arkadaşlar meraba aranıza çok yeni katıldım açıkcası sitenin kullanımında bile zorluk yaşıyorum bi kusurum olursa şimdiden affedin acemilik :) öncelikle saçımı uzatmak için yıllardır ugraşıyorum bundan bi 3 yıl öncesinde saçlarımı kestirmiştim önleri uzun arkası kısa modelden aslında çok seviyorum bu modeli ama fönsüz gezemiyosun kullanamadım hiçbir şekilde tabi sürekli fön düzleştirici iyice yıpranıyodu saçlarım uzatmak için çok uğraşuırken bi yandanda mecburen kestiriyodum uçlarından kuaförlerinde kırıkları alın sadece anlayışını biliyosunuzdur yada bana hep öylesi denk geldi :) neyse öyle böyle 3 sene içinde kestir düzlestir kestir düzleştir saçım sütyen hızasına ulaşmıştı ama yine çok yıprak ve sağlıksız duruyodu düzlestiriciden boyadan saçlarım artık kesinlikle doğal haliyle kullanılmaz hale geldi ve aynı hatayı tekrar yaparak kestirmekte buldum çareyi yine aynı model ve şimdi çoookk pişmanımmmkestireli daha 3 ay filan oldu şimdi yine uzatma bakımları uyguluyorum turp suyu,sinemaki,zeytinyağlı şampuan falan fakat zeytinyağlı şampuan saçımı çok çabuk kirlendirmeye başladı tavsiye etmem onu çalısıyorum ve çok az evde vakit geçirebiliyorum bu yuzden saçımı alıştırdım 2 günde 1 kez yıkıyodum ama zeytinyağlı şampuanla bu hergüne dönüşmeye başladı.şimdi benim aslında derdim ben bi çok bakım yapıyorum fakat akşam bu bakımları yapıp sabah kalktığımda işe gelirken tekrar elime düzleştirici alıyorum ve bakım fılan hepsi gidiyo tabi ben böyle saçımı düzleştirmedende gezebileceğimbi çare arıyorum yada düzleştirsemde onarıcak uzatıcak bi bakım çokmu şey istedim bilmiyorum ama :) bide çok fazla yazdım ama artık çok çaresizim saçlarım upuzun olsun istiyorumm kısa saçla çok bakımsız ve mutsuz hissediyorum kendimii
ben varıımmm:)))
nasılsın canımm nasıl gidiyo saç uzatma varmı değişiklikkk,uzama saçında
canım dün 6.kürümü yapmam gerekiyordu sinemakide yapmadım yarın yapayımmı yapmayımmı burda bırakyımmı diye tereddütteym çünkü benm çok fazla saçımı döktü avuç avuç saçım döküldü bu normalmi bilmiyorum ama anormal bir dökülmem oldu benim.. şuan ne yapsam bilemiyorum o derece saçım dökülnce hiçbişey yapaasım gelmedi çünkü amacım uzatmakken saçıımı azalttım:S
benimde çok dökülmüştü bende 3 ay her hafta 12 kür yapıp bırakmıştım bıraktığım gibi de topladı ve çok kuruttu şimdi anca toparlıyor çok cılızlaşmıştı cansızlaşmıştı rengi bile mat mattı ben artık yapmama kararı aldım istersen bırak sende canım döküldükten sonra anlamı yokki hem öle denilen gibi 3 ayda bele kadar filan da uzamıyo saç.. sığır iliği yapsana o dökülmeye birebir geçen sene yapmıştım ben onu çok dirileştirip gürleştirmişti hatta ben bile yapabilirim tekrardan onun çok faydasını gördüm
benimde çok kurttu ayrıca dip boya yaptırmıyorum ama dipten çıkan saç canlı parlak çıkar ya onlar bile mat çıkmaya başladı ben çok daha farklı etkiler beklerken bu çok şaşırttı açıkçası beni..sığır iliğide çok uğraştırıcı geliyor canım şimdi saç döklmesi için hap sipariş verdim
biotin5000 mg kullanmanıda tavsiye ederim ondan da çok memnunummsenin hapın ne sipariş ettiğin??
biotin5000 mg kullanmanıda tavsiye ederim ondan da çok memnunummsenin hapın ne sipariş ettiğin??
priorin canımmmm
bunu kullanmadım bilmiyorum.. bu aralar saçlarımdan çokk memnunum 1 karış daha uzatabilsem belimde ama sabırsızlanıyorum işte hemen uzasaalarr
sen neler yapıyodum canım ne kadar süre kullanmalıyım biotini bide
çok samimi eczacı arkadaşlarım var almadan hepsine sordum hiç bi zararı olmadığını fakat 6 ay kullanmam gerektiğini söylediler benim 3. kutum çok memnunum saçımada sadece mayonezi yapıyorum haftada 1 kez.. şu aralar saçımdanda renginden de çok memnunum
ne marka peki canım?
solgar biotin 5000 mcg içinde 50 adet var ilk 1000 lık almıştım hiç bi işe yaramadığını 6 aydan sonra ek olarak istersem kullanabileceğimi söylemişti arkadaşım
priorin e göre çok daha ucuz fiyatları canım.
priorin içeriğide:
Priorin İçeriği:
-Sarı darı ekstresi (140 mg)
Sarı darı mineraller açısından zengindir: potasyum, magnezyum, kalsiyum, demir, çinko, florür, kükürt…
B vitaminleri açısından zengindir.
Aminoasitler açısından zengindir.
Derinin lipid komponenti olan seramid içerir.
-Buğday tohumu yağı (271 mg)
Doğadaki en zengin E vitamini kaynaklarından biridir.
A, B1, B2, B3 ve B6 vitaminlerinden zengindir.
Omega 3 ve omega 6 yağ asitleri içerir.
Lesitin yönünden zengindir.
Antioksidan etkilidir.
-Sistin (2 mg)
Saçların temel proteini olan keratinin yapı taşıdır.
-Kalsiyum pantotenat (B5 vitamini - 10 mg)
iyiymiş ben biotini kk de okudum gittim sordum iyi dediler aldım bundan bahsetmediler bende bilmediğim için sormadım biotinden sonra bunu da kullanabilirim daha etkili sanırımm
sadece saç için olan bir ürün canım bende biotin tüylenme yapıyor diye korktum. bunun fiyatı biraz yüksek 120 kapsül 130lira ilk kullanımda günde 3 kapsül alınıyor yaklaşık ilk kutu 40 gün gidiyor ilk kutudan sonrakiler 2 kapsüle düşürülüyor. saç dökülmesi 3 ayda duruyor eğer kalın ve uzun saç isteniliyorsa 6-8ay kullanmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?