Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

kuaförüm dedi dün geceee çok ta güvenmiştimmm

mayonezin ne gibi bi faydası varmış canım? melekcadi sürüyor ona sor bi istersen... ama kimyasal var yani bu kesin ve sen sinemakiyle doğal bakım yapıyorsun zaten kimyasalı bulaştırma derim...melekcadi fayda görmüş mü acaba

mayonezi 3 hafta kullandım canım ben. en yakın arkadaşım senelerdir düzenli kullanıyor saçlarını gör resmen ipek gibi hem yumuşacık hem de çok bakımlı parlak ve tek bakımı mayonezdir canım. ondan yaptım bende bi sürü şey yapıyorum ya saçımı çok yoruyorum diye korkuyorum sadece kokusu haricinde yumuşatıyor saçı. sonuçta yediğimiz bişey ne kadar zarar verebilir saç. ben evde ne marka varsa onu sürüyorum daha sonra folyo ile sarıyorum 2 saat bekletip yıkıyorum yıkarken
direk suya tutarsan çok zor çıkıyor saçtan yapışıyor canım önce çok az elini ıslat şampuanla susuz onu arındır sonra yıka:)) şimdiden kolay gelsin

merhaba arkadaşım bana özel mesaj atmışsın ama ben sana ulaşamıyorum özel mesajların kapalı

sinameki kürüydü sanırım yarım satten fazla tutulmasın tavsiye etmiyorum fazlası alerjik reaksiyona sebep olabiliyor

ben ynede tercih etmicem cnm yumuşaklığı başka şeylerlede elde edebiliriz... hem mayonez normalde bile zararlı şu sıcakta dışarda kaldığında bozuluyor hemen...saçtada bozulabilir

sinameki kürüydü sanırım yarım satten fazla tutulmasın tavsiye etmiyorum fazlası alerjik reaksiyona sebep olabiliyor

canım peki mavi su zararlı silikon flan içeriyor diyorlar doğru mu??? bir de 8 kürden sonra 4 hafta mı ara vericez yoksa tam 2 aydan sonra mı ara vericez

Son düzenleme:
ben 3 ay gibi bir süre uygulayıp bir ay ara veriyorum mavi suyun bi zararını görmedim ve duymadım saç diplerine gelmeyecek şekilde kullanırsan daha iyi olur

yani bazen 1 ay 5 hafta flan olabiliyo ya başladığımız gün ile alakalı...
bir de ben pzrtesi başlamıştım ama işim çıktı diğer hafta salı yaptım sonraki hafta çrş... böyle böyle 1er gün kayıyor ...gün gün mü yapmak lazım yani boşa mı yapmış oluyorm bu 1gün aksamalarla...

mavi suyun bi zararını görmedim ve duymadım hiç sinameki kürünü 3 ay sürekli uygulayıp 1 ay ara vererk uyguluyorum

canım son sayfa çıkmıyor bende şu an birde şunu yazdım geldi mi bilmiyorum

yani bazen 1 ay 5 hafta flan olabiliyo ya başladığımız gün ile alakalı...
bir de ben pzrtesi başlamıştım ama işim çıktı diğer hafta salı yaptım sonraki hafta çrş... böyle böyle 1er gün kayıyor ...gün gün mü yapmak lazım yani boşa mı yapmış oluyorm bu 1gün aksamalarla...

canım ben yanlış anlamışım o zaman 3 ay kullanıp 1 ay ara vericem öyle mi.. şimdi sayfa açılıyor gördüm yazını... bir de bugün ocak yoktu öğrenci evnde ketılda kaynattım bi sorun olur mu

yo sorun yok kaynatmadan sıcak suda bile bekletebilirsin önemli olan demini bırakması ben iyice suyunu salsın diye kaynatıyorum

şampuanımada çam terebenti kattım 15 günde 1 de zeytinyağlı bakım yapıyorum sanırım bu kadar bakım yeterli... ama canım bir de şampuana ampul kırıyorlar evigen bephanten falan bunlarıda öneriyor musun??herkes sana dua ediyor bu sitede =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…