1 tane var işte sınıf arkadaşım erkek güler diye... diğerleri ilk haftalarda ders olmaz diye gelmediev arkadaşımın biri gelicekti işi çıktı
bilsem evde yapıp gelirdim haberim bile yoktu durumlardan... mecbur o erkek evine gidicem... sınıf arkadaşım ama güler kesn... bende hastayım çayımı yapıp içmem lazım flan derim... bi de durumu erkek arkadaşıma anlatıp izin alcam ohooo... hiç böyle olucağını düşünmemiştim ama tam 5e kadar gelmiştim yarıda kesersem emeklerimde boşa gider püfff.
tamam şekerler öyle yapıcm mecbur... şimdi iş sevgilime durumu izah etmeye kaldı... ne gereği var bırak uzamasın dicek kesin
kepeklenme için doktora git canım bi losyon tarzı bişey veriyor. şampuan verirse saçını kurutup kurutmucağını sor ama önce saç diplerindeki sorundan kurtulmalısın sağlıklı saç için ve doğru adres cildiye. ondan sonra gözenek ve kepek için naneyi dene. lavanta çayına başla bide sinemaki kürümüze katıl :)) umarım dilediğin saçlara ulaşırsın tatlım
lavanta çayı nasıl yapılıcak canım.inşallah rapunzel gibi saçım olur :)) bayılıyorum özeniyorum uzun pırıl pırıl saça
lavanta çayı nasıl yapılıcak canım.inşallah rapunzel gibi saçım olur :)) bayılıyorum özeniyorum uzun pırıl pırıl saça
der tabi:) kıskanır bide şimdi :)
1.5 su bardağı suda bi tutam lavantayı kaynatcaksın canım sonra bekletmeden hemen süz acı olmasın her akşam 1 çay bardağı içiceksin 15 gün boyunca sonra ara verebilirsin yada haftada 2 kez olmak şeklinde devamde edebilirsin ben 15 gün içtim sonra bıraktım havalar sıcak olduğu için çok içimden gelmedi 15 günden sonra ama kışın içicem yine..
yarın üşenmezsem saçıma mayonez yapıcimmm bakalım nasıl olcekkkkkkkk
canım mayonez bozulmasın diye içinde kimyasallar var bence yapma...bu arada sinemakimi yaptım bugün. fısfıslı şişem bozuldu aksilik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?