şekerler 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı kuru mayıyı karıştırıp içiyormuşuz cild tırnak ve saç uzatıyormuş 2. lavanta kürü die bişi varmış oda uzatıyormuş çayı ve saçı yıkadıktan sonra durulamak hergün.. kuaförümde saçına mayonez sür dedi birde 1 çay bardağı z.yağına 1 limon ve 1 bıldırcın yumurtası çırp ve 2 saat bekle dedii bunşarı öğrendimmmm hu huuuuuu
şekerler 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı kuru mayıyı karıştırıp içiyormuşuz cild tırnak ve saç uzatıyormuş 2. lavanta kürü die bişi varmış oda uzatıyormuş çayı ve saçı yıkadıktan sonra durulamak hergün.. kuaförümde saçına mayonez sür dedi birde 1 çay bardağı z.yağına 1 limon ve 1 bıldırcın yumurtası çırp ve 2 saat bekle dedii bunşarı öğrendimmmm hu huuuuuu
tatlım paylaşımın için tşkler ben bunları biliyordum fakat soru işaretlerim var
1. maya için; eğer saçı tırnağı uzatıyorsa vücuttaki tüylerimizide hızlı uzatır mı? bazı ürünler direk saça göre ama bu da öyle mi acaba??
2. lavanta; artık havalar soğumaya başlayacak lavantayla durulrsak ıslak ıslak yarım saat bekleyp sonra durulu su geçmek gerek hastalanırım ki ben sürekli hastalanan bir tipim
yaaa lacivertcim benm en önemli sorunum okul başladı okula geldim ama öğrenci evinde ocak bozuk tüp yok. diğer arkadaşlar daha gelmedi haftaya geliyorlar ben sinemakimi nerede yapacağımkomşu yok apartmanda dairelerin hepsi iş yeri... bir erkek evi var onlara ne diye gdicem bi şunu kaynatayım gideyim mi dicem ara vermek istemiyorum günü bugündü yarına kaldı artık. zaten ilk hafta pzr yapmştm 2. hafta pzrtesiye kaydı 3. hafta salıya... ay hep böyle kayıyo benimki gün gün yakında başladığım güne gelecek ve 1 hafta boşluk olmuş gibi mi olacak?? siz her gününü aksatmadan mı yapıyorsunuz ay uzun oldu
mayayla şekeri denemiştim ben bi ara midem bulanmıştıhergünmü içilcekmiş cnım ben 1 gün içip bırkmştm heralde
şeker değil kız o maya +süt... şekerler diyo orda
mayayla şekeri denemiştim ben bi ara midem bulanmıştıhergünmü içilcekmiş cnım ben 1 gün içip bırkmştm heralde
şekerim ben yapacağım zaman hemen kaynatıp sürüyordum ılınınca çokta düzenli yapmıştım her çarş. 3 ay :)) bu arada suyu ketılda kaynatıp içine sinamekileri koysan rengi çıkmaz mı kii ?? diğer dediklerine gelince aynılarını bende düşündüm sanırım bi mayonez ile bıldırcın yumurtasını deniycem içilenlerden korktum bende açıkçasııı
ayy evett tamam mayayla sütü denemiştimhahaa uyku sersemlği canımm
ketılımızda bozuk tatlımişte ev arkadaşlarını bekliyorum her şeyi yapmamız için. bu arada yüz bölgesine lazer yaptırdım güneşten sakınmaya çalışıyorum o yüzden sokağa çıkıpta halledemem bu tarz işleri of onlarda pzrtesi gelecekler... 1 hafta güm olur yani 5. kürümü yapacaktım hüü
peki tatlım =) senn nasıl gidiyor uzama var mı? günlerini aksatmıyor musun hiç
ya mangal vardı evde yapabilsem 1 gıdım sinemaki için evi yakıcam
kötü denk gelmiş seninn galiba bu hafta yapamıycaksınn
canım gözenek açıcı eczane ürünleri var şampuanlar doğal içerikli ben onlardan kullandım geçen sene gözeneklerim açılmıştı tabi yine bitkisel şampuan kullanıyordum yaz tatiline çıkınca yazlıkta her dk duşta kozmetik şampuanlara geçtim orda dikkat edemedim bide deniz havuz derken iyice yıprandı şuan gözeneklerim yine kapalı.bu kez şampuan yerine doğal bir formüle başladım bugün.
1 LT sıcak suya 2yemek kaşığı nane koyuyorum 15 dk demleniyor sonra süzüp soğumaya bırakıyorum ılıklaşınca saç diplerime sürüyorum 15 dk bekletip sadece suyla duruluyorum nane zaten ferahlatıyor dipleri ilk yaptığında bile hissediyosun.
ya mangal vardı evde yapabilsem 1 gıdım sinemaki için evi yakıcam
arkadaşın falan yokmu canım gidebilceğin?
söylediğin yöntemleri deniycem canım bende saçımı bi türlü uzatamıyorum açtırmıştım rengini açıcıdan sonra çatallaştı.ağır uzuyo diplerde pul pul da bi kepeklenme anlayamıyorum çok sağlıklı uzardı şimdi omzumda 2 yıldır nedendir bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?