Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

saçlarınızı ılık suya yıkayın, haftada bir zeytinyağı +yumurta sarısı ve sarımsak kürünü uygulayın..

bazı bitkisel yağları karıştırıp içine e vitamını kırın. belırlı bır şampuan markasının saç bakım spreyını veya bakım maskesını kullanın ( mümkünse ıslak haldeyken) .

çok sağol bi kaç bakım bi arada yapmanı tavsiye etmem ben etkileşim yapabiliyor ama çamterebentini sürekli yapabilirisin şampuandaki kimyasalı yok etmekte çok etkili

çok sağol bi kaç bakım bi arada yapmanı tavsiye etmem ben etkileşim yapabiliyor ama çamterebentini sürekli yapabilirisin şampuandaki kimyasalı yok etmekte çok etkili

anladım cnm o zaman sonra filan mı ampulleri katsam dinlenme dönemnde yani bilemedim ki

geçenlerde bi müşterim geldi diiyor ki bi sitede çok güzel bi saç uzatma kürü buldum benim kürü söyledi japongülü deyince o benim dedim meğer ona daha önce bahsetmemişim çok kızdı artık gelmiyor anlayacağınız burda daha çok tanıtım oldu

canım sen kürü verirken orada 2 ay sonra dinlenme dönemi dememişmiydin?

şunu da belirtmek istiyorum...

saçlarınızı kurutma makınesıyle fazla kurutmayın.
en azından bıraz nemlı olsun.saçın neme ıhtıyacı var.

bır arkadaşım saçlarına dove'nin nemlendırıcı kremınden sürüyordu, nemlı kalsın dıye

dinlenme süresi çok sorun değil 1 ay 2 ay saçlarını tanırsın zaten çok uzun süreli bakımlar matlık ve ağırlık yapar ince ve zayıfsa süreyi uzatabilirsin

dinlenme süresi çok sorun değil 1 ay 2 ay saçlarını tanırsın zaten çok uzun süreli bakımlar matlık ve ağırlık yapar ince ve zayıfsa süreyi uzatabilirsin

yok cnm dnlenme süresini demiyorum... sinemaki bakımı toplam 3 ay aralıksız devam mı ediyor? benm aklımda 2 ay diye kalmışta...

Tamam caım çok teşekkürler arada uğra bu topiğe biz yeni başladık uzatmaya =))

formülü kendim buldum 25 yıllık kuaförüm kendimde denedim ilk sonuca çok şaşırdım ilk kez saçımı belimde gördüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…