Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

sinameki kürümde 6. haftamdayım şu an saçımda 2 buçuk saattir. gayet memnunum belirgin bir uzama söz konusu. arkadaşlarım farkediyor. olağan dökülme var. sarımsaklı şampuan kullanıyorum diplerden gelen minik saçlarım uzamaya başladı hatta bugün bir tanesi geldi elime,bebek gibi sarıldım mutlu oldum. :)
zeytinyağı yumurta kürümde bu hafta üşengeçliğim ve derslerimden atlamak zorunda kaldım. sinamekiye tam gaz devam iki hafta daha yaptıktan sonra ara veriyorum ilk turu tamamlamış oluyorum Allah'ın izniyle.
not : ara verdiğiniz iki haftada saç kendini daha çok uzatıyor

benimde mahvoldu saclarım,kuaför sagolsun herşeyi kullanıyorum şuanda walla 1 ayda durum anca bu :) umarım eskisi gibi olur

eski hali.. ahh ahh

canm 12 kür de bırakanda var 8 mi acaba 12 mi yapsak
bir de dnlenme süreci 2 hafta mı yoksa 4 mü kafam karıştı
bnmde 8 olcak ama uzamam yok

ewet canım riske atılcak durum değil malesef ben yapamicam...

ya kızlar benimde saçlar çooook dökülmeye başladı yani öle böle değil uzatayım derken kel kalmaktan korkuyorum.benimde sinemakide 7.haftam hani ilk haftalarda güçsüz saçlar dökülüyodu diyoruz ama el insaf 7 hafta oldu e bi dur artık ya....bende baktım böle olmuyo sinemakiyi 10 hafta kullacam ve sinemakiye ya baya bi ara vericem yada tamamen bırakıcam çünkü dayanılır gibi değil...artık turp havuç kürü ,sarımsaklı zeytinyağı ve aradada mecitefendi bakım yağını kullanıcam...

bende mi ara versem 8i yapınca
odam hep saç
elime gelenleri söylemeym bile

canm 12 kür de bırakanda var 8 mi acaba 12 mi yapsak
bir de dnlenme süreci 2 hafta mı yoksa 4 mü kafam karıştı
bnmde 8 olcak ama uzamam yok

valla canım benim bildiğim kadarıyla 8 hafta kullanma 4 haftada dinlenme dönemi ama ben dökülenin çok olmasındann dolayı 10 hafta yapıp duruyorum artık....

turp etki ediyor mu?
ne kadar uzama elde ettin
turpta da sinemakide de?
canım ikisinide aynı hafta içinde yaptığım için hangisi kaç cm uzattı diye söyleyemem ama turpun daha etkili olduğunu tahmin ediyorum çünkü geçen sene sadece sinemaki yaptım bu sene yaptığımıa nazaran daha az uzama olduğunu farkettim saçlarım bu seneki bakımlarla daha bi dolgun daha bi parlak daha bi canlı yıka ve çık hesabı yani....

saç dökülerek uzaması iyi birşey değil saç gür olmadıktan sonra pırasa gibi uzun çok çirkin zaten ben bırakıcam sinemaki kürünü böyle olmaz çok dökülüyor

turbu nasıl yapıyorsun cnm bi yazar mısın?
bir de ne kadar bekletiyorsun?

benimde mahvoldu saclarım,kuaför sagolsun herşeyi kullanıyorum şuanda walla 1 ayda durum anca bu :) umarım eskisi gibi olur

Eki Görüntüle 521785

eski hali.. ahh ahh

Eki Görüntüle 521796
canım saçlarının ilk haline bayıldım doğrusu uzunluğu çok güzel ama benim hedefim seninkinden biraz daha kısa.ayrıca 1 aydada gayet iyi uzamış tebrikler...sende sinemakimi kullandın yoksa başka şeymi...

turbu nasıl yapıyorsun cnm bi yazar mısın?
bir de ne kadar bekletiyorsun?

canım şöyle söylim ben sana ilk etapta turlu su konulu başlıkta sadece turplu olarak tarifi vardı ama ben havucunda saç uzatmada etkili olduğunu bildiğim için onuda kendi tarifime ekledim ve şöyle::::turpu ve havucu rendeleyip 3.5 su bardağı suda 20 dk kaynatıyoruz ve sonra suyunu süzüp ılımaya bırakıyoruz sonrada suyun içine 1 yumurta sarısı ekliyoruz ve isteğe görede saça iyi gelen bakım yağlarından azar azar ilave edebilirsin benim olmazssa olmazım badem yağı ve dahada az çam terebentin....bunu saça sürdükten sonra streç filme sarıp istediğin kadar bekletiyorsun ama 2 saaatten az olasın daha iyi olur...sonrada banyoya girdiğin zaman sakın ha bana kızma naptın diye saçıma saç biraz sert olabiliyor onu bi güzel kremle en son yumuşat bak nasıl da sonra yumuşacık ipek gibi oluyo bak gör..saçı sertleştirir yani sakın korkma malüm yumurta var kafanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…