Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

bence de.... bi su kaynatıp çıkcam de,bırakmaaa

tamam şekerler öyle yapıcm mecbur... şimdi iş sevgilime durumu izah etmeye kaldı... ne gereği var bırak uzamasın dicek kesin

Son düzenleme:

lavanta çayı nasıl yapılıcak canım.inşallah rapunzel gibi saçım olur :)) bayılıyorum özeniyorum uzun pırıl pırıl saça

lavanta çayı nasıl yapılıcak canım.inşallah rapunzel gibi saçım olur :)) bayılıyorum özeniyorum uzun pırıl pırıl saça

1.5 su bardağı suda bi tutam lavantayı kaynatcaksın canım sonra bekletmeden hemen süz acı olmasın her akşam 1 çay bardağı içiceksin 15 gün boyunca sonra ara verebilirsin yada haftada 2 kez olmak şeklinde devamde edebilirsin ben 15 gün içtim sonra bıraktım havalar sıcak olduğu için çok içimden gelmedi 15 günden sonra ama kışın içicem yine..

1.5 su bardağı suda bi tutam lavantayı kaynatcaksın canım sonra bekletmeden hemen süz acı olmasın her akşam 1 çay bardağı içiceksin 15 gün boyunca sonra ara verebilirsin yada haftada 2 kez olmak şeklinde devamde edebilirsin ben 15 gün içtim sonra bıraktım havalar sıcak olduğu için çok içimden gelmedi 15 günden sonra ama kışın içicem yine..

der tabi:) kıskanır bide şimdi :)

çocuğu tanıyor Allah'tan yoksa çok kıskanç zaten ama ne gereği var bi saç için millete gideceksin dicek. yoksa tanıyo beraber gideriz onlara, onlar bize geldi sevgilisiyle aramız iyi... samimiyet olduğu için belkide sorun olmaz umarım

teşekkürler canım uzasın sana çok dua edicem :)) nekadar çok yöntem öğrenmişsin canım bir santime kadar bir haftada uzuyo demişsin umarım bende de işe yarar

ben yatayım kızlar yarın malum işim var gelişmeleri yazarım yarın iyi gecelerr

benim bildiğim bi maske var ve acayip uzatıyor ama sık uygulama gerektiriyor.2 turp 1 yumurta sarısı ve zeytin yağı.turpları 4e bölerek 1 lt suyun içine atıp kaynatyorsun soğuduktan sonra yumurta sarısını ve zeytinyağını ekliyorsun saç diplerinden uclarına kadar sürüyorsun her banyo öncesi bunu yapınca cok hızlı uzuyor.ben saçlarımı hint kınasıyla siyaha boyamıstım sonra biraz uzadı kestirdim ve rengini değiştirdim çikolta kahve yaptırdım ve saclarım acayip kırıldı ve kısaldı bu maske sayesinde kendine geldi bnce siz de deneyin ve görün

eskiden bende bu saç uzatma işine takmıştım sürekli araştırma yapıyordum yok sarımsak yok badem yağı falan ama sürekli uğraşamayıp sonunda pes ettim bi süre kendi haline bıraktım sadece şampuanladım krem bile kullanmıyorum ve öylece uzadı.şimdi başedemiyorum çünkü istediğimden fazla uzadı uzadıkça şekli bozuk gibi geliyor.yani kızlar diyeceğim o ki ne kadar bakım yapsakta asıl uzatan şey zaman ve bu zaman zarfında saçımıza şekil vericez diye işkence etmemeliyiz.yoksa ne kadar uçlarında aldırsakta kırılıyor malesef .birde şu var yediklerimize aldığımız besinlere özen gösterip düzenli beslenmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…