bitkisel boyatıcam bukez zaten iyice araştııryorum.:)) daha çok uzun olsunda yanıklardan kurtulayımsenin ne kadar uzunluğu
hep fazlası hep fazlası ah biz yokmuyuz :) benmkilerde omuzlarda katlı kesim.tam olarak bende biliorum :)uzun zamandr fön çektrmedim.buarada bugunde gidemedim boyatmaya aksiliklergün wermiorum artık çunki o gun olmuo :) munasip bigünde boyatıcam inşallah :) mayalı süt kilo aldırıo haberin olsun ben geçen sene yaptım 1 haftada 2 kilo alınca elweda demek zorunda kaldım
kilo problemim yok canım zayıfım zaten bakalım aldırcakmı gerçi sevgilim askerde bu ara abur cubura verdim kendimi sürekli ondanda alabilirim zaten çok bu saatlerde başlıyorum uyuyana kadar pringles nutella çikolata nescafe ohh kaloriler gelsin bide mayalı sütt :))) boyatınca koy canım foto görelim[/QU
walla benden söylemesi:)her bunyede ayne etki edermi bilemem ama ben hemen farkedip kestim.tamam canım koyarım.
kilo problemim yok canım zayıfım zaten bakalım aldırcakmı gerçi sevgilim askerde bu ara abur cubura verdim kendimi sürekli ondanda alabilirim zaten çok bu saatlerde başlıyorum uyuyana kadar pringles nutella çikolata nescafe ohh kaloriler gelsin bide mayalı sütt :))) boyatınca koy canım foto görelim[/QU
walla benden söylemesi:)her bunyede ayne etki edermi bilemem ama ben hemen farkedip kestim.tamam canım koyarım.
aldırır tabi sonuçta direk mayayı içiyoruz
canım aslnda şu uzunluk takıntımız olmasa gayet güzel gözüküyor saçların ben de katlı kesim seven biri olarak beğendim madem belindeymiş saçlarn biraz da böyle kullan değişiklik olsunbenim yıllardır katlıydı ben de kattan sıkıldm artk onları uzatmaya bakıyorum ve uçlarndan sürekli aldırırdım şmdi de ben uzatmak istiyorum değişiklik olsn benm de şuan hiç olmadığı kdr uzun mesela... bu böyle yani değişiklik iyidir bazen inan moralin bozulucak birşey yok bence
TEşekkür ederim canım moral oldu gerçekten çook sağ ol :) Sanırım 1 sene sonra belime ulaşır ne dersin?
Bu arada aktardan enteleli saç bakım serumu aldım ve şu an saçlarım bu durumda parladı ve gürleştilerrr
Bu eski hali;
Bu da aldığım ürünü 4 kez kullanmamdan sonraki hali :)
Takvimde işaretliyorum canım gerçekten günü falan şaşmaz yani. 10 eylülde saçlarımı kestirdim ve bunalım tabi sonrasıBu siteyi buldum sağ olsun arkadaşlar çok güzel paylaşımlar yapmışş. ilk turplu suyla falan başladım ama çok ağır kokuyordu uğraşamadım onunla Aktardan enteleli serumu aldım 18 eylülde başladım. yani 4 gün önce :) 4 kez kullandım. Artık 2 günde 1 kullanmaya başlıcam normali de öyle zaten. Biraz etkili mi diye görmek istedim gerçekten işe yarıyor. Fotoğraflardan da belli oluyordur umarım biraz gürleşti ve parladılar :)
markası ne canım bende entele otu var direk ama sinemaki kürümden sonra yapıcam onu tabi otu biraz daha uğraştırıcı şu serum işi daha kolay olur
Enteleyi direkt kullanmak çok faydalı değil diye duydum canım ben. Bir de baya uğraştırır sanırım bu serumda da aynı şekilde sirke falan var içinde. yani o karışımın hazır hali gibi bir şey. İçindekiler:entele, elma sirkesi, papatya ekstraktı,, e vitamini ve ısırgan. Saç bakım serumu adı da Yakup efendi yazıyor üstünde15 tl ye aldım. Bilirsin badem yağının kaplarını falan onun büyüğünü düşün aynı o tarz. Sıvıyağ gibi :)
tamam canım aktara gittiğimde bakayım bi çok sağol.. 10 gramı 20 lira otu bide uğraştırıcı
Evet bunun bir de uğraşma kısmı falan yok. Elime eldiveni takıp diplerine sürüyorum yarım saat bekletip sonra yıkıyorum. 2 kez şampuanlamam yetiyo ne koku kalıyo ne yağ. Zaten ürünün kendisi de kokmuyor bile :) Umarım sende yararını görürsün canım
Valla canım sana tavsiyem kendine sadece bir kür bul ve onu kullan. ÇOk istiyoruz uzamasnı aman onu yapayım bunu yapayım derken saçlar yorulur yıpranır.. Mazallah elimizdekinden de olmayalım. Ben ilk yaparken badem yağı sürdüm hint yağı bilmem o yağ bu yağ bu ürünü buldum hepsini bi kenara koydum ve sadece bunu kullanıyorum. Biraz da kendi halinde bırakmak lazım. Tek bir şey kullanman yeterli diye düşünüyorum.
evet canım şuan 3haftadır sinemaki kürü yapıyorum 10 hafta devam edicem sonra bırakıcam. bıraktığım zaman 2 hafta saçımı dinlendiricem enteleye geçicem:)))
Umarım istediğimizz saçlara kavuşuruzzEnteleyi sende direkt kullanma dediğim ürünü bulabilirsen onu al çünkü zehrinden arındırılmış haliyle kullanılıyormuş. Normalde zararı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?