benim bildiğim sadece zeytin yağını surup bekletiosun birde bunun yumurtalısı war içine sarısını katt poset geçir 2 saat beklet yıkan başka olanımı warmışkine :))
canım ben foto koymuştum dün :) lavanta kürünü önce içerek başladım her akşam 1 su bardağı suya bi tutam lavanta koyup demleyip 1 çay bardağı içtim 15 gün canım şuandada 3 bardak suya 2 yemek kaşıyı koyup kaynatp demleyip saçıma sürüp bekletip yıkıyorum:)
cnm benm bildiklerimde 2 tane söyleyim:
birisi zeytinyağını el yakmayacak kadar ısıtıp sürmek. ısıtmak zeytinyağını kolay arındırmak için durularken. diğeride zeytinyağı yumurta sarısı badem yağı çamterebentin yağı sirke gibi bi sürü şey acaba en etkilisi hangisi =)
ya bir de herkes karışımlarına sinemakiye bile faydalı geldiğini düşündükleri yağları koyuyorlar anlamadım. ben şampuanıma çam terebentinde koydum ama bephanten ampul evigen flan onlardanda koysam mı yani çam terebentinli şampuan mı yoksa ampuller olan mı off çok kararsızım
selam kızlar bende sinemaki kürü yapıyorum 4.kürümü bu pazartesi yapıcam onun dışında turpu uyguluyrum ve her akşam mayalı sütümü içiyorumki mayalı süt sırf saçıma değil tırnaklarıma vede cildimede çok iyi geldi...turptan öncede sarımsaklı zeytinyağı yapıyordum ama turpu duyunca dayanamadım onuda araya sıkıştırayım dedim ama gün kalmadı bende turpla sarımsaklı zeytinyağını birleştirdim ve sonuç harika oldu bayıldım ya resmen....saçlarım hem uzuyor hem yeni saçlar çıkıyor hem canlanıyor hemde parlıyor daha ne isterim ben ya...çoooooook mutluyum çoooooook....
selam kızlar bende sinemaki kürü yapıyorum 4.kürümü bu pazartesi yapıcam onun dışında turpu uyguluyrum ve her akşam mayalı sütümü içiyorumki mayalı süt sırf saçıma değil tırnaklarıma vede cildimede çok iyi geldi...turptan öncede sarımsaklı zeytinyağı yapıyordum ama turpu duyunca dayanamadım onuda araya sıkıştırayım dedim ama gün kalmadı bende turpla sarımsaklı zeytinyağını birleştirdim ve sonuç harika oldu bayıldım ya resmen....saçlarım hem uzuyor hem yeni saçlar çıkıyor hem canlanıyor hemde parlıyor daha ne isterim ben ya...çoooooook mutluyum çoooooook....
arkadaşlar merhaba bende erkek saçı gibi kısacık olan saçlarımı uzatmaya çalışyıorum
ama kısa saçı uzatma süreci çok zor olduğundan ve uzun sürdüğünden tekrar gidip kestiriyorum
bu arada ufak bebeğim var süt veriyorum bu nedenle saçlarım acayip dökülüyor
bende sizler gibi kür yapmak istiyorum ama süte geçermi diye endişeleniyorum
sinemaki çam terabentin ve badem yağı sanırım bitkisel ama şu bemiks ampulün zararı olur diye tahmin ediyorum
tamamen bitkisel olduğunu düşündüğünüz önerebilceğiniz bir kür varmı
yok cnm hiç duymadm ya bemiks ampulün ne gibi bi zararı olabilir ki? ben de sinameki kürü yapıyorum içinde özellkle bemiks olması gerekiyo uzatma amaçlı olması için hatta. Bepanthen olmuyor.
walla senin bileceğin iş bişey diemem ben1kere yaptım zeytinyağlı bakımını içime sinmedi alışık değilimya. ama şampuanlarına çamterebenti koyma fayda sağlamadı bide çam çam ağır bi koku yayılıo heleki kış gelio estikçe milleti bayma :) şampuan konusuna gelince kasma kendini sana yarayanı al belki o yaramaz cünki zaten çok bakım yapilıoya gerek yok.ben şampuanımı teyzemin tawsiyesi üzerine dogum kontrol hapı koydum saçım gurleştı dedi birdebemiks koydum 1 ampul. e daha neolsun dimi bakımlarım okadar çoğaldıki haftanın nerdeyse 5 gunu olucak insaf :)
hmmm anladm canım tamamdır öyleyse, benim süt verme gibi bi durumum olmadığı için
kuzum ben sütlü nuriyeyimmm :))
güldürdün benisanırım bekarsın demi
ben evli iki çocuklu kart bir hatunum neyimeyse saç uzatmak yolum bu topiğe düştü
kızlar nerdesiniz yaaa
mayalı sütü bende denemiştim canım bi ara ama nasıl yaptğımı unuttum sen nasıl yapıosun onu? ne kadar süredir devam ediyosun
canım ne mutlu sana
şu turplu zeytinyağı ve sarımsak karışımı nasıl yapılıyor banada söylermisin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?