kuaförüm dedi dün geceee çok ta güvenmiştimmm
mayonezin ne gibi bi faydası varmış canım? melekcadi sürüyor ona sor bi istersen... ama kimyasal var yani bu kesin ve sen sinemakiyle doğal bakım yapıyorsun zaten kimyasalı bulaştırma derim...melekcadi fayda görmüş mü acaba
mayonezin ne gibi bi faydası varmış canım? melekcadi sürüyor ona sor bi istersen... ama kimyasal var yani bu kesin ve sen sinemakiyle doğal bakım yapıyorsun zaten kimyasalı bulaştırma derim...melekcadi fayda görmüş mü acaba
merhaba arkadaşım bana özel mesaj atmışsın ama ben sana ulaşamıyorum özel mesajların kapalı
aa evt canım atmıştım acaba neden ulaşılamıyo ki atıyolardı... burdanda yazabilirsin sorumun cvplarını
uzun uzun yazdım ama gitmedi malesef :)
mayonezi 3 hafta kullandım canım ben. en yakın arkadaşım senelerdir düzenli kullanıyor saçlarını gör resmen ipek gibi hem yumuşacık hem de çok bakımlı parlak ve tek bakımı mayonezdir canım. ondan yaptım bende bi sürü şey yapıyorum ya saçımı çok yoruyorum diye korkuyorum sadece kokusu haricinde yumuşatıyor saçı. sonuçta yediğimiz bişey ne kadar zarar verebilir saç. ben evde ne marka varsa onu sürüyorum daha sonra folyo ile sarıyorum 2 saat bekletip yıkıyorum yıkarken direk suya tutarsan çok zor çıkıyor saçtan yapışıyor canım önce çok az elini ıslat şampuanla susuz onu arındır sonra yıka:)) şimdiden kolay gelsin
sinameki kürüydü sanırım yarım satten fazla tutulmasın tavsiye etmiyorum fazlası alerjik reaksiyona sebep olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?