Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

benim bildiğim sadece zeytin yağını surup bekletiosun birde bunun yumurtalısı war içine sarısını katt poset geçir 2 saat beklet yıkan başka olanımı warmışkine :))

cnm benm bildiklerimde 2 tane söyleyim:
birisi zeytinyağını el yakmayacak kadar ısıtıp sürmek. ısıtmak zeytinyağını kolay arındırmak için durularken. diğeride zeytinyağı yumurta sarısı badem yağı çamterebentin yağı sirke gibi bi sürü şey acaba en etkilisi hangisi =)
ya bir de herkes karışımlarına sinemakiye bile faydalı geldiğini düşündükleri yağları koyuyorlar anlamadım. ben şampuanıma çam terebentinde koydum ama bephanten ampul evigen flan onlardanda koysam mı yani çam terebentinli şampuan mı yoksa ampuller olan mı off çok kararsızım

şimdi gördüm kız uzunya saçın daha ne istiosun allahtan:)bende hafta içi koyucam foto.tabi becerebilirsem :) ayrıca dip röflem geldi onuda yaptrayımda cabuuk belli olsun uzadığı
sinameki kurutuo çogu kişi yumşattı dio benmkini keçe gibi yapmıştı ama kremlerle idare etmeye calışiorum yeterki uzasın.turp çıkınca onu yap bak inan yumşacık yapıo saç tiplerimz benzio ya hemde çok uzatıo.2 ci haftama geldim bemiks bitmiş bepenten war onla yapıcam mecbur:) dün yeni farkettim saçlarım sanki uzamış yarıcak heralde bakımlar :)anneme söluorumda sana öle gelio 1 haftada uzamaz dio :)

walla senin bileceğin iş bişey diemem ben1kere yaptım zeytinyağlı bakımını içime sinmedi alışık değilimya. ama şampuanlarına çamterebenti koyma fayda sağlamadı bide çam çam ağır bi koku yayılıo heleki kış gelio estikçe milleti bayma :) şampuan konusuna gelince kasma kendini sana yarayanı al belki o yaramaz cünki zaten çok bakım yapilıoya gerek yok.ben şampuanımı teyzemin tawsiyesi üzerine dogum kontrol hapı koydum saçım gurleştı dedi birdebemiks koydum 1 ampul. e daha neolsun dimi bakımlarım okadar çoğaldıki haftanın nerdeyse 5 gunu olucak insaf :)

arkadaşlar meraba aranıza çok yeni katıldım açıkcası sitenin kullanımında bile zorluk yaşıyorum bi kusurum olursa şimdiden affedin acemilik :) öncelikle saçımı uzatmak için yıllardır ugraşıyorum bundan bi 3 yıl öncesinde saçlarımı kestirmiştim önleri uzun arkası kısa modelden aslında çok seviyorum bu modeli ama fönsüz gezemiyosun kullanamadım hiçbir şekilde tabi sürekli fön düzleştirici iyice yıpranıyodu saçlarım uzatmak için çok uğraşuırken bi yandanda mecburen kestiriyodum uçlarından kuaförlerinde kırıkları alın sadece anlayışını biliyosunuzdur yada bana hep öylesi denk geldi :) neyse öyle böyle 3 sene içinde kestir düzlestir kestir düzleştir saçım sütyen hızasına ulaşmıştı ama yine çok yıprak ve sağlıksız duruyodu düzlestiriciden boyadan saçlarım artık kesinlikle doğal haliyle kullanılmaz hale geldi ve aynı hatayı tekrar yaparak kestirmekte buldum çareyi yine aynı model ve şimdi çoookk pişmanımmm kestireli daha 3 ay filan oldu şimdi yine uzatma bakımları uyguluyorum turp suyu,sinemaki,zeytinyağlı şampuan falan fakat zeytinyağlı şampuan saçımı çok çabuk kirlendirmeye başladı tavsiye etmem onu çalısıyorum ve çok az evde vakit geçirebiliyorum bu yuzden saçımı alıştırdım 2 günde 1 kez yıkıyodum ama zeytinyağlı şampuanla bu hergüne dönüşmeye başladı.şimdi benim aslında derdim ben bi çok bakım yapıyorum fakat akşam bu bakımları yapıp sabah kalktığımda işe gelirken tekrar elime düzleştirici alıyorum ve bakım fılan hepsi gidiyo tabi ben böyle saçımı düzleştirmedende gezebileceğimbi çare arıyorum yada düzleştirsemde onarıcak uzatıcak bi bakım çokmu şey istedim bilmiyorum ama :) bide çok fazla yazdım ama artık çok çaresizim saçlarım upuzun olsun istiyorumm kısa saçla çok bakımsız ve mutsuz hissediyorum kendimii

arkadaşlar merhaba bende erkek saçı gibi kısacık olan saçlarımı uzatmaya çalışyıorum
ama kısa saçı uzatma süreci çok zor olduğundan ve uzun sürdüğünden tekrar gidip kestiriyorum
bu arada ufak bebeğim var süt veriyorum bu nedenle saçlarım acayip dökülüyor
bende sizler gibi kür yapmak istiyorum ama süte geçermi diye endişeleniyorum
sinemaki çam terabentin ve badem yağı sanırım bitkisel ama şu bemiks ampulün zararı olur diye tahmin ediyorum
tamamen bitkisel olduğunu düşündüğünüz önerebilceğiniz bir kür varmı

selam kızlar bende sinemaki kürü yapıyorum 4.kürümü bu pazartesi yapıcam onun dışında turpu uyguluyrum ve her akşam mayalı sütümü içiyorumki mayalı süt sırf saçıma değil tırnaklarıma vede cildimede çok iyi geldi...turptan öncede sarımsaklı zeytinyağı yapıyordum ama turpu duyunca dayanamadım onuda araya sıkıştırayım dedim ama gün kalmadı bende turpla sarımsaklı zeytinyağını birleştirdim ve sonuç harika oldu bayıldım ya resmen....saçlarım hem uzuyor hem yeni saçlar çıkıyor hem canlanıyor hemde parlıyor daha ne isterim ben ya...çoooooook mutluyum çoooooook....

mayalı sütü bende denemiştim canım bi ara ama nasıl yaptğımı unuttum sen nasıl yapıosun onu? ne kadar süredir devam ediyosun

canım ne mutlu sana
şu turplu zeytinyağı ve sarımsak karışımı nasıl yapılıyor banada söylermisin :26:

yok cnm hiç duymadm ya bemiks ampulün ne gibi bi zararı olabilir ki? ben de sinameki kürü yapıyorum içinde özellkle bemiks olması gerekiyo uzatma amaçlı olması için hatta. Bepanthen olmuyor.

yok cnm hiç duymadm ya bemiks ampulün ne gibi bi zararı olabilir ki? ben de sinameki kürü yapıyorum içinde özellkle bemiks olması gerekiyo uzatma amaçlı olması için hatta. Bepanthen olmuyor.

canım netten baktım bemiks için süt veren kadınların kullanmaması gerekir diyor
ben bu gece turplu suyu denicem bakalım fayda edicekmi :26:

hmmm anladm canım tamamdır öyleyse, benim süt verme gibi bi durumum olmadığı için

canm ama sinemakiye bephanten koyma aynı etkiyi vermiyormuş bemıks hep

hmmm anladm canım tamamdır öyleyse, benim süt verme gibi bi durumum olmadığı için

kuzum ben sütlü nuriyeyimmm :))
güldürdün beni sanırım bekarsın demi
ben evli iki çocuklu kart bir hatunum neyimeyse saç uzatmak yolum bu topiğe düştü

kuzum ben sütlü nuriyeyimmm :))
güldürdün beni sanırım bekarsın demi
ben evli iki çocuklu kart bir hatunum neyimeyse saç uzatmak yolum bu topiğe düştü

hehehe estafurullah canım olurmu, her kadının hakkıdır güzel görünmek,bakımlı olmak.Çocuğu varmış,zamanı yokmuş falan böyle bahanelere kızıyorum ben asıl... evet bekarım ama ilişkim varr ben de çocuk çook seviyorum ve istiyorum inş. bana da nasip eder Allah... o zman da gene de kendime bakmak isterim ben salmam kendimi asla inş. zamanım olur şmdi böyle diyorum ama :44: ayrıca bir kadın her zman kendine de bakmalı ne olursa olsun hem saç uzatmak istiyosunuz ne var bundan daha doğal ki,çocuk buna engel değil asla :) aksine takdir ettm

mayalı sütü bende denemiştim canım bi ara ama nasıl yaptğımı unuttum sen nasıl yapıosun onu? ne kadar süredir devam ediyosun

çok basit cnm bende deneye yanıla vede burdaki arkadaşlarımın yazdıklarını okuya okuya yaptım...şöyle:ufak bi cezvede bir yada iki yudumluk su ılıtıyorum( bak bu çok önemli sıcak bile olmamalı su ılık olmalıki mayanın vitaminleri ölmesin diye )sonra bu ılıttığım suyu 1 su bardağına boşaltıp içinede 1 tatlı kaşığı maya ilave edip tamamen eritiyorum mayayı sonrada bunun içine dolaptan sütü alıp bardağa ilave ediyorum.e tabi bu şekilde içmek bayabi zor diye bende içine 3 tatlı kaşığı nesguik ilave ediyorum yoksa hiç içemem...yan kısaca ana malzeme 1tatlı kaşığı maya 1 su bardağı süt tercih saana kalmış nasıl yapman gerektiği....
Ben 12 gündür yapıyorum ki etkilerinide yazdım yukarda...

canım ne mutlu sana
şu turplu zeytinyağı ve sarımsak karışımı nasıl yapılıyor banada söylermisin :26:

tabi cnm...önce orta boy bi kavanozun yarısına kadar zeytin yağını koyup içinede 6 diş sarımsağı 4e bölerek 2 gün kavanozda beklettimki sarımsak özünü bıraksın diye neyse ben bunu 1 kere filan yapmıştımki sorada bu turp kürünü duydum ve bunu da uygulayayı dedim tarifi ise 1 turp alıp rendelenir ve 3 su bardağı suyla ortalama 20 dk haşlanır ve ılımaya bıralkılır ve ılınan turp suyunun içine 1 adet yumurta sarısı ve 1 tatlı kaşığı badem yağı ilave edilir eeee ben bunuda yappınca haftada 3 kere bakım yapmış oluyorum(sinemaki,turp ve zeytinyağlı sarımsak)buda saçı yoracağı için 2ye indirmeye karar verdim ama yalan dünyadaki orçunun dediği gibi ONLARIN HEPSİ BENİM BEBEKLERİM nasıl vazgeçeyim ve bennde birleşim yapmaya karar verdim bu yüzdende turpun ölçüleri aynı ama sarımsaklı zeytinyağını biraz daha az katarak uyguladım ve çokda memnun kaldım tavsiye edilir...

a bu arada ben sinemakimin 4.sü az önce yaptım ve tam 1 ayımı 22sinde tamamlıyorum ve ölçücem bakalım gözle görülür bariz bi uzama var bakalım 1 ayda kaç cm olmuş sizinle paylaşırım....

selam kızlar. ben de saçlarımı uzatmaya başladım. kırık sorunum vardı onu hallettim.
şimdi de hem gürleştirip hem uzatmaya çalışıcam.
turplu su, bademyağı, zeytinyağı ve sarımsak ile başlamayı düşünüyorum.
umarım sağlıklı ve uzuun saçlara sahip oluruz hepimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…