Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

Kızlar dün akşam sinemaki kürümün 2.sini yaptım gece yorgundum yıkamak zor geldi folyo ile sarıp bone giyip uyudum sabah yıkadım şimdi çok fazla saçım döküldü. normalmi? ne zamana kadar dökülcek?

canım benmde 5. kür şu an kafamda saç dökülmem oluyor. cansız saçlar dökülüyor diyorlar bende de cansız çoktur eminm çünkü saçımda açıcı,düzleştirici etkisi çok var sarıdan döndüm ve sarıyı 3 yıl kadar kullandım. saç boyumda hep aynıydı o yüzden 3 yıldır.
konunun dışına çıktım =) saçlarım çok dökülüyor ama aşırı bir dolgunluk var anlatamam. o kadar dökülmesine rağmen sağlıklı ve hacimli duruyorlar. uzamasını ölçemiyorum çünkü koyu renkteler. belirleyici bir noktada bulamadım sadece 3 ayın sonunda göğüs hizamda olursa cidden bi 10 cm uzadı derim. sanki bana uzadılar gibi geliyor. sinemaki için saçımı kestrmiştim kestrmeden önceki boyutuna geldi hatta geçiyor bile. ya da bana öyle geliyor dolgun diye. uff tek seçimim 3 ayın bitmesini beklemek. bir de bugün banyodan çıkınca ıslakken anneme çektireyim fotosunu diyorum belki elle tutulur bir şey olur =)

sende haftada 1 yapıyodun dimi canım?

cnm malesefki sinemakiyi saçta çok beklletince dökülme yapıyor 2 saatten fazlasını tavsiye etmem...uzatayım derkende kel kalmayalım sonrada gürleştirmek için uğraşırız...onların her teli bizim için önemlidir...

2 saatte emiyormu hepsini peki canım bana daha emmemiş gibi geldi. bende uyudum sabah yıkayım diye bidaha dikkat edeyim

cnm saçının uzayıp uzamadığını anlaman içinn ufak bi tüyo verim kaldıki benim saçım açık kahve yani uzadığını görebiliyorum ama yinede tam cm istediğim için bu yöntemi uyguluyorum...şöyle:kullanmicağın bi atleti genelde hep banyo yaptıktan sonra saçlarını tara ve saçlarını aynı yöne doğru tut ve başında hep karşıda olsunki sonra eğdim eğmedim sorunu yaşama ve biriside saçının en son noktasını o atletin üzerine çizsin ...ben her zaman öle yaptırırm eşime ve çizgini yanınada tarihi atarımki unutmim eee tabi o atletide artık kullanamicağın için o senin cetvel atletin olucak....umarım yardımcı olabilmişimdir...

2 saatte emiyormu hepsini peki canım bana daha emmemiş gibi geldi. bende uyudum sabah yıkayım diye bidaha dikkat edeyim

bu tarifi uygulayanların çoğu bu sorunu yaşayınca süreyi kısaltmışlar ve sonucun etki olarak aynı olduğunu ama süre uzadıkçada dökülmelerin arttığını görmüşler bırak 2 saati yarım saat bekleten bile varki zaten saçı folyoluyorsun üstüne havlu veya tülbent herneyse onunla sarıncada saç hava almıyo e bunun sonucundada sinemakiinin yarattığı etki sonucu dökülmeeler meydana geliyor...bende 2 saat bekletirim...

doğru canım 2 saat bekleteyim bende artık peki sarmasak mı acaba sence?

doğru canım 2 saat bekleteyim bende artık peki sarmasak mı acaba sence?

yok saçını sar sarki ısınıp ssaçın emsin sinemakiyi ,açık kalırsa saçın hava emer sinemakiyi ve saçın istediğin etkiyi göstermez ...sar ama fazla bekletme yani, marifet çok bekletmekte değil saçın fazla havasız kalmasını engellerken rahatçada emmesini sağlamak..

kızlar bende saçımı acil uzatmak istiyorum
çnkü saçıma kına yaktım ve kınadan sıkıldım boyatmak istiyorum ama boya yaptırmak için önce kınadan kurtulmam gerekiyormuş
onun için seneye kadar saçımı hızlıca uzatıp kestirip boya yaptırmak istiyorum
topiğin tamamını okuyamadım
siz neleri kullandınız ve nelerden memnunu kaldınız

canım sinemaki kürüne yeni başladık bizde yorumlar genelde güzel sonuç almayı bekliyoruz. ben lavanta kürü yaptım bide ibrahim saraçoğlunun netten bak heryerde yazıyor zaten.. bide mayonez sürüyorum uçlarına kırıklar için bendekiler şuanlık bu kadar bide entele yapıcam aldım ama daha cesaret etmiş değilim.

sende haftada 1 yapıyodun dimi canım?
evet haftada 1 canım. fakat bir de zeytinyağı maskesi yapıyorum. onu sağlıklı olmaları açısından. bir de şampuanımda çam terebentin var. uzaması için koydum. kimisi o uzatmıyor besliyor flan diyor ama memnunum şu an. döküyor diyende var. var da var yani =) hangisini dinleyeceğimi şaşırmış durumdayım. ama kontes bunları yapıyor uzama elde etti diye yaptım bende =) ayrıca kremsiz şampuan kullanıyorum ilk bahardan beri. banyo sonrası mavi su sıkıyorum. sinemaki tarifini veren japon gülü arkadaşımız mavi suyun zararı olmadığını söyledi. ayrıca o yarım saat bekletiyormuş ve sarmadan. yani tarifi ilk veren bu şekilde tarif veriyor... ben lavanta suyunu düşündüm ama çok mu yorarım bilemedim. bir de havalar soğudu ankara da lavanta suyuyla yarım saat ıslak bekleyemem ki hastalanırım =(

evet güzel bir tüyo bende bunu deneyebilirm =). en oluru saçımı ayırdığım yerden mezro ile ölçmek diye düşünüyordum ama kafayıda çok takmak istemiyorum uzadı uzamadı diye. ama boşa mı kürek çekiyorum onu da merak ediyorum açıkçası. en son umudum dinlenme dönemi zaten...

tabi cnm çokda takmamak lazım umursamıyormuşuz gibi görünelim 1 ayın sonunda bi bakmışız aaaaaaa 4cm uzamışböle bekledinmide göze az görünür uzasa bile...neyse ben en erken kurban bayramına kadar en geçde yılbaşıya kadar saçıma zaman tanıdım sonra bakımların hepsini bırakıp bayabi dinlendiricem saçımı ki kaş yapim derken göz çıkartmim sadece devam edeceğim şampuanıma koyduğum yağlar bide belki 10 günde 1 sarımsaklı zeytinyağı çünkü bide gürleşmesini istiyorum saçımın...

mrveva cnm ya 10 dk takılıyorum izin vermiyor ya.. burdan yazayım dedimm valla 3 ay yaptım her haftadan 12 kür işte 2 aydır filan da yapmıyorum

mrveva cnm ya 10 dk takılıyorum izin vermiyor ya.. burdan yazayım dedimm valla 3 ay yaptım her haftadan 12 kür işte 2 aydır filan da yapmıyorum

canım dün uyumuşm yazamadım...bi şeyi yanlış yapmışsn ama 2 ay kullanıp 1 ay ara vermen gerekiyordu. ara verdiğin dönemde de uzama elde edebilirsin. eğer normalde uzaman olmuyorsa... normalde nasıl cnm uzaman?

dün akşam sinameki kürünü denedim 20 dk falan beklettim ama saçım inanılmaz döküldü nerdeyse ağlayacaktım bu normal mi?:26:

Kızlar bu hafta 2.kürümü yapmııştım saç diplerimde kaşınma değilde böyle saç diplerim acıyor sanki o tarz bişey var böyle bişey olan oldumu saçını hani sımsıkı toplarsında açınca saç diplerin acır o tarz. ama hiç toplamam saçımı

ark.lar sinameki kürümün 2.haftasından sonra yavaş yavaş bi uzama sözkonusu saçımda hissediyorum bi de daha bi dolgunlaştı,parlaklaştı blmiyorum bana mı öyle geliyo ama annem de farkında baya yaradı diyo o da. 2.haftadan sonra etkisini gösterirmi ki cidden? tabii daha çok yapıcam iyice upuzun bi sonuç elde edesiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…