Mayalı sütümde 4.günüm kızlar :))
bu mayalı süt cidden faydalımı kızlar ya? baya içeniniz var galiba gördüğüm kadarıyla... tadı nasıl oluyo? uzamaya çokmu etkili? sinameki yapıyorum bi de mayalı sütle desteklesem dahamı çok faydasını görürüm?? :44:
bende bi heves başladım bugün 4.günüm canım daha yararını bilmiyorum görmedim bakalım pes etmeden devam edicem tadı güzel diyemicem ama içilmicek gibi de değil yani mide bulandırıcı değil nötr aslında bide içtikçe alışıyosun ilk gün biraz tiksindim sonraki günler alıştım:)
anladm canm,ama uzatma amaçlı içiyosun herhalde dimi?
şampuana sinamekiyimi koyuyosunuz nasıl oluyor o öyle
hayır cnm sinameki otu şampuana katılımıyor bir çimdik otu 1 çay bardağı suda bir taşım kaynatıpp ılıtıp içine 1 adet bemiks ampül kırıp ve 1 tatlı kaşığı kadarda badem yağı katıp bu karışımı saçlarına iyice yedirip yarım saatle 2 saat arası saçda bekletiyosun....
ben saç uzatmak için şampuna sarımsak koyucaam.yarın denicemm,gördüğüm herkez işe yaradığını sölüyodu acaba aranızdada deneyen varmı :26:
ben şampuanın içine sarımsak katıyorum. son zamanlarda saçım daha hızlıyor. normalde çok çok yavaş uzardı. 2 ayda 1 cm ancak uzardı şimdi ayda 2 cm uzuyor. ama sebebi sarımsaklı şampuan mı bilemiyorum. çünkü ayda 1 kına da yakıyorum. hangisi etkili oldu bilemiyorum. bu arada hazır sarımsaklı şampuan da kullandım saçlarımı çok döktü ve sertleştirdi.
sarımsağı ne şeklde katıyosun peki şampuanına? koku olmuyomu? hazır sarımsaklılardan kullansam etki yapmıyomu uzatmada?
kızlar ya benim saçlarım kurudu iyice dökülmemde durmuor.... ama hacimli uzamada var gibi
kızlar ya benim saçlarım kurudu iyice dökülmemde durmuor.... ama hacimli uzamada var gibi
Bugün avonun argan yağlı saç bakım serumunu aldım kızlar aranızda kullanan varmı? [/QUO
merhaba cnm avonunkini kullanmadım ama başka bi ürününkini kullanıyorum ama ne yalan söylim memnun olduğum söylenemez argan yağından
Bugün avonun argan yağlı saç bakım serumunu aldım kızlar aranızda kullanan varmı? [/QUO
merhaba cnm avonunkini kullanmadım ama başka bi ürününkini kullanıyorum ama ne yalan söylim memnun olduğum söylenemez argan yağından
hadi ya bende uçlar için gördüm alayım dedim gerçi çok büyük beklentim yok ama yinede denemek istedim sanırım
hadi ya bende uçlar için gördüm alayım dedim gerçi çok büyük beklentim yok ama yinede denemek istedim sanırım[/QU
ben mayonez sürdüm geçen hafta öngargılı yaklaşmıtım kuaförüm söyleyince çok memnun kadım bundan sonra her hafta yapmaya çalışıcam benim saçlarım çok kurumuş ve yıpranmıştı artık buklesi filan kalmamış düzleşmişti mayonez daha ilk sürüşümde kendine getirdi saçlarımı
hadi ya bende uçlar için gördüm alayım dedim gerçi çok büyük beklentim yok ama yinede denemek istedim sanırım[/QU
ben mayonez sürdüm geçen hafta öngargılı yaklaşmıtım kuaförüm söyleyince çok memnun kadım bundan sonra her hafta yapmaya çalışıcam benim saçlarım çok kurumuş ve yıpranmıştı artık buklesi filan kalmamış düzleşmişti mayonez daha ilk sürüşümde kendine getirdi saçlarımı
bende kullanıyorum mayonez çok iyi ama bu günlerde yapmadım daha doğrusu yumuşattı diye gerek görmedim 3 kez falan yaptım
bende kullanıyorum mayonez çok iyi ama bu günlerde yapmadım daha doğrusu yumuşattı diye gerek görmedim 3 kez falan yaptım
anladım cnm sen serumunu dene sonuçta argan herkes çok memnun belki sana iyi gelir,belki bundan sonra da bana da iyi gelir zararı olan bişey değil sonuçta benim sorunum belli bi zamandan sonra kullandığım (bakım,şampuan,maske) ürünlerin sanırım saçımda o ürüne alıştıktan sonra iyi gelmemesii.. ben bi ürüne başlarım çok memnun kalırım kullandıkça o ilk günlerdeki bakımını sdağlamaz bende ürünler neden bilmiyorum ama öleee vaktinde arganda iyi gelmişti sanırım benim çok sık kullanmama gerekiyor
anladım cnm sen serumunu dene sonuçta argan herkes çok memnun belki sana iyi gelir,belki bundan sonra da bana da iyi gelir zararı olan bişey değil sonuçta benim sorunum belli bi zamandan sonra kullandığım (bakım,şampuan,maske) ürünlerin sanırım saçımda o ürüne alıştıktan sonra iyi gelmemesii.. ben bi ürüne başlarım çok memnun kalırım kullandıkça o ilk günlerdeki bakımını sdağlamaz bende ürünler neden bilmiyorum ama öleee vaktinde arganda iyi gelmişti sanırım benim çok sık kullanmama gerekiyor
o herkeste vardr cnım zaten şampuanını bile belli aralıklarla değiştirmen gerekirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?