Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

sinemakiye başladıktan sonra zaman zaman etkilerini paylaşırsan bizimle sevinirim canım:)

olur canım paylasırım mutlaka sen kullandınmı sınemaki?? nekadar zamanda nekadar uzamıştı sacların hatırlıyomusun?? haftada 1 cm uzatıyor dedıler cok sasırdım:26::26::26::26:
 
kızlar ben bugun havuçlu kürü denedım bı sonuç olursa yazıcam buraya sizde denersınız
 
olur canım paylasırım mutlaka sen kullandınmı sınemaki?? nekadar zamanda nekadar uzamıştı sacların hatırlıyomusun?? haftada 1 cm uzatıyor dedıler cok sasırdım:26::26::26::26:

sinemaki kullanmadım canım. başlıcam bende ama çok fzla şey yapıyorum bu ara çok yormak istemedim saçımı o yüzden bi süre erteledim
 
olur canım paylasırım mutlaka sen kullandınmı sınemaki?? nekadar zamanda nekadar uzamıştı sacların hatırlıyomusun?? haftada 1 cm uzatıyor dedıler cok sasırdım:26::26::26::26:

ben sınamekı kullandım kesınlıkle tavsıye ederım hem gerçekten uzatıyo hemde saça gerçekten canlılık kazandıryo
 
kızlar baştan sona okudum yorumlarınızı. ben sinemakiyle ilgili gördüğüm her topiğe baktım ve şu sonuca ulaştım kk kadınlarının %75inde hızlı bir uzama olmuş. bu demek değildir ki bizde de kesin olur. ama herkesin yapısı farklı denemekte fayda var. ben geçen yaz 2 kere denemiştim ve sonuç alamadım herkesin haftada 1cm uzarken bende olmadı diye ve okulum açıldığı için bıraktım. ama dinlendirme dönemlerinde olabilirdi belki. bu yüzden tekrar başladım. saçlarımda bi dökülme olmamıştı o zaman normal dökülmesi dışında.
bu yaz ki başlangıcımda 3.kürü bitirdim kırıklarını aldırdım. gerçi hala kırıklar kaldı ama çoğunu aldırdım boyunun fazla gitmesini istemiyordum. şampuanımada çam terebenti koydum. fazlaca bir dökülmem oldu ama saçlarım gür yumuşak ve parlak oldu.yani canlandı. o yüzden çam terebenti dökmüş olablr diye düşünüyorum. bir de zeytinyağına başlayacağım zeytinyağı maskesi hakkında detaylı bilgisi olanlar yazsın lütfen. saçlarınızada hergün ayrı birşey uygulamayın. sinemakiyi haftada 2 kez yapablırım diyen olmuş bence saçı çok fazla yormayın bir sinemaki bir de zeytinyağı yapın. ya da yağla bakım yapablrsiniz. buradaki arkadaşlar ben de dahil yeni uzatmaya başlamış insanlarız. sonuca ulaşmış bir çok arkadaşımızdan fikir almamız daha doğru olur. fotoğraflı uzatma elde etmiş olan arkadaşlar var biraz araştırırsanız topiklerde görmek kolay. şimdi kendi kendimize ne kadar yorum yapsak boş. bu yüzden ben araştırmalarımı sizinle paylaşmak istedim. bir de aktara soralım o şunu bunu önerir demeyin ticari zihniyet elinde ne kalmışsa onu önerir. kimseyi kötülemiyorum ama deneyen bilen birinden bilgi almak sizcede daha doğru değil mi?
 
selam kızlar ben bugün yılan yağını denedim saçlarımın önce diplerine sora uçlarına doğru sürdüm 1 saat beklettm yıkadım bir de bii kaba şampuanımdan yıkayacağım kadar koydum 1 evigen 1 de bepanthen kırıp yıkadım. saçlarımı birazcık kuruttu sanırım. sanki önceden daha yumuşaktı. ilk denemeden belli olmaz tabi 5 hafta boyu hiç aksatmadan devam etcem. çam terebntn kullanan arkadşlarım ben onu aktarla konuştum. o daha çok kepek sorunu egzema falan için dedi uzatmayla alaksı yok dedi. uzamak için en etkilisi yılan yağı dedi. yılan yağını kullanan arkadşm vardı oda saçlarımn dökülmesi azaldı olmayan yerlerden küçük küçük saçlar çıkardı ve uzamasını da hızlandrdı dedi. inş bende de aynı etkileri yapar
 

canım benim de saçım dümdüz kesim belimden de aşağıdaydı. senin gibi çok kırığım vardı ve bir gaflete kapılıp kuaföre gittim. saçımı kestirmeyi hiç istemediğim için aklımda hiçbir model belirmedi. kuaföre sana bırakıyorum dedim ama boyunu söylemesi kaydıyla. bana söylediğinden 1 karış daha kısa kesti ve o kadar çok kat verdiki ((( saçımın tepesi kocaman altı ip gibi. 2 gündür aynaya baktıkça ağlıyorum. öyle bir bağ kurmuşum ki saçlarımla bugün fırsat sitelerinin birinden 2x3 seanslık mezoterapi satın aldım ona başlıcam ve priorin alıcam. ekstra olarak kendim de yağ kürleri yapıcam bakalım 3 ayda nereye varıcam. umarım dilediğimiz gibi olur.
 

mezoterapi saç uzatmada alaka kuramadım ben dökülme için değilmi o canım?
 
Merhaba arkadaslar
Sacimi ben de uzatmak istiyorum us an kisa ve boyali.
Daha once sinamekiyi, turplu suyu ve bazi yaglardan olusan bakimlari denemistim.
Benim saclarima en cok uyan yani uzatan turp suyu kürü olmustu.
Sinameki kuru de saclarimi yumusatip parlamasini saglamisti. Sanirim hafta bir kez olmak uzere yine sinameki kürü yapmaya baslayacagim.
Yag bakimlarina gelince gecen ay kuaforden argan ygi almistim bir ay boyunca hergun biraz surdum ve bir ayda bir cm uzayan saclarim uc cm uzamisti. Sanirim bir kutu daha alip tekrar kullanmaya baslayacagim.
Arkadaslar Sunu da unutmamak lazim ki herkesin sac yapisi ve bunyesi farkli. Baskalarina uyan bakimlarin kendimize uyup uymadigini ancak deneyerek anlayabiliriz. Ama ben yine de ayda bir cm uzayan birinin saclarinin bazi kurlerle on cm uzadigina inanmiyorum :)
 
Son düzenleme:
Arkadaslar onemli bir konuya deginmek istiyorum; saclarinizi sampuanla yikadiktan sonra sac kremi kullanmayin direkt durulayip cikin.
Sac kremi saclari yumusatiyor gibi hissettirse de aslinda saclari cok kurutuyor, sac gozeneklerinin kpanmasina ve dokulmesine yol aciyor.
Kuaforum kullnmamami tavsiye etmisti aylar once, artik saclarim ne kuruyor ne de dokuluyor:))
Size de tavsiye ederim
 
ben yaknda şu sinameki- badem yağı ve bemiks i denicem bakalım sonuçlar ne olacak merak ediyorum :44:
 
Ilk sinameki bakimimi yapmis bulunuyorum. Saclarim oyle yumusak oyle parlak oldu ki, sinamekiyi ozlemisim gercekten:)
Haftada bir gun olmak uzere uygulayacagim. Arada bir de yaparsam yag bakimi yaparim saclarimi fazla yormadan uzaticam insallah:))
Bu arada saclarim boyali, bakimdan bir gun once boyattim. Boylece diplerden ne kadar uzamis olcebilirim.
 

benim saçlarım şuan bu şekilde gördüğünüz gbii oldukça kötü durumda sinemakiye başladım ama ilk kez yapmama rağmen sanki kuruttu gibi hissettim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…