Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

Mayalı sütümde 4.günüm kızlar :))

bu mayalı süt cidden faydalımı kızlar ya? baya içeniniz var galiba gördüğüm kadarıyla... tadı nasıl oluyo? uzamaya çokmu etkili? sinameki yapıyorum bi de mayalı sütle desteklesem dahamı çok faydasını görürüm?? :44:

bende bi heves başladım bugün 4.günüm canım daha yararını bilmiyorum görmedim bakalım pes etmeden devam edicem tadı güzel diyemicem ama içilmicek gibi de değil yani mide bulandırıcı değil nötr aslında bide içtikçe alışıyosun ilk gün biraz tiksindim sonraki günler alıştım:)

anladm canm,ama uzatma amaçlı içiyosun herhalde dimi?

şampuana sinamekiyimi koyuyosunuz nasıl oluyor o öyle

hayır cnm sinameki otu şampuana katılımıyor bir çimdik otu 1 çay bardağı suda bir taşım kaynatıpp ılıtıp içine 1 adet bemiks ampül kırıp ve 1 tatlı kaşığı kadarda badem yağı katıp bu karışımı saçlarına iyice yedirip yarım saatle 2 saat arası saçda bekletiyosun....

yarım saat bekletiyorum ben, o kadar yeterli bence ya. Fazlası gereksiz...

Son düzenleme:
ben saç uzatmak için şampuna sarımsak koyucaam.yarın denicemm,gördüğüm herkez işe yaradığını sölüyodu acaba aranızdada deneyen varmı :26:

ben şampuanın içine sarımsak katıyorum. son zamanlarda saçım daha hızlıyor. normalde çok çok yavaş uzardı. 2 ayda 1 cm ancak uzardı şimdi ayda 2 cm uzuyor. ama sebebi sarımsaklı şampuan mı bilemiyorum. çünkü ayda 1 kına da yakıyorum. hangisi etkili oldu bilemiyorum. bu arada hazır sarımsaklı şampuan da kullandım saçlarımı çok döktü ve sertleştirdi.

sarımsağı ne şeklde katıyosun peki şampuanına? koku olmuyomu? hazır sarımsaklılardan kullansam etki yapmıyomu uzatmada?

Son düzenleme:
sarımsağı ne şeklde katıyosun peki şampuanına? koku olmuyomu? hazır sarımsaklılardan kullansam etki yapmıyomu uzatmada?

sarımsağı ezip öyle katıyorum.şampuanı her kullanışımdan önce de biraz çalkalıyorum çünkü sarımsaklar dibe çöküyor.bir de saçımda bekletiyorum birkaç dakika. kokusu saçı yıkarken oluyor tabi ki ama saç kuruyunca geçiyor. ama dışarı çıkacaksam eğer her ihtimale karşı sarımsaklıdan sonra bir de normal şampuan kullanıyorum kokusu gitsin diye. hazır olarak fiyto sarımsaklı şampuan kullandım saçlarım çok kötü oldu. hiç tavsiye etmem.diğer topiclerde de aynı şikayeti olanları gördüm.
ama söylediğim gibi uzamada etkisi olan şampuan mı kına mı çözemedim :)

kızlar ya benim saçlarım kurudu iyice dökülmemde durmuor.... ama hacimli uzamada var gibi

kızlar ya benim saçlarım kurudu iyice dökülmemde durmuor.... ama hacimli uzamada var gibi

söylemişmiydim bilmiyorumm canım ilk bir kaç kürümde saçlarım inanılmaz nemli parlak oldu boyadan ve düzleştiriciden artık kaybolmaya başlayan dalgası yerine süpper dedim hiç bırakmamalıyım sonra bi kaç kürden sonra saçlarımda kuruluk dökülme matlık tararken kopmalar filan oldu ama bende 3 ay sonuna kadar küre devam bir müddet sonra kendiliğinden düzeldii bu iyi bişeymiydi kötü bişeymiydi bende bilemedim cnm yani o an bırakmak mı gerekiyor yoksa benim gibi devam etmek mi doğru bilemedim bak şimdiii ama aynı sorun benimde başıma geldi

mayonez sür bence ben denedim ve çok memnun kaldım birde bimden biobis die bi şampuan aldım okadar çok memnun kaldım ki saçlarıma inanamadığım bi hacim ve canlılık geldi çok nemlendirdi ikisi ben çok memnunum ısrarla denemeni öneriyorum canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…