Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

belki de psikolojiktir bilemiyorum

Son düzenleme:
neler olmuoki bu saçlara boşwer takma sür gitsin :)) saçların durumu nasıl milleeeettttt uzama varmııı bende birazdan banyo yapıcam ozaman çekincem foto 15 gün oldu bakım yapalı kesin 1 cm uzadııı..ben aldım lavantayı içirmio annem her duydunu içme dedisadece yıkıycam ama durulamıcam.arkadaşım reklamlarda bioxcinin saç uzatıcı reklamını görmuşş alıcak sonuçları yazarım sıze hoşçakalınnn

evet cnm benmde öyle oldu yara gibi acıdı. ama ben çam terebentin yapmıştır sandım çünkü onun böyle yakıcı bi kokusu olduğu içinn

ben geçen yaz 2 kere yapmıştım. dip boyam yerinde sayınca bırakmıştım. çünkü fayda görenlerin haftada 1 uzaması olmuştu. okulumda açılıyor diye bırakmıştım... ama şimdi 3-4 hafta sonunda uzaması var... ne kadar ölçmedim haftada 1 cm kadar değildir ama ayda 2-3cm gibi.... dolgunluk parlaklık canlılık etkileri bende de aşırı şekilde var=)

kıslarrrrr bu arada bugün bim den biobis die bi şampuan ve saç kremi aldım saçımı uzatırmı bilmiyorum ama yumuşacık ipek gibi yaptı benim saçıma iyi geldiyse herkesin saçına iyi gelir die düşünüyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum bence yarın hemen alınnnn

canım ama benm kuaförüm kremli şampuanı ve saç kremini önermedi bırak dedi... acaba saçım ondan mı yoksa sinemakiden mi iyileşti bilemiyorum

cnm ya benmde öyle saçımın kırıkları duruyo ne kadar aldırsamda kısalmasın diye... bir daha sarı yapmıcam uzasın öyle

bende sarıya tövbe ettimm sarışın olucaz die maf ettik saçlarımızı şimdiki aklım olsa boyamı ASLA... ama oldu bi kere kırık filan kestirmiycem uzatıcaz bi şekilde zaten geç uzuyorr yok kırık filan aldırmak hem inan saç uzamasının kırıkla filan da alakası yokmuş ne kadar doğru bilmiyorum ama geçen kuaförüm bana bunu böle itiraf ettii

Selam kızlar bende katıldımm aranızaa.. Kuaför mağduruyum katkat kestirdim katları çok kısa aldı ve belimde olan saçlarımı omzuma kadar kestii pişman oldum sonra :/ ve saçlarımın bir an önce uzamasını istiyorum tabi hemen hop diye uzayacak hali yok biliyorum Saçlarıma zeytinyağı ve hint yağıyla bakım yapıyorum 2 kez oldu henüz ama yumuşacık oldular. 1 kez de turplu suyu kullandım o da yumuşacık yapmıştı. 2 ay bakım yapıp 2 hafta ara vermeyi düşünüyorum.. Resimlerle paylaşırımm.. Yalnız psikolojinin saç uzamasını çok etkilediğibi biliyorum. Kafaya çok takmamak lazım ki takıyoruz bir çoğumuz.. bu da uzamasını engelliyor. Biraz kendi haline bırakmak lazım sanırım. Zaten bir saç ayda ortalama 1-1.5 cm uzuyor. Kürler sayesinde bu en fazla 2.5 olur diye düşünüyorum. bende o sayıya erişmeye çalışıyorumm :) Umarım hepimiz dilediği saç şekline kavuşur en yakın zamanda. Yalnız kızlar kafaya çook takmak yok. Ben bir kaç gündür uyuyamıyordum bile ama bu durum saç uzamasını engeller. O yzden klişe bir laftır ama kökü bizdeee elbet uzucaklarr :) Ve sarımsak özlü şampuan alıcam yakında saçlara çok iyi geliyor ve uzamasını hızlandırıyor önceden denemiştim :)

ewet we ben hala saçımın fotosunu çekemedim 2 haftayı geçti :)))) boyatıcaktım wazgeçtim diplerim bayağı kötü :))2 ay dinlensin hemde sinamiki kürüm2 ay sonra biticek onu bekliorum zira boyatırım çabuk dipleri çıkar bende sinir olurum diplerimi boyattığımda nasılsa koförüm uçlarından alıcak.ama işe yarıoo kesinlikle şu bakımlar uzama oldu anlayabiliorum. birde dökülmem wardıya banyodan sonra saçlarımı lawanta suyuyla yıkadımm we inanamadım dökülme durdu bugunde yapıcam herkez denesinn

Saçlarım şu an bu durumda eski halini koymak istemedim çünkü baktıkça moralim bozuluyor 2 ay sonra yeni bir resim koyarım. Bu saça 2 kez bakım yapmıştım sadece 1 hafta oldu kestireli.. Banyodan sonraki saç şeklim. Katlı kesimden nefret eden biri oldum yalnız
Çok kısa değildir umarım saçım gözüm alışmadı benim henüz :/

Son düzenleme:
kimse yokmu neredesiniz kızlarr hu huuuuuuuuuuuu bi tarif öğrendim çok etkisini görmüş kullanan arkadaşlar nerdesinizz hu huuu

bilmiyorum ki ama kırıkları temizletince nefes alıyormuş saç

Kızlar saçları boyadan düzleştiriciden yananlar için en basit tarif:)) şuan bende yeni uygulamaya başladım bepanthen krem bildiğimiz yaralara sürdüğümüz kremi saçımın yanık kısımlarına sürmeye başladım içinde nemlendirici özelliği var hücre yenileme iyileştirme özelliği var kremin zaten herhangi bir saç maskesinden çok daha yararlı olduğunu düşünüyorum hergün kullanmaya başladım 3 gündür umarım faydasını görürüm sizinlede paylaşırım

canım aslnda şu uzunluk takıntımız olmasa gayet güzel gözüküyor saçların ben de katlı kesim seven biri olarak beğendim madem belindeymiş saçlarn biraz da böyle kullan değişiklik olsun benim yıllardır katlıydı ben de kattan sıkıldm artk onları uzatmaya bakıyorum ve uçlarndan sürekli aldırırdım şmdi de ben uzatmak istiyorum değişiklik olsn benm de şuan hiç olmadığı kdr uzun mesela... bu böyle yani değişiklik iyidir bazen inan moralin bozulucak birşey yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…