Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

yılan yağını geçen sene ben bu şeklde tek başına kullanmıştım canım sürüp 2-3 saat sonra yıkyordum. ampülleri kır şampuana bişey yapmıyor

canım ampülleri haftada bir kez duşa girdiğimde bi kaba şampuanımdan bi miktar koyup bir evigen bi bepanthen kırıp karıştırıp yıkamayı düşündüm o şekilde olmaz mı sence?

o şekildede olur tabi cnım bana uğraşmak zor gelmişti direk şampuanıma kırmıştım

canım sende nasıl oldu etkisi? dökülmeleri azalttımı yoksa daha mı fazla dökülme yaptı? saç boyası rengine herhangi birşey yapar mı? saçmda yağlanmaya çabuk kirlenmeye sebep olurmu? saçları uzatma yada güçlendirme etkisi oldumu? çok soru sordum sabrın için şimdiden teşekkür ederim

canım ben bi sürü şeyi aynı anda deneyen biriyimdir şuana kadar saçıma yapmadığım şey kalmadı belkide. benim saçlarım renk değiştirmekten plastik gibi olmuştu sürekli kopuyodu ve uzamaz hale gelmişti dökülüyodu incecik kalmıştı gözle görülür şekilde pırasa gibi olmuştu saçlarım. hem bitkisel şampuan kullandım hem bu ampülleri hem yağ bakımı yapmıştım hemde biotin takvitesi hap ile şuan sağlıklı hale gelmek üzere tabi boya ve düzleştirici maşa föne devam ettiğimden dolayı belki onları tamamen bıraksam daha kısa sürede etki alırdım.

dökülmem azaldı ama hangisi en çok etki etti bende bilemiyorum. saç rengime bişey yapmadı ama yağlanma kirlenme gibi bişeyde yapmadı kesinlikle güçlendi ama

peki bunu nekadar zaman yapmam gerekiyo canım 2 ay 3 ay? nekadar süre? ampüllerde 5 tane var haftada sadece 1 kez yapmayı düşündüm 1 er ampül kırarak yani 5 hafta olcak onlar bitince tekrar devam etmem gerekiyor mu?

peki bunu nekadar zaman yapmam gerekiyo canım 2 ay 3 ay? nekadar süre? ampüllerde 5 tane var haftada sadece 1 kez yapmayı düşündüm 1 er ampül kırarak yani 5 hafta olcak onlar bitince tekrar devam etmem gerekiyor mu?

evet canım uzun süre devam etmen lazım.. ben bi kutu şampuana 1 er ampül kırıyodum çok uzun süre gidiyodu o zaten.

nekadar süre ama canım? ben her yıkamada bi ampül kırcam fazla etki edip zararlı olur mu ya canım?

bence şampuanına kır sen diğer türlü yapma. bemiks kötü kokuyor haklısın ama bepanthen ve evigeni şampuanına kırarsan hiçbi zararı olmaz hemde uzun süre farklı bi çaba göstermeden devam etmiş olursun bu bakıma. herkes bu şekilde yapıyor canım daha bi zararnı göreni görmedim ben.. ve şampuanına kırarsanda belirli süre devam etme hep alışkanlık haline getir bunu her aldığın şampuana kır. benim kuaförüm erkek o söylemişti bana askere gitmeden önce ben bile bu şekilde uzattım saçlarımı demişti.

canım şampuanı sulandıryo yapısını bozuyo falan diyenler olmuş bu şekilde kullanırsam etkisi ağır mı olur ki yaa bilemedim. alışkanlık haline gelmesi problem değil ben düzenli bi şekilde kullanabilirim özellikle olumlu sonuçlar aldıktan sonra

canım ampülü nasıl kullanıyordun ve nekadar süre kullandın?

hangi şampuanı kullanıyorsun? bitkisel şampuan içine kırarsan yapısı falan bozulmaz canım cidden öyle bişeyle karşılaşmadım

hangi şampuanı kullanıyorsun? bitkisel şampuan içine kırarsan yapısı falan bozulmaz canım cidden öyle bişeyle karşılaşmadım

gliss ultumatie repair canım yani bitkisel değil. benim şampuana kırmaktan çekincelerim oldu o şekilde denemeyi düşünüyorum tek korkum her hafta birer ampül ağır mı gelir?

bende sac uzatmak ıcın ugrasıyorumm aslında saclarım belımdeydı ama ucları acayıp sekılde kırıldıgı ıcın gıttım erkek modelı kestırdım sımdı yenıden uzatmak ıcın ugrasıyorum bende bu ayın 16 sında gıttım cam terebentın ve bemıks ampul aldım 800 ml sampuanımın ıcıne ıkı tane bemıks ve ıkı kapak cam terebentın kattım haftada uc kere bu sampuanla yıkıyorum ve on gunde bır cm uzadı ve sac koklerım baya guclendı onumuzdekı haftada su sinemaki kürüne başlıyım bakalım o nasıl olcak cok merak edıyorumm:)))

aramıza hoşgeldiinnn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…