Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

saclarinizi göz kararimi ölcüyorsunuz? kac santim uzadigini nasil anliyorsunuz kizlar? Bende ölcüp zaman icerisinde karsilastirma yapmak istiyorum

kızlar dax supergro diye bi ürün var onu da kullanıyor,hem bakım yapıyor hem de hızlı uzatıyor.komple bitkisel bi ürün. dikkat etmeniz gereken nokta ise saçınıza çok az sürmeniz, yoksa arınması zor.

dene bakalım canm bizede örnek ol hem

okuldan bir arkadaşım alıcak iştahlandırıyo beni
yalnız bir kaç püf noktası var
vücuda değdirmemen gerekiyor tüylenme yapabilir değerse hemen yıkanmalı...
bu yüzden kafanı aşağı eğip yıkıyorsun
ve bitki özlü şampuana eklemek daha iyiymiş sonuçta kendi kimyasal...

googlea yaz cnm bi sürü yorum çıktı şok oldum okurken belkide yalandı
kelin kafasında 1 ayda saç çıkmış
bi kızın saçı 1 ayda 17cm uzamış (bu kesin yalandı) ama bi uzama olmuş sonuçta dimi 7 cm uzamış olsun
bi kaç kişininde omuzlardayken beline inmiş 2-3 ay içerisinde hepside yalan olamaz yani

inş canım doğrudur.. hadi inş sen etki görürsünde bizde başlarız..

ya kızlar şu doğum kontrol hapı olayını bende duydum ama ne bili biri öle diyo biri böle diyo bi türlü tatmin olamadım napsak denesekmi gerçi ben hamile kalmaya karar verdim ama bilmiyorum ne yapıcam...inş bi yan etkisi filan olmaz ....

canım hamile kalacaksan doktora filan bi danış riske atma derim... kimyasal sonuçta
birisi deriye nüfus ettiğinden kana karışıyor demiş birisideailem sağlıkçı ağızdan alınmadığı sürece etkisi olmaz diyor...
ben deneyeceğim en kısa zamanda çünkü googlea yazın bir sürü şey çıkıyor... bir de arkadaşım yapmış kendine sonuç almış onunla birlikte başlayacağız...

5.sinemaki kürümü yaptım şimdi banyodan çıktım nasıl saçım döküldü anlatamam bi avuç dolusu şeklinde oturup ağlıcaktım ya(

5.sinemaki kürümü yaptım şimdi banyodan çıktım nasıl saçım döküldü anlatamam bi avuç dolusu şeklinde oturup ağlıcaktım ya(

canım benmde bir görsen avuç avuç. mevsimden diyorlar ama bilemiyorum =(
saçlarım uzuyordu ama kırık çok olduğundan koparak küçük küçük uçlardan dökülüyordu bu sebeple uzamamış gibi kalıyordu aynı boyda...
ama şimdi dipten dökülüyor resmen... bu konuda bilgisi olan varsa bende bilgilenmek istiyorum...
birde lacivert arkadaşımız biobis almış memnun kalmıştı canım biliyorsun... biobisi biraz araştırdım herkes dökülmemi kesti diyor... bende aldım ondan kullanacağım... doğum kontrol hapıda yeni saçlar çıkartacağından ondan umutluyum ama henüz almadım şampuanım bitmek üzere...
bir de maya zeytinyağı karışımını denemeyi düşünüyorum...
sonuç olarak planım şunlar

haftada 1 sinemaki
aynı hafta içinde maya+zeytinyağı+yumurta karışımı
ve biobis şampuan içerisine doğum kontrol hapı

bundan öncesinde ise hafta 1 sinemaki
ilk 2 hafta içindezeytinyağı bakımı yapmıştım ama bıraktım onu
sadece sinemaki ve şampuan içerisinde çamterebentin yağı

canım eczanede dışında her satlan şamppuan tam bitkisel deil ben priorin şampuan kullanıyorum zaten bayer firmasının dökülme için hep onu kullanıyorum normal şampuanım sinemakiye kadar dökülmüodu saçım şu 2 haftada coştu(

benmde dökülmem arttı...
tam bitkisel olmasada dökülmeyi kesiyormuş cnm o yüzden dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…