Kızlar bu hafta 2.kürümü yapmııştım saç diplerimde kaşınma değilde böyle saç diplerim acıyor sanki o tarz bişey var böyle bişey olan oldumu saçını hani sımsıkı toplarsında açınca saç diplerin acır o tarz. ama hiç toplamam saçımı
ark.lar sinameki kürümün 2.haftasından sonra yavaş yavaş bi uzama sözkonusu saçımda hissediyorum bi de daha bi dolgunlaştı,parlaklaştı blmiyorum bana mı öyle geliyo ama annem de farkında baya yaradı diyo o da. 2.haftadan sonra etkisini gösterirmi ki cidden? tabii daha çok yapıcam iyice upuzun bi sonuç elde edesiye kadar
canım dün uyumuşm yazamadım...bi şeyi yanlış yapmışsn ama 2 ay kullanıp 1 ay ara vermen gerekiyordu. ara verdiğin dönemde de uzama elde edebilirsin. eğer normalde uzaman olmuyorsa... normalde nasıl cnm uzaman?
kıslarrrrr bu arada bugün bim den biobis die bi şampuan ve saç kremi aldım saçımı uzatırmı bilmiyorum ama yumuşacık ipek gibi yaptı benim saçıma iyi geldiyse herkesin saçına iyi gelir die düşünüyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum bence yarın hemen alınnnn
uzamam yavaş çok yavaş uzuyor saçlarım cnm
cnm ya benmde öyle saçımın kırıkları duruyo ne kadar aldırsamda kısalmasın diye... bir daha sarı yapmıcam uzasın öyle
bende sarıya tövbe ettimm sarışın olucaz die maf ettik saçlarımızı şimdiki aklım olsa boyamı ASLA... ama oldu bi kere kırık filan kestirmiycem uzatıcaz bi şekilde zaten geç uzuyorr yok kırık filan aldırmak hem inan saç uzamasının kırıkla filan da alakası yokmuş ne kadar doğru bilmiyorum ama geçen kuaförüm bana bunu böle itiraf ettii
Saçlarım şu an bu durumda eski halini koymak istemedim çünkü baktıkça moralim bozuluyor2 ay sonra yeni bir resim koyarım. Bu saça 2 kez bakım yapmıştım sadece 1 hafta oldu kestireli.. Banyodan sonraki saç şeklim. Katlı kesimden nefret eden biri oldum yalnız
Çok kısa değildir umarım saçım gözüm alışmadı benim henüz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?