sinemakiye başladıktan sonra zaman zaman etkilerini paylaşırsan bizimle sevinirim canım:)
kızlar ben bugun havuçlu kürü denedım bı sonuç olursa yazıcam buraya sizde denersınız
olur canım paylasırım mutlaka sen kullandınmı sınemaki?? nekadar zamanda nekadar uzamıştı sacların hatırlıyomusun?? haftada 1 cm uzatıyor dedıler cok sasırdım:26::26::26::26:
sinemaki kullanmadım canım. başlıcam bende ama çok fzla şey yapıyorum bu ara çok yormak istemedim saçımı o yüzden bi süre erteledim
olur canım paylasırım mutlaka sen kullandınmı sınemaki?? nekadar zamanda nekadar uzamıştı sacların hatırlıyomusun?? haftada 1 cm uzatıyor dedıler cok sasırdım:26::26::26::26:
bende sac uzatmak ıcın ugrasıyorumm aslında saclarım belımdeydı ama ucları acayıp sekılde kırıldıgı ıcın gıttım erkek modelı kestırdım sımdı yenıden uzatmak ıcın ugrasıyorum bende bu ayın 16 sında gıttım cam terebentın ve bemıks ampul aldım 800 ml sampuanımın ıcıne ıkı tane bemıks ve ıkı kapak cam terebentın kattım haftada uc kere bu sampuanla yıkıyorum ve on gunde bır cm uzadı ve sac koklerım baya guclendı onumuzdekı haftada su sinemaki kürüne başlıyım bakalım o nasıl olcak cok merak edıyorumm:)))
canım benim de saçım dümdüz kesim belimden de aşağıdaydı. senin gibi çok kırığım vardı ve bir gaflete kapılıp kuaföre gittim. saçımı kestirmeyi hiç istemediğim için aklımda hiçbir model belirmedi. kuaföre sana bırakıyorum dedim ama boyunu söylemesi kaydıyla. bana söylediğinden 1 karış daha kısa kesti ve o kadar çok kat verdiki((( saçımın tepesi kocaman altı ip gibi. 2 gündür aynaya baktıkça ağlıyorum. öyle bir bağ kurmuşum ki saçlarımla bugün fırsat sitelerinin birinden 2x3 seanslık mezoterapi satın aldım ona başlıcam ve priorin alıcam. ekstra olarak kendim de yağ kürleri yapıcam bakalım 3 ayda nereye varıcam. umarım dilediğimiz gibi olur.
Kızlar foto nasıl yüklüyoruz?
Mesaj penceresinin hemen altinda "eklenti ekle" butonunu tikliyoruz.
Acilan pencerede sag ust kosede "dosya ekle" butonunu tiklayarak, acilan dosyadan resmimizi secip yukluyoruz:)
Umarim yardimci olabilmisimdir..
Eki Görüntüle 503542
benim saçlarım şuan bu şekilde gördüğünüz gbii oldukça kötü durumda sinemakiye başladım ama ilk kez yapmama rağmen sanki kuruttu gibi hissettim
şampuanına bir kaşık bal katabilirsin
saçların çok güzeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?