Benim aldığım losyon değil yalnız canım ona da baktım forumda kızlar kullanmış 3 kullanımda bitiyo falan diye yazmışlardı. Benim baya bir şişe 4 kez kullandım daha epeyy varr şişenin yarısı bile değil henüz :)
yakupefendi diye sorayım o zaman
sinameki kürünü yapan arkadaşlar ben de 2.haftayı bitirdm 3 e başlıcam inşallah da, genelde siz ne kdr zaman sonra uzamada fark gördünüz?? aslına bakarsanız ben yavaş yavaş görüyorum bi değişiklik söz konusu saçımda sanki ama daha net olarak 8 haftadan sonramı belli oluyo?
slm kızlar bende saçıma sığır iliği yapıyorum 10 gundur falan... saçlarım cok dokuldu onleri iyice açıldı inşallah sığır iliği yeni saçların cıkmasına yardımcı olurrr.... kullanan varsa yazsın lütfeennn
cnm kasaplarda satılıyo tanesi 2.50 tlye alıyorum ben bazı kasaplar para almıyomuş ama maşallah bizimki paragözz:))) kokusuna gelince içine lavanta yağı koyuyorum kötü koku olmuyo inş faydası olur yaaaaaa o kdr cok özeniyorum ki gür saclı ınsanlara
slm kızlar bende saçıma sığır iliği yapıyorum 10 gundur falan... saçlarım cok dokuldu onleri iyice açıldı inşallah sığır iliği yeni saçların cıkmasına yardımcı olurrr.... kullanan varsa yazsın lütfeennn
walla bende 8 hafta die biliodum ama japongülü arkadaş 3 ay uygulamış yani 12 hafta yapio.bende öyle düşünüyorum.birinci kurum bitti uzama war ama öle aman aman değil ilk haftalarda bariz belliydi uzunluğu şimdi bana durdu gibi gelio anlamadım bende ama süremi tamamlamadan bırakmıycam.
valla şu sinameki küründen vazgeçmemek lazım geçen kahkük kestircektım annem ben keserım demişti. bilseydım kuafore giderdimsaçım ve kahkülüm için bende başladım 1 -2 gun oluyor
ben ben ben ben
aslında 2 ay içinde baya uzattım saçımı 4 parmak kadar ama yapmadıgım bakım da kalmadı.
sinameki li kürün içine vitaminler yaglar koyup maske yaptm.
dax süpergro saç uzatma yağını kullandım 3 kere ama cok zor cıkıyor saçtan.
bazen de sadece yag karısımlarıyla maske yaptım.
ama hala da uzatmak istiyorumşu an göğüs hizam da
ben kırıklardan kurtulayım diye kestirdim sonra da uzatmaya calıstım ve yine kırıldı artık iyi ürünler kestirmeyecegim hiç bir sekilde bakım ve iyi ürünler kullanarak uazatacgım
ben saç uzatmak için şampuna sarımsak koyucaam.yarın denicemm,gördüğüm herkez işe yaradığını sölüyodu acaba aranızdada deneyen varmı :26:
ben açıkçası sinemakinin şampuana katıldığını ilk defa senden duyuyorum ...benim bildiğin öyle bişeyi olmadığı onu taze taze yapıyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?