Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

saç dökülerek uzaması iyi birşey değil saç gür olmadıktan sonra pırasa gibi uzun çok çirkin zaten ben bırakıcam sinemaki kürünü böyle olmaz çok dökülüyor

ewet canım malesef ya çooook dökülüyo saçım..bende sinemakinnin 7.kürüünü şu anda kafamda tutmaktayım 10 a tamamlayıp uzun bi süre sinemakiyi gündemimden kaldırıyorum....ama turpa devam valla...

ewet canım malesef ya çooook dökülüyo saçım..bende sinemakinnin 7.kürüünü şu anda kafamda tutmaktayım 10 a tamamlayıp uzun bi süre sinemakiyi gündemimden kaldırıyorum....ama turpa devam valla...

ben bugün 5i yaptım şimdi bırakırsam bu dökülen saçlarımda boşa gitcek ve sonuç alamıcam sanırım

ben bugün 5i yaptım şimdi bırakırsam bu dökülen saçlarımda boşa gitcek ve sonuç alamıcam sanırım

ewet cnm malesef azıcık daha dayan sende benim gibi pazartesiden pazartesiye yapıyosun bende 3 afta dayanıcam sende ve ikimizinde bayram haftasına bitiyo sonrada 4 haftalık dinlenme ve esas uzama dönemi bakalım bekleyelim ve görelim...

doğru söylüyosun canım dayanayım biraz daha sonra dinlendirip enteleye başlıcam

bugün eskiden çok yakın oldğum bi arkadaşımı gördüm şuan küsüz ama kızın saçları renkten renge girdi turuncuydu ama bakır deil gerçekten abartı turuncuydu lise dönemi ergenliğinde sonra aktı iyice platin yaptı büyüdüm havasında derken saçları lastik gibi kopmaya başladı saçına ne renk yptırsa tutmadı renk o da inatla devam etti o saçma renklerden kurtulmak için ve sonra saçı dahada kötü oldu ben 3 sene kadar görmedim hiç kızı bugün gördüm poposunun üstünde kalın sağlıklı açık kumral saçları var o kadar güzelki uzaktan parlıyo aşırı gür ve sağlıklı oldğu çok belli herkesin dikkatini çekcek kadarda güzel.. kaynak olmadğından da eminim dikkat ettim ama kel bi insan gibi düşünüyorum onu çünkü kafasındaki her saç kopuyodu lastik gibiydi uzadıkça kestirmiş olması lazım şuanki sağlıklı saçları için ama düşününce uzun boyluda bi kız kalçasında böyle saçı nasıl başardı bilmiyorum:))

turp suyu saç dökülmesini durduruyo , benm saçlarım dökülmüyuor artık

tüh küsmemiş olsanız sorardın nasıl yaptığını bizede söylerdn belkide sinemakiyle yaptı kmbilir...
bu arada cnm biobisi kullandım ilk yıkamada %50 saç dökülmem azaldı sende denemelisin

Sinameki kürü, bide sarımsaklı şampuan gercekten baya bi saç çıkarıyo, kırıklar içinde bakım suyu yaptım şu gliserinli olandan. Bide gliss in siyah serisini kullanıyorum maskesi falan saçı baya bi yumuşatıyo, duştan sonra keratinli durulanmayan kremini sıkıyorum. İlk haline ulaşıcam inşallah :)

canım gliserinli tarifi bi yazabilir misin merak ettm??

canım gliserinli tarifi bi yazabilir misin merak ettm??

canım burda bi yerde okumuştum nereydi hatırlamıyorum ama,

gliss saç spreyi şişesine iki çay bardağı su
2 kapak gliserin,
1kapak tatlı badem yağı,
yarım kapak hint yağı,
bi kaç damla menekşe yağı ki kokusu mükemmel oluyo :) fiyatlarıda yagların 3-4-5 lira civarlarında tutuyo, toplamda 20 liraya falan geliyo sanırım , saçlarımı kuru hissetiğimde falan sıkıyorum bide bu bemiksin kokusu baya bi gitmiyo cok kötü bunu sıktınmı kokuda güzel oluyo :)

teşekkürler bende bir yerde okumuştum ama unuttum tam tarifi =)

ya kızlar ben bu saç dökülmesi için sarımsak doğradım şampuanıma dün ama tabi hemen etkisini göstermesi için 2 yada 3 gün özünü bırakması lazım şampuana.dün yıkadım sinemaki küründen sonra ama dediğim gibi bi kaç gün içinde belli olucak eğer saç dökülmem durusa size söylerim ki ben zaten sırf dökülmesini durdurmak için değil bide saç çıkarması için koydum bakalım ...

canım dökülmesi için ben biobis aldım. ilk yıkamamda bile farketti banyoda ve sonrasında dökülmem %50 azaldı
sarımsağın saç çıkartması içinse o bölgesyi tahriş edip sürmen gerekiyor öyle çıkarmaz...
kaş çıkarması için kaşı kızartıp sürmen gerekiyor cnm tv de uygulamalı görmüştüm

arkadaşlar bende bioblas aldım gerçekten ilk yıkamada saçlarım çok parlak ve yumuşacık oldu
bu arada turplu suyu ılımaya bıraktım birazdan ilk denememi yapıcam inşallah güzel sonuç alırım

arkadaşlar bende bioblas aldım gerçekten ilk yıkamada saçlarım çok parlak ve yumuşacık oldu
bu arada turplu suyu ılımaya bıraktım birazdan ilk denememi yapıcam inşallah güzel sonuç alırım

sonuçları merakla bekliyoruzz

öncelikle saçlarımın dökülmesini durdurmak için bioblas kullandım 3 ay tabi bu arada barcelinodan vazgeçmedim
şimdi son 1 aydır yılan yağı şampuanı kullanıyorum içine barcelinodan 30 gram karıştırdım ayrıca bepanthene ampul ve evigen ampul karıştırdım 2 şer tane.
barcelino yağımın içinede kalan bepanthene ve evigen ampulleri kırdım haftada 1 gün barcelino karışımını saçıma uygulayıp 2 saat bekliyorum. 1 gün de turplu suyu yapıyorum.
geçen ay saçlarımı kestirdim 30 cm kalmışlardı ama şuan 3 cm uzama var yani 33 cm oldular. her gören saçların çok canlı duruyor ne kullanıyorsun diye sormaya başladı :78:

1 ay da 3 cm mi uzadı?

bnde saçlarımı uzatıyorum ama röflem var uçları çok yanmıştı çamasırımın altına gelıyodu uçlarından aldırdım kürlerden önce 2 3 cm kısaldı ama bayagı temızlendı kırıklar..
ben eczaneden bemıks evıgen ve bepanten aldım.. sınamekı kürüne üçünü bırden kattım ve bı yemek kasıgıda badem yagı.. sacıma sürdüm diplerıne.2 saat beklettım ertesı gunde zeytınyagı ve yumurta sarısı karıştırıp sürdüm.. haftada bırer kere yapsam saçlarım daha hızlı uzarmı?lütfen bana da yardım edın bana da bişiler yazın baska ne yapabılırım saçlarımı nasıl belıme kadar getırebılırım çooooooook istıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…