle uzama gösterdi gibi geliyo bana ölçemiyorum saçımı koyu boyattım artık... ama dolgunlaştığına eminim
zeytinyağlı bakım istiyorum kızlar lütfen

benim bildiğim sadece zeytin yağını surup bekletiosun birde bunun yumurtalısı war içine sarısını katt poset geçir 2 saat beklet yıkan başka olanımı warmışkine :))

canım lavantaya başladın mı sonunda nasıl etkisi var mı? seninle ilk o topıcte tanışmıştık =D ama saçların uzun aslında neden kasıyorsun ki uzaması için bu kadar?

15 gün içtim canım artık sadece sürüyorum dökülme azaldı lavantadan aldığım tek etki dökülmeyi en aza indirdiği.ben belime kadar istiyorum canım eskiden öyleydi yıpranınca kesile kesile bu kadar kaldı

canım ben foto koymuştum dün :) lavanta kürünü önce içerek başladım her akşam 1 su bardağı suya bi tutam lavanta koyup demleyip 1 çay bardağı içtim 15 gün canım şuandada 3 bardak suya 2 yemek kaşıyı koyup kaynatp demleyip saçıma sürüp bekletip yıkıyorum:)

kızlar bu forumda habire saç uzatmayla ilgili reklam çıkıp duruyor. çok merak ediyorum biri bu konuya açıklık getirirse çok iyi olcak.
biz dünyanın parasını kuaförlere saç kestirmek için vermiyor muyuz?? neden uzatmak?
ha konu sahibinin annesi kesmiş kahkülünü de ondanmış amaa herkesin öyle değil gördüğüm kadarıyla:44:
ben de uzadıkça uf yine mi kuaför diyorum da o yüzden merak ettim.

Eki Görüntüle 505035

kızlar
saçımın boyu şuan bu kadar :))

cnm süper işte upuzun daha ne istiyosunn ben de sutyen hizama gelsin diye uğraşıyorum o kdr yeticek bana çünkü. Şuan omuzumdan biraz daha aşağıda sinameki bemiks ve badem yağına başladm bakalım 2 hafta sonra sonuç ne olacak merak ediyorum. :26:

ben kendiminkini anlatayım:) kendimi bildim bileli çocukluğumdan bu yana uzun saçlıydım saç kestirmek benim için en kabus şeydir:) ama renk değiştirmekten düzleştirici ve maşadan mahvolunca saçlar hem kısaldı hemde eskisi kadar canlı değil bu yüzden bi şekilde çabalıyoruz uzatmak için canım:)

canım ıslakken çekim ama farkettiysen hep yanık saçlarım ben uzadıkça kestirmek şu yanıklardan kurtulmak istiyorum bide bana göre kısa geliyor bu boy

canım ıslakken çekim ama farkettiysen hep yanık saçlarım ben uzadıkça kestirmek şu yanıklardan kurtulmak istiyorum bide bana göre kısa geliyor bu boy

hmm çok iyi anlıyorum seni canım çünkü bana da herkes ne kdr çok uzamış saçın
dedikçe kısa geliyor çünkü istediğim boy bu değil çünkü benim kendi boyum da kısa
değl zaten uzun bi bedenim var o yüzden saçım ne kdr uzasa o kdr iyi olacak.Şuan sutyen hizama yakın fakat gene de kısaymış gibi geliyo arkadan.Önlerde de katlar var biraz onları da uzatıyorum artk elletmiyorum.Bi ara bana çok kestirme takıntısı gelmişti,kırılıyodu uçlarım dayanamıyodum soluğu kuaförde alıyodm kestrmek için.Şuan saçmda kırık yok sayılır sağlıklı uçları ama kırılsa bile uzayasıya kdr kestirmek yok valla söz verdm kendime uzucak bu saçlar artk. sinamekiye başladm bakalım faydasını görürüm inşallah birçok kişi görmüş burdan okuduğuma göre...

Son düzenleme:

hmm anladımm..
hem uzun ama aynı zamanda da sağlıklı saçlar..
ben kapalı olduğum için hiç maşa düzleştirici boya filan kullanmıyorum ama ince telli bi saç yapım var kirlense hemen dipleri görünür o kadar.
ama hemen hemen uzamasını sevmiyorum yine de.. sağlıklı olsun kısa olsunlar

yaa ben de bi ara aynen o zihniyetteydm işte sağlıklı olsun da kısa olsun derdim giderdim uzayanı kestirirdim ve uzaması da imkansızlaşırdı tabii böylece... ama artk o devir bitti şmdi devir uzatma devri

sinemakiye bende yeni başladım inş hepberaber etkisini görürüz canım lavanta sinemaki bide mayonez kürü yapıyorum ben annem dalga geçiyor sürekli sonuç alana kadar devam edicem bakalım kışında turp kürünü yapıcam:))

sağlıklı olması aslında uzun olmasından daha önemli doğru söylüyosun canım ama taktım bikere illede uzucaakkk

evet lavantayla turp u da duydum da onlar nasl oluyor blmiyorum, daha sinamekiye de yeni başladm zaten ordan oraya atlamıyım hemen önce bi bakayım bununla nasıl sonuç alıcam taktm kfaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…