Günlerden pazartesi günlerden sinemakii :)) 4.kürüm şuan saçımda:)) artık sonuçlar almak istiyorumm:))
kızlar ben bişey sormak istiyorum ben nezaman saçlarımı bitkisel şampuanla yıkasam bi süre sonra saçımda yağlanma yapıyorr... ki hiç bilmem saçım yağlansın sizce bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim birde bu saçlarımın uzamasını sağlar mı yoksa sizce bitkisel şampuana ara mı vermeyimmm??? fikirlerinizi bekliyorumm
Günlerden pazartesi günlerden sinemakii :)) 4.kürüm şuan saçımda:)) artık sonuçlar almak istiyorumm:))
kızlar ben bişey sormak istiyorum ben nezaman saçlarımı bitkisel şampuanla yıkasam bi süre sonra saçımda yağlanma yapıyorr... ki hiç bilmem saçım yağlansın sizce bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim birde bu saçlarımın uzamasını sağlar mı yoksa sizce bitkisel şampuana ara mı vermeyimmm??? fikirlerinizi bekliyorumm
canım daha sonuç alamadın mı yoksa =(
canım bitkisel şampuan olarak hangisini kullanıyorsun??[/
bimin biobis i çokta memnunum canım
canım onlar tam bitkisel değil. çok araştırdım bi ara eczane dışında satılan tüm ürünler tam bitkisel değil
ben yağlanması iyi bişeydr die düşünüyorum aslında öle gözle görülür bi yağlanma yok ama ben hissedebiliyorum kuru kuru değiller yaniii... yağlanması iyi bişey mi kötü mü birde fikir alayım dedim
canım onlar tam bitkisel değil. çok araştırdım bi ara eczane dışında satılan tüm ürünler tam bitkisel değil
gerçekten mi birde ezcaneden aldığım prozing var ondan da çok memnunum daha bikaç marka daha var kullandığım bioblas,bioxcin,zigavus bunlarında hepsini denedim hepsi yağlanma yaptı bende ki hiç bilmem normal şampuanda yağlansın acaba bu bitkisel şamp. özelliğimi
gerçekten mi birde ezcaneden aldığım prozing var ondan da çok memnunum daha bikaç marka daha var kullandığım bioblas,bioxcin,zigavus bunlarında hepsini denedim hepsi yağlanma yaptı bende ki hiç bilmem normal şampuanda yağlansın acaba bu bitkisel şamp. özelliğimi
eczaneden aldıkların daha güvenli. mesela biobis yerine bioxcin,zigavus kullan canım
eczaneden aldıkların daha güvenli. mesela biobis yerine bioxcin,zigavus kullan canım
anladım canımcım teşekkürederim
bu arada fot. makinem arkadaşımda getirsin resim koymak istiyorum saçlarımın resminiii
evettt herkeslerden foto bekliyoruuz kızlaaar:))[/Q
ben 2 haftaya kadar söz veriyorum ark. yurt dışına gitti makinem oldu geldiğinde... eğer olurda başka bi makine denk gelirse hemen çekip koyarım
ama resim nasıl yükleniyor unuttummm
dax ı haftada 3 sinamekili kürü haftada 1 yapıcam daxın içine biraz hint yağıda kattım şampuanım tresan ısırgan otu şampuanı yağlı saçlar için olanı çam terebentin de katmayı düşünüyorum şampuana Hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?