Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

sinameki kürünü yapan arkadaşlar ben de 2.haftayı bitirdm 3 e başlıcam inşallah da, genelde siz ne kdr zaman sonra uzamada fark gördünüz?? aslına bakarsanız ben yavaş yavaş görüyorum bi değişiklik söz konusu saçımda sanki ama daha net olarak 8 haftadan sonramı belli oluyo?

walla bende 8 hafta die biliodum ama japongülü arkadaş 3 ay uygulamış yani 12 hafta yapio.bende öyle düşünüyorum.birinci kurum bitti uzama war ama öle aman aman değil ilk haftalarda bariz belliydi uzunluğu şimdi bana durdu gibi gelio anlamadım bende ama süremi tamamlamadan bırakmıycam.

slm kızlar bende saçıma sığır iliği yapıyorum 10 gundur falan... saçlarım cok dokuldu onleri iyice açıldı inşallah sığır iliği yeni saçların cıkmasına yardımcı olurrr.... kullanan varsa yazsın lütfeennn

a.s cnm,o sığır iliğini bende çok merak ediyorum saçlar fışkırıyomuş öle yorumlar okudum:) onu bulmak çok zor kasap uğraşmaz die düşünüorum birde kokusu nasıl canım iğrenç olmuomu ya?

cnm kasaplarda satılıyo tanesi 2.50 tlye alıyorum ben bazı kasaplar para almıyomuş ama maşallah bizimki paragözz:))) kokusuna gelince içine lavanta yağı koyuyorum kötü koku olmuyo inş faydası olur yaaaaaa o kdr cok özeniyorum ki gür saclı ınsanlara

nasıl yapıyosun sığır iliğini canm?

ya büyük konuşmıym valla ama ne uzama ne de dökülme uğruna ona katlanamam sanırım, sanki kırk yıl arınamazmışım gibi gelir bana onu saçıma sürersem, senin kokmuyomu canım ya allahaşkına?

iliği kaynatıyorum soğuduktan sonra lavanta yağı ekliyorum blendırdan gecirip saçı diplerime suruyorum bi iki saat bekletip yıkıyorum

uzama duruyomu gerçekten bi süre sonra ya? belki senin gözün alışmıştır canım.. uzama varmış işte ne güzel daha ne :) aman aman uzaması da zamanla olur tabii hemen elde edemeyiz bakalm benim daha çok yeni şmdiden farkını gördüysem bi 2-3 ay sonra daha farklı olacak diye düşünüyorum inşallah...

Son düzenleme:

yağlar işe yarıyormu

kızlar ısırganda gerçekten uzatıyor buradan bir arkadaşın tavsiyesiyle başladım bir avuç ısırgan otunu yarım litre falan kaynamış suya atıp 10 dk kısık ateşte bekletiyoruz sonra bir tasa alıp soğumasını bekledikten sonra duşta en son kafana döküyosun tekrar durulamaya gerek yok hem çok zahmetli de değil ( yağ gibi bekletmiyosun ) ve gerçekten saçlarımın önü açıktı bir kaç tane minik saç vardı onları falan hep güçlendirdi küçük küçük yeni saçlarda çıktı bir taşla iki kuş misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…