Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

şekerler 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı kuru mayıyı karıştırıp içiyormuşuz cild tırnak ve saç uzatıyormuş 2. lavanta kürü die bişi varmış oda uzatıyormuş çayı ve saçı yıkadıktan sonra durulamak hergün.. kuaförümde saçına mayonez sür dedi birde 1 çay bardağı z.yağına 1 limon ve 1 bıldırcın yumurtası çırp ve 2 saat bekle dedii bunşarı öğrendimmmm hu huuuuuu

tatlım paylaşımın için tşkler ben bunları biliyordum fakat soru işaretlerim var
1. maya için; eğer saçı tırnağı uzatıyorsa vücuttaki tüylerimizide hızlı uzatır mı? bazı ürünler direk saça göre ama bu da öyle mi acaba??
2. lavanta; artık havalar soğumaya başlayacak lavantayla durulrsak ıslak ıslak yarım saat bekleyp sonra durulu su geçmek gerek hastalanırım ki ben sürekli hastalanan bir tipim

yaaa lacivertcim benm en önemli sorunum okul başladı okula geldim ama öğrenci evinde ocak bozuk tüp yok. diğer arkadaşlar daha gelmedi haftaya geliyorlar ben sinemakimi nerede yapacağımkomşu yok apartmanda dairelerin hepsi iş yeri... bir erkek evi var onlara ne diye gdicem bi şunu kaynatayım gideyim mi dicem ara vermek istemiyorum günü bugündü yarına kaldı artık. zaten ilk hafta pzr yapmştm 2. hafta pzrtesiye kaydı 3. hafta salıya... ay hep böyle kayıyo benimki gün gün yakında başladığım güne gelecek ve 1 hafta boşluk olmuş gibi mi olacak?? siz her gününü aksatmadan mı yapıyorsunuz ay uzun oldu

mayayla şekeri denemiştim ben bi ara midem bulanmıştı hergünmü içilcekmiş cnım ben 1 gün içip bırkmştm heralde

şekerim ben yapacağım zaman hemen kaynatıp sürüyordum ılınınca çokta düzenli yapmıştım her çarş. 3 ay :)) bu arada suyu ketılda kaynatıp içine sinamekileri koysan rengi çıkmaz mı kii ?? diğer dediklerine gelince aynılarını bende düşündüm sanırım bi mayonez ile bıldırcın yumurtasını deniycem içilenlerden korktum bende açıkçasııı

ketılımızda bozuk tatlım işte ev arkadaşlarını bekliyorum her şeyi yapmamız için. bu arada yüz bölgesine lazer yaptırdım güneşten sakınmaya çalışıyorum o yüzden sokağa çıkıpta halledemem bu tarz işleri of onlarda pzrtesi gelecekler... 1 hafta güm olur yani 5. kürümü yapacaktım hüü

kötü denk gelmiş seninn galiba bu hafta yapamıycaksınn

peki tatlım =) senn nasıl gidiyor uzama var mı? günlerini aksatmıyor musun hiç

pazartesileri yapıyorum ben canım 3.yü yaptım daha aşırı bi etki almadım ya biliyosun lavanta yaptm mayonez sürdüm herşeyi yapıyorum annem sürekli bence hiç değişmiyor diyor ama ben uzadğına inandırıorm kendimi

kötü denk gelmiş seninn galiba bu hafta yapamıycaksınn

bilsem evde yapıp gelirdim haberim bile yoktu durumlardan... mecbur o erkek evine gidicem... sınıf arkadaşım ama güler kesn... bende hastayım çayımı yapıp içmem lazım flan derim... bi de durumu erkek arkadaşıma anlatıp izin alcam ohooo... hiç böyle olucağını düşünmemiştim ama tam 5e kadar gelmiştim yarıda kesersem emeklerimde boşa gider püfff.

söylediğin yöntemleri deniycem canım bende saçımı bi türlü uzatamıyorum açtırmıştım rengini açıcıdan sonra çatallaştı.ağır uzuyo diplerde pul pul da bi kepeklenme anlayamıyorum çok sağlıklı uzardı şimdi omzumda 2 yıldır nedendir bilmem

kepeklenme için doktora git canım bi losyon tarzı bişey veriyor. şampuan verirse saçını kurutup kurutmucağını sor ama önce saç diplerindeki sorundan kurtulmalısın sağlıklı saç için ve doğru adres cildiye. ondan sonra gözenek ve kepek için naneyi dene. lavanta çayına başla bide sinemaki kürümüze katıl :)) umarım dilediğin saçlara ulaşırsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…