Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

uzun zamandır takip ediyorum bu konuları saçlarım belimdeydi daha sonra bi anlık karar ile victoria beckham modeli kestirdim ama artık sıkıldım. saçlarımı 2 ay önce takrar kestirdim kırıklarım gitsin diye simdi bemik var şampuanım içnde 2 ampul bir kaşık bal ve azıcık zeytinyağı 2 aydır saçlarım omuzlarıma geldi ve bioblsın sarmaşık özlü şampuanını kullanıorum 2 haftadır. sinemaki karışımını denicem şimdide memnun kalan var mı ?

canım aynı sorunları ben de yasadım.sac modelim önler uzun arka kısaydı :)gecen kıs saclarıma brezilya fönü yaptırdım cok memnun kaldım,saclarıma 6 ay dokunmadım düzleştirici kullanmadım kestirmedim ve 6 ayda baya uzadı ama fönün etkisi gecince saclarımı biraz kestirdim boyları aynı olsun diye şimdi sinamekili kürü deniyorum cok döküyor ama saclarım gür oldugu için cok sorun etmedim kurumasının önüne gecmek içinde elidorun keratinology gece serumunu kullanıyorum 10 gündür cok memnunum brezilya föünü dene istersen.

nasılsın canımm nasıl gidiyo saç uzatma varmı değişiklikkk,uzama saçında

canım dün 6.kürümü yapmam gerekiyordu sinemakide yapmadım yarın yapayımmı yapmayımmı burda bırakyımmı diye tereddütteym çünkü benm çok fazla saçımı döktü avuç avuç saçım döküldü bu normalmi bilmiyorum ama anormal bir dökülmem oldu benim.. şuan ne yapsam bilemiyorum o derece saçım dökülnce hiçbişey yapaasım gelmedi çünkü amacım uzatmakken saçıımı azalttım:S

benimde çok dökülmüştü bende 3 ay her hafta 12 kür yapıp bırakmıştım bıraktığım gibi de topladı ve çok kuruttu şimdi anca toparlıyor çok cılızlaşmıştı cansızlaşmıştı rengi bile mat mattı ben artık yapmama kararı aldım istersen bırak sende canım döküldükten sonra anlamı yokki hem öle denilen gibi 3 ayda bele kadar filan da uzamıyo saç.. sığır iliği yapsana o dökülmeye birebir geçen sene yapmıştım ben onu çok dirileştirip gürleştirmişti hatta ben bile yapabilirim tekrardan onun çok faydasını gördüm

benimde çok kurttu ayrıca dip boya yaptırmıyorum ama dipten çıkan saç canlı parlak çıkar ya onlar bile mat çıkmaya başladı ben çok daha farklı etkiler beklerken bu çok şaşırttı açıkçası beni..sığır iliğide çok uğraştırıcı geliyor canım şimdi saç döklmesi için hap sipariş verdim

biotin5000 mg kullanmanıda tavsiye ederim ondan da çok memnunumm senin hapın ne sipariş ettiğin??

sen neler yapıyodum canım ne kadar süre kullanmalıyım biotini bide

çok samimi eczacı arkadaşlarım var almadan hepsine sordum hiç bi zararı olmadığını fakat 6 ay kullanmam gerektiğini söylediler benim 3. kutum çok memnunum saçımada sadece mayonezi yapıyorum haftada 1 kez.. şu aralar saçımdanda renginden de çok memnunum

ne marka peki canım?

solgar biotin 5000 mcg içinde 50 adet var ilk 1000 lık almıştım hiç bi işe yaramadığını 6 aydan sonra ek olarak istersem kullanabileceğimi söylemişti arkadaşım

priorin e göre çok daha ucuz fiyatları canım.
priorin içeriğide:
Priorin İçeriği:
-Sarı darı ekstresi (140 mg)

Sarı darı mineraller açısından zengindir: potasyum, magnezyum, kalsiyum, demir, çinko, florür, kükürt…
B vitaminleri açısından zengindir.
Aminoasitler açısından zengindir.
Derinin lipid komponenti olan seramid içerir.
-Buğday tohumu yağı (271 mg)

Doğadaki en zengin E vitamini kaynaklarından biridir.
A, B1, B2, B3 ve B6 vitaminlerinden zengindir.
Omega 3 ve omega 6 yağ asitleri içerir.
Lesitin yönünden zengindir.
Antioksidan etkilidir.
-Sistin (2 mg)

Saçların temel proteini olan keratinin yapı taşıdır.
-Kalsiyum pantotenat (B5 vitamini - 10 mg)

iyiymiş ben biotini kk de okudum gittim sordum iyi dediler aldım bundan bahsetmediler bende bilmediğim için sormadım biotinden sonra bunu da kullanabilirim daha etkili sanırımm

iyiymiş ben biotini kk de okudum gittim sordum iyi dediler aldım bundan bahsetmediler bende bilmediğim için sormadım biotinden sonra bunu da kullanabilirim daha etkili sanırımm

sadece saç için olan bir ürün canım bende biotin tüylenme yapıyor diye korktum. bunun fiyatı biraz yüksek 120 kapsül 130lira ilk kullanımda günde 3 kapsül alınıyor yaklaşık ilk kutu 40 gün gidiyor ilk kutudan sonrakiler 2 kapsüle düşürülüyor. saç dökülmesi 3 ayda duruyor eğer kalın ve uzun saç isteniliyorsa 6-8ay kullanmak gerekiyor

süppermiş en kısa zamanda almalıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…