- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
1 ay da 3 cm mi uzadı?
mrb bende saçlarımı uzatmak istiyorum ama uzamıyor kürler denedim, sinameki,evigen, bepanthen vs neler neler olmuyor sanırım benim saçlarım küsmüş zaten boyalı kısımları tüy gibi incecikbende artık boyamıyorm dört karış falan diplerim çıktı boya mahvetti saçlarımı
bnde saçlarımı uzatıyorum ama röflem var uçları çok yanmıştı çamasırımın altına gelıyodu uçlarından aldırdım kürlerden önce 2 3 cm kısaldı ama bayagı temızlendı kırıklar..
ben eczaneden bemıks evıgen ve bepanten aldım.. sınamekı kürüne üçünü bırden kattım ve bı yemek kasıgıda badem yagı.. sacıma sürdüm diplerıne.2 saat beklettım ertesı gunde zeytınyagı ve yumurta sarısı karıştırıp sürdüm.. haftada bırer kere yapsam saçlarım daha hızlı uzarmı?lütfen bana da yardım edın bana da bişiler yazın baska ne yapabılırım saçlarımı nasıl belıme kadar getırebılırım çooooooook istıyorum...
canım ben sinemaki kürünü yapıyorum ama henüz sonuç alamadım uzatamadım daha yani...
ayrıca sinemaki kürüne sadece bemıks atsan daha iyi aslı. o çünkü karışımın....
evıgen ve bepantene de ıyı dıyolar röfleden bayagı yıprandı saclarım yanı aynı zamanda canlansın ıstıyorum o zaman dıgerlerını de ayrı bı gun mu yapsam kı ya da zeytınyagı suruyorum zeytın yagınamı katsam?
canım burda bi yerde okumuştum nereydi hatırlamıyorum ama,
gliss saç spreyi şişesine iki çay bardağı su
2 kapak gliserin,
1kapak tatlı badem yağı,
yarım kapak hint yağı,
bi kaç damla menekşe yağı ki kokusu mükemmel oluyo :) fiyatlarıda yagların 3-4-5 lira civarlarında tutuyo, toplamda 20 liraya falan geliyo sanırım , saçlarımı kuru hissetiğimde falan sıkıyorum bide bu bemiksin kokusu baya bi gitmiyo cok kötü bunu sıktınmı kokuda güzel oluyo :)
canım elnden geldiği kadar bakımı azalt 2 ya da 3 tane bakımın olsun. birbirine ters etki yaratabilirler.
mesela zeytinyağına katma o doğal olsun. zeytinyağını yap ama ampulsuz olsun.
şampuanına kat ampulleri ya da yağ bakımında olsun.
ama sinemakide tarifin dışına çıkma.
benmde saçlarım sarıydı resmimdeki gibi
ama sıkıldım düzleştirici ve sarı çok yordu saçlarımı. 3-4 yıl sarıydım ve saçım hep aynı boyda.
uzuyor kırılıyor.
bu yüzden de sinemakiden sonuç alamadım.
kırıklarımı kestirip başlamıştım ama biraz daha vardı kırığım. tamamen kestirmedm kısalmasın diye.
ben sinemaki yapıyorum şu an zeytin yağını ilk 2 hafta yapmştm. tekrar başlayacağım ona. üşeniyorum okul olduğu içinde sinemaki 8 günede 1 olmaya başladı. ve 8. kürümü yapıcam bugün.
sinemaki ve zeytinyağı yapıcam anlıcağın bir de doğum kontrol hapı düşünüyorum haftaya. bizim gibi doğal yolla saçı uzamayanlar için iyi geleceğini düşünüyorum. yaz googlea çok sonuç alan var bu yöntemle.
cnm doğum kontrol hapını sampuanına kattınmı ne etkisini gördün? deneyip denememe konusunda kararsızım senelerdir uzamıoküstü sanırım saçlarım... mesaj atabiliyorsan cok sevinirim senden haber bekliorum yada alıntıyla cevaplada göreyim ne bileyim kusura bakma yeniyimde
hayır canım alamadım henüz. tek alamam arkadaşımı bekliyorumhemen etki göremem bi kaç hafta beklemen lazım o zaman yazarım. benmde tek umudum o. sinemaki olmadı ama 12 küre kadar yapacağım yarım bırakmak istemiyorum.8i yaptm bugün. turplu suyuda deneyeblrm ama çok zahmetli. öğrenci evnde uğraşamam. sinemakiye bile üşenirken... ama doğum kontrol hapını deneyeceğim arkadaşmla başlıcaz.
peki duyduğun seyler varmı sacı uzayanlar falan cok meraklıyım yarın denicem sanırım ben de ama sen yinede paylaş benimle benim saclarım hiç uzamıyor cünkü bi yan etkisi olurmu die korkuorum ama saclarımında uzamasını cok istiorum
benim bir arkadaşımın uzadı bir de onun kuzeninin. googlea yaz çıkıyor bi sürü yerde. deneyen çok. yan etkisi var mı bilemiyorum. ama dıştan olduğu için sanmıyorumda. birisi ağızdan alınmadığı sürece bir şey olmaz demişti annesi babası sağlıkçıymış.
yüzüne koluna bulaştırma tüy çıkarabilirç bulaşırsa hemen durula o bölgeyi. ve bulaşmaması için başını aşağı eğerek yap.o şekilde de durula. tabi 5-10 dk bekletmende fayda olur. başındyken vücut temizliğini yap banyoda. hepsini kırıp toz haline getir sonra şampuanın içine kat. ve her yıkamadan önce şampuanını çalkala.püf noktaları bunlar canım. bende ne yaptıysam uzatamadım.
yazın tatilde 1 ay boyunca günde 2 kez duş almama rağmen düzleştirici kullanmıyor olmama rağmen uzamadı
sonumuz hayrolsun canım:) ben bu hafta denicem:) umarım şaşırtan derecede uzar snra sözverdim saclarıma onlara çok iyi bakıcam:)) verdiğin tüm bilgiler için teşekkürler... haberleşelim yine olur mu?
1 kapak - 1 tatli kasigi civarindadir degilmi? ben zeytinyagiyla kullanmayi düsünüyorum bu formülü...yagi fazla kacirmak istemiyorum
evet canım 1 tatlı kaşığı civarı
çam terebentin i şampuanımıza ne kadar katıcaz?
200 ml şampuanımı ayırdım baska bı kutuya çünkü çam terebentın belkı ıyı gelmesse şampuanımın hepsı zıyan olmasın dıye içine 25 damla kattım ama sankı çok az oldu gıbıme gelıyo yarım kapak ancak gelır acaba bı kapak mı katmalıydım??? bazı yerlerde arkadaslar öyle demiş..
çünkü saçına bu yagla baska yagları bırlestırıp dırekt masaj yapan var bnm kattıgımsa azıcık sankı nerdeyse etkı etmez dıycem çunku azıcık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?