Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

1 ay da 3 cm mi uzadı?

evet 1 ayda 3 cm uzadı.
kendi doğal saç rengim olduğu için size 2 ayrı fotoğraf gösteremeyeceğim fakat sadece bu anlattıklarımı yapıyorum ve gerçekten saçlarım 3 cm uzadı.

mrb bende saçlarımı uzatmak istiyorum ama uzamıyor kürler denedim, sinameki,evigen, bepanthen vs neler neler olmuyor sanırım benim saçlarım küsmüş zaten boyalı kısımları tüy gibi incecik bende artık boyamıyorm dört karış falan diplerim çıktı boya mahvetti saçlarımı

ne kadar bakım yapılsada ne kadar dikkat edilsede boya saçı mahvediyor bu bir gerçek. ben 10 sene kadar boyadım hep o zamanlar saçım duştan çıkar çıkmaz kururdu makine tutmama yada havluya sarmam gerek bile yoktu ve mısır püskülü gibi yanık duruyordu uçları kalın ve sert telliydi tararken bile kopuyordu uçları. son 2 senedir hiç boya yapmadım ve boyalı saçları 2 ayda bir azar azar kestirerek tamamen yok ettim. şuan kendi saç rengimdeyim ve çoooooook memnunum. güzel olmak pahasına daha çirkin bir görüntü elde ediyormuşumda haberim yokmuş. şuan kendi saçıma yukarıda yazdığım bakımları uyguluyorum ve inanın bana saçlarım şu reklamlardaki photoshop lu ünlülerin saçları gibi hem parlak hem kolay şekil alıyor hemde toplayıp saysam 10 tel bile dökülmüyor. aynada saçıma bakmaya doyamıyorum hatta herkes saçların çok güzel parlıyor diye ne kullandığımı soruyor.
şimdiki aklım olsa asla ama asla boyamazdım saçımı :108:

canım ben sinemaki kürünü yapıyorum ama henüz sonuç alamadım uzatamadım daha yani...
ayrıca sinemaki kürüne sadece bemıks atsan daha iyi aslı. o çünkü karışımın....

canım ben sinemaki kürünü yapıyorum ama henüz sonuç alamadım uzatamadım daha yani...
ayrıca sinemaki kürüne sadece bemıks atsan daha iyi aslı. o çünkü karışımın....

evıgen ve bepantene de ıyı dıyolar röfleden bayagı yıprandı saclarım yanı aynı zamanda canlansın ıstıyorum o zaman dıgerlerını de ayrı bı gun mu yapsam kı ya da zeytınyagı suruyorum zeytın yagınamı katsam?

canım elnden geldiği kadar bakımı azalt 2 ya da 3 tane bakımın olsun. birbirine ters etki yaratabilirler.
mesela zeytinyağına katma o doğal olsun. zeytinyağını yap ama ampulsuz olsun.
şampuanına kat ampulleri ya da yağ bakımında olsun.
ama sinemakide tarifin dışına çıkma.
benmde saçlarım sarıydı resmimdeki gibi
ama sıkıldım düzleştirici ve sarı çok yordu saçlarımı. 3-4 yıl sarıydım ve saçım hep aynı boyda.
uzuyor kırılıyor.
bu yüzden de sinemakiden sonuç alamadım.
kırıklarımı kestirip başlamıştım ama biraz daha vardı kırığım. tamamen kestirmedm kısalmasın diye.
ben sinemaki yapıyorum şu an zeytin yağını ilk 2 hafta yapmştm. tekrar başlayacağım ona. üşeniyorum okul olduğu içinde sinemaki 8 günede 1 olmaya başladı. ve 8. kürümü yapıcam bugün.
sinemaki ve zeytinyağı yapıcam anlıcağın bir de doğum kontrol hapı düşünüyorum haftaya. bizim gibi doğal yolla saçı uzamayanlar için iyi geleceğini düşünüyorum. yaz googlea çok sonuç alan var bu yöntemle.

1 kapak - 1 tatli kasigi civarindadir degilmi? ben zeytinyagiyla kullanmayi düsünüyorum bu formülü...yagi fazla kacirmak istemiyorum

cnm doğum kontrol hapını sampuanına kattınmı ne etkisini gördün? deneyip denememe konusunda kararsızım senelerdir uzamıo küstü sanırım saçlarım... mesaj atabiliyorsan cok sevinirim senden haber bekliorum yada alıntıyla cevaplada göreyim ne bileyim kusura bakma yeniyimde

hayır canım alamadım henüz. tek alamam arkadaşımı bekliyorum hemen etki göremem bi kaç hafta beklemen lazım o zaman yazarım. benmde tek umudum o. sinemaki olmadı ama 12 küre kadar yapacağım yarım bırakmak istemiyorum.8i yaptm bugün. turplu suyuda deneyeblrm ama çok zahmetli. öğrenci evnde uğraşamam. sinemakiye bile üşenirken... ama doğum kontrol hapını deneyeceğim arkadaşmla başlıcaz.

peki duyduğun seyler varmı sacı uzayanlar falan cok meraklıyım yarın denicem sanırım ben de ama sen yinede paylaş benimle benim saclarım hiç uzamıyor cünkü bi yan etkisi olurmu die korkuorum ama saclarımında uzamasını cok istiorum

benim bir arkadaşımın uzadı bir de onun kuzeninin. googlea yaz çıkıyor bi sürü yerde. deneyen çok. yan etkisi var mı bilemiyorum. ama dıştan olduğu için sanmıyorumda. birisi ağızdan alınmadığı sürece bir şey olmaz demişti annesi babası sağlıkçıymış.
yüzüne koluna bulaştırma tüy çıkarabilirç bulaşırsa hemen durula o bölgeyi. ve bulaşmaması için başını aşağı eğerek yap.o şekilde de durula. tabi 5-10 dk bekletmende fayda olur. başındyken vücut temizliğini yap banyoda. hepsini kırıp toz haline getir sonra şampuanın içine kat. ve her yıkamadan önce şampuanını çalkala.püf noktaları bunlar canım. bende ne yaptıysam uzatamadım.
yazın tatilde 1 ay boyunca günde 2 kez duş almama rağmen düzleştirici kullanmıyor olmama rağmen uzamadı

Son düzenleme:

sonumuz hayrolsun canım:) ben bu hafta denicem:) umarım şaşırtan derecede uzar snra sözverdim saclarıma onlara çok iyi bakıcam:)) verdiğin tüm bilgiler için teşekkürler... haberleşelim yine olur mu?

sonumuz hayrolsun canım:) ben bu hafta denicem:) umarım şaşırtan derecede uzar snra sözverdim saclarıma onlara çok iyi bakıcam:)) verdiğin tüm bilgiler için teşekkürler... haberleşelim yine olur mu?

tamam olur umarım etkisini görürsün...

çam terebentin i şampuanımıza ne kadar katıcaz?
200 ml şampuanımı ayırdım baska bı kutuya çünkü çam terebentın belkı ıyı gelmesse şampuanımın hepsı zıyan olmasın dıye içine 25 damla kattım ama sankı çok az oldu gıbıme gelıyo yarım kapak ancak gelır acaba bı kapak mı katmalıydım??? bazı yerlerde arkadaslar öyle demiş..
çünkü saçına bu yagla baska yagları bırlestırıp dırekt masaj yapan var bnm kattıgımsa azıcık sankı nerdeyse etkı etmez dıycem çunku azıcık....

bende kullanmıştım çam terebentini saçımı sertleştirmekten başka bi işe yaradamadı. bilemedim belki de bende fayda etmedi. ne yaparsak yapalım her ay bi uzama boyu var. bunu değiştiricek bir ürün olduğuna inanmıyorum ben.

bende 200ml e 25 damla kadar atmıştım. saçlarımı kuruttu. faydası oldumu bilmiyorum. yani gözle görülür bir fark elde etmedim. olduysa 1 cm daha fazla uzamıştır en fazla.

mrb kızlar benimde saçlarım hiç uzamazdı her şeyi denememe rağmen. sonra ısırgan otunu kaynattım içine sarımsak zeytinyağı ve bir yumurta koyup saçlarıma hafta bir uyguladım sonuç muhteşem. saçlarım dökülmüyor ve gözle görülür bi uzama oldu

mrb kızlar benimde saçlarım hiç uzamazdı her şeyi denememe rağmen. sonra ısırgan otunu kaynattım içine sarımsak zeytinyağı ve bir yumurta koyup saçlarıma hafta bir uyguladım sonuç muhteşem. saçlarım dökülmüyor ve gözle görülür bi uzama oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…