Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

bağlantım koptu şimdi geldi nereye gittinizzz :2::2:

hoooopppppppppppppp millleeet ben geldim :)ben dayanamayıp saçlarımı boyatıcam yarın yaa dipler çok iğrenç duruoo sabredeyim dedim ama bakımlar bitince yapıcaktım güya 3 haftam doldu 2 aylık sinamiki kürüm kaldı.bugun saçımın fotosunu çektim ew haliyle boyattıktan sonrada fönlü çekincm bakalım uzunluğunu tam olarak ozman anlarım ama uzuo saçım ya sewinçliyim yaza kadar süre tanıdım full bakım yazdan sonra zaten yapılmıo sıcakta.ayrıca bakımlarımı azalttım ben ya haftada bir yeter.

ben 10 temmuzdan berri boyatmıyorum

:) haziranda röflemi yaptırdım normalde ağustosta yaptracaktım ama dur bakımdan sonra dedim yok anacım çok berbat duruo saçlar siyah dipten 4 parmak :)

senin normalde saçın fazla koyu değildir.benmki koyuuuuu kestane siyah dielim :) imkanı yok açmaz açamaz:)buarada foro koymuştun dimi sen yanlış hatrlamıosam uzundu birde saçların

evett canım foto koymuştum. uzun diyor herkes ama bana kısa geliyor şimdi sen uzun diyince heralde yanlış foto hatırlıyor die düşündüm bi an benim açıyor sinemaki cnım ondan baya yılbaşına kadar dayanaym diyorum

e insaf be kadın uzunya saçın :) ya biz napalım omuzlarda :) dayanabiliosan ne ala ben artık çingen gibi oldum dayanamiicim bu duruma daha fazla :)

e insaf be kadın uzunya saçın :) ya biz napalım omuzlarda :) dayanabiliosan ne ala ben artık çingen gibi oldum dayanamiicim bu duruma daha fazla :)

bitkisel boyatıcam bukez zaten iyice araştııryorum.:)) daha çok uzun olsunda yanıklardan kurtulayım senin ne kadar uzunluğu

bende kafamda turplu kürle duruyom 6.yapışım bunu...ayrıca ben mayalı süt içiyordum ama bayadır bıraktım belki 1 hafta var nedenini sormayın bende bilmiyorum sadece canım istemiyo...sinemakiminde 5. kürünü yappmıştım bu pazartesi günü uzuyo farkediyorum ama ilk inceleme dönemim kurban bayramı, sonrası yani finalimde yılbaşı zamanı bakalım bayram ve yılbaşıya kadar ne kadar uzatabilicem...saçıma ek süre verirmiyim bilmiyorum ama şimdilik gidişatı iyi...

bitkisel boyatıcam bukez zaten iyice araştııryorum.:)) daha çok uzun olsunda yanıklardan kurtulayım senin ne kadar uzunluğu

hep fazlası hep fazlası ah biz yokmuyuz :) benmkilerde omuzlarda katlı kesim.tam olarak bende biliorum :)uzun zamandr fön çektrmedim.buarada bugunde gidemedim boyatmaya aksilikler gün wermiorum artık çunki o gun olmuo :) munasip bigünde boyatıcam inşallah :) mayalı süt kilo aldırıo haberin olsun ben geçen sene yaptım 1 haftada 2 kilo alınca elweda demek zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…