Günlerden pazartesi günlerden sinemakii :)) 4.kürüm şuan saçımda:)) artık sonuçlar almak istiyorumm:))
cnm bende pazartesi günleri düzenli olarak yapardım sadece dün yapamadım bugün yaptımki bir günlük aktarmadan bişi olmaz neyse ben bugün 6.kürümü yaptım ve 4.5cm uzama olduğunu gözlemledim veeeee havalara uçtum resmen yaaaa 10 cm daha olursa deymeyin keyfime ohhhhhhhhhhhhhh salla salla ....
anlayamıyorumki canım.. parlaklık dolgunluk yumuşaklık var ama onlar benim saç maskemden sanırım daha aşırı bi etki görmedim yada daha farkedemiyorum bilemedimki senin nasıl gidiyor
memnunmusun uzatıyor mu dax saçınıı
Ben gayet memnunum 1.5 -2 ayda 10 cm kadar uzatıyor saçımı düzenli sürmememe rağmen ama saçları uzamayan insanlarda okudum bana gerçekten etki ediyor ama kefil olamam ki Canımm sadece denemeni tavsiye ederim =) =)
Normalde katı bir yağ ben onu sprey şişesine koyuyorum kullanacağım kadar sonrada sıcak suyun altına tutup eritiyorum cam şişe kullanın bence plastik her türlü zarar , erimiş yağı saç diplerime sıkıyorum 1 dk kadar masaj yapıyorum yağ eşit dağılsın diye . kutunun üstünde 15-20 dk bekletip yıkayın yazıyor ama ben vaktim varsa saatlerce bekletiyorum mesela sabah 9-10 gibi sürüp akşam 4-5 gibi yıkıyorum vaktim yoksa 15-20 dk bekletiyorum ki genelde böyle yapıyorum çok uğraşamıyorumsonra da yıkayacağım zaman önce ılık suyla yağı temizlendikten sonra soğuğa yakın sıcaklıktaki suyla tekrar şampuanlıyorum bu kadarrrrr .
Dax ın saçtan arınmamasının tek nedeni var yağı çok sürmek yağı çok sürmeyin kızlar ben saçımı parça parça ayırıp sıkıyorum erittiğim yağı saçı ayırdığım uzunluğa sadece tek fıs yapıyorum birkaç kere sıkmıyorum masaj yapınca tamamen yiyo zaten çok kolay çıkıyıyo saçtan vaktim olmadığı zaman tek şampuanlamayla bile bitirebiliyorum duşu ama soğuk suyu sakın unutmayın son durulama suyunuz soğuk olsun =) hiç sıkıntı çekmedim dax konusunda ben . Ayrıca 1 kutu dax bana 6 ay gidiyor belki daha fazla çünkü çok sürmüyorum saçlarımız uzasın diye tariflerde verilen ölçeklere uymayıp biraz daha fazla olsun diyoruz ben bunu hala yapıyorum sadece daxta yapmıyorum bedeli ağır oluyo sonra çıkmıyo saçtan
biliyorum gördüm canım beyaz kutusunu ama yeşil mavi renkleri daha vardı ondan sordum:)Canım tam adı Dax Supergro. Beyaz bir kutu üstünde
- Organik yağ içerir.
- Saç ve saç derisini besler
- Günlük bakım kremi olarak kullanılabilir.
- Saça parlaklık ve canlılık verir.
- Saçınızda fark edilir yumuşaklık sağlar.
- Saçınızı daha hızlı uzamasını sağlar.
- Saçın nem kaybı direncini arttırır.
- Kırılmaları önler.
- Saç uçlarını tedavi eder.
Kullanımı: Günlük veya haftada bir kuru saça uygulanır. Elinize aldığınız bir miktar DAX SUPERGRO' yu saç derisine parmak ucu ile hafif masaj yaparak yediriniz. Gerekiyorsa saç uçlarındaki ve saç tellerindeki kırıklar için de bir miktar SUPERGRO sürünüz. 15 - 20 dak. bekletip saçı şampuanlayınız. Daha iyi bir sonuç için DAX Şampuan kullanmanızı tavsiye ederiz.
Yazıyor 199 gram bendeki büyük boyunu aldım ben . internette Dax Supergro die araştır resmini bulursun sonrada gidip alırsın =))))
sadece internettemi var bu dax piyasada bulamazmıyız ya :44:
aaa watsons da varmıı süperr o zmannben ordan çok sık alışveriş yaparm,ilk bakcağm o olcak o zman şampuan dimi bu?
melek maya maskesi buldum... içerek kilo alırım diye korkuyordum biliyosun... maskeyi deneyeceğim. bugün sinemaki yaptım... bir kaç gün sonra denemeyi düşünüyorum
kaç kilosun canım? ya bende artık bişey sürmeye üşeniyorum içmesi daha kolay geliyor :)) yoruldum yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?