İlk mayalı sütümü içtim :))
kız sen mayalı sütü içerken japon gülü geldi burayaa...sinemaki iksirini bize veren =)
mayonezin ne gibi bi faydası varmış canım? melekcadi sürüyor ona sor bi istersen... ama kimyasal var yani bu kesin ve sen sinemakiyle doğal bakım yapıyorsun zaten kimyasalı bulaştırma derim...melekcadi fayda görmüş mü acaba
İlk mayalı sütümü içtim :))
hayırlı olsun mayalı sütün canım inş. topuklarına kadar saçların olur
bağlantım koptu şimdi geldi nereye gittinizzz :2::2:
hoooopppppppppppppp millleeet ben geldim :)ben dayanamayıp saçlarımı boyatıcam yarın yaa dipler çok iğrenç duruoo sabredeyim dedim ama bakımlar bitince yapıcaktım güya 3 haftam doldu 2 aylık sinamiki kürüm kaldı.bugun saçımın fotosunu çektim ew haliyle boyattıktan sonrada fönlü çekincm bakalım uzunluğunu tam olarak ozman anlarım ama uzuo saçım ya sewinçliyim yaza kadar süre tanıdım full bakım yazdan sonra zaten yapılmıo sıcakta.ayrıca bakımlarımı azalttım ben ya haftada bir yeter.
:) haziranda röflemi yaptırdım normalde ağustosta yaptracaktım ama dur bakımdan sonra dedim yok anacım çok berbat duruo saçlar siyah dipten 4 parmak :)
evett benimde sinemaki bide açtkça açtı rengini şuan baya kötü duruyor
senin normalde saçın fazla koyu değildir.benmki koyuuuuu kestane siyah dielim :) imkanı yok açmaz açamaz:)buarada foro koymuştun dimi sen yanlış hatrlamıosam uzundu birde saçların
evett canım foto koymuştum. uzun diyor herkes ama bana kısa geliyor şimdi sen uzun diyince heralde yanlış foto hatırlıyor die düşündüm bi anbenim açıyor sinemaki cnım ondan baya yılbaşına kadar dayanaym diyorum
e insaf be kadın uzunya saçın :) ya biz napalım omuzlarda :) dayanabiliosan ne ala ben artık çingen gibi oldum dayanamiicim bu duruma daha fazla :)
bitkisel boyatıcam bukez zaten iyice araştııryorum.:)) daha çok uzun olsunda yanıklardan kurtulayımsenin ne kadar uzunluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?