Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

maya içmeye ne kadar süre devam ediceksin belli bir günü var mı?
doğum kontrol hapını şampuana atıncada çok uzuyormuş okuldan arkadaşım söyledi bu sitede de okumuştum onu da deneyebilirim çünkü sinemakiden sonuç alamadım henüz bir şeyle desteklemem lazım gerçi şampuanımda çamterebentin var ama.
sen enteleyi denedin mi?

hayır denemedim canım denicemde bu ara kendimde o hevesi göremedim sinemakiyi zor yapar oldum açıkçası bende etki görmüş değilim sadece sabretme aşamasındayım..doğum kontrol hapı çok mantıklı gelmiyor bana böyle yapıp gerçekten etki görmüş birinden duymak istiyorum açıkçası.bugün cildiye doktoruma bemiks sürüyorum saçlarıma dedim o da mesela saç dibine bepanthen ve evigen sür bemiks çokta etki etmicektir hatta saç diplerinde sivilce yapabilir dedi sürekli kafam karışıyor o kadar yorulup çaba harcayıp bide sonuç alamayınca tüm hevesim kaçıyor.
mayaya bakalım 2 ay devam etmeyi düşünüyorum bugün 9.günüm sanıırm

doğum kontrol hapını arkadaşım söyledi. ben sinemakiden bahsedince. bu sitede okumuştum ama eczaneden alma riskine giremedm. okuldaki arkadaşımda saçlarım belime kadardı yandı kestirdim deynce inandım ona. saç için alıcam dersin eczaneye dert etme dedi

markası falan farkediyormuymuş peki canım ne kadar şampuana kaç tane koyuyormuş falan:) bende alamam ki eczaneden anneme söyleyim o alsın o da iyice dalga geçiyor şu saçına sürmediğin saçmalık kalmadı diyee

ahh anneler. bence markası farkedebilir riske atamam. bir daha görünce kızı kesin sorarım. içinden 30 tane çıkıyor dedi hepsini atmış o.

kırıcaksın toz halinde olucak =) umutlandım bende ister istemez sinemakiyle desteklerm tabi. bu sitede okudun mu hiç doğum kontrol hapını.

okudum şimdi baktım birazcık göz gezdirdim çok saçma bulanda var deneyende var ama ben yorum değil gerçekten denemiş bizimle konuşcak birini istiyorum artık:))

okudum şimdi baktım birazcık göz gezdirdim çok saçma bulanda var deneyende var ama ben yorum değil gerçekten denemiş bizimle konuşcak birini istiyorum artık:))

yokmu peki orda denemiş birisi. bı kız vardı ya 10günde 3 cm başlıklı bir konuydu onu mu diyorsun?

sinemakide herkesinkini uzatmış baak bizeee yok dahaa sonuç :))

turplu su hakkında ne düşünüyorsun. o da herkesinkini uzatmış ama zahmetli olduğu için sinemaki tercihleri olmuş.
bir de başka bi sitede okumuştum. sinemakiyi. önce saçları badem yağı vs şeylerle bekletiyorlar.2saat civarı. daha sonra sinemaki suyunu döküyorlarmış flan.

turplu suyu denemek istiyordum ama artık zahmetli herşeyden kaçınmak istiyorum cidden yoruldum:)) birtek enteleyi denicem sinemakiden sonra

turplu suyu denemek istiyordum ama artık zahmetli herşeyden kaçınmak istiyorum cidden yoruldum:)) birtek enteleyi denicem sinemakiden sonra

bende yeni şeyler arıyorum ya da destekleyici bir bakım daha... bazıları dnlenme döneminde sonuç alıyormuş acaba o zamana kadr beklesem mi?

kızlar ilk kürümü dün yaptım, sonuç olarak saçlarım eskisine oranla bir tık daha parlak ve yumuşak oldu. tepemdeki elektriklenme devam ediyor. sormak istediğim şey şu; duştan çıktığımdan beri saç diplerimde hafif hafif kaşınma var. kardeşim baktı herhangi bi kızarma ya da tahriş yok. sizce normal midir ya da size d oldu mu?:44:saçları dökmeyelim durduk yere :18:

normaldir son durulama suyuna sirke ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…