süppermiş en kısa zamanda almalıyımmm
ben geçen sene 4 ay kadar kullandım bıraktım karaciğerimi yormasın diye ama ilacı bıraktıktan 5-6 ay geçtikten sonra etkisi geçiyor gibi yani her sene 6 ay kullanmak gerekiyor gibi..
onları sorup öğrenirim birde şu doğum kontrol hapını öğrenmek istiyorum ama hepside erkek bişekilde gördüğümde sorucam soramazsam eşime sordururum artık :))
canımcım iyi geceler çok geç olmuş ben yatayım yarın gece devam ederizz inş. resimde koymak istiyorum bakalım bi çeken bulursam
bende istiyorum doğum kontrol hapını sen başlarsan banada haber ver canımm
kızlar ben daha başlayamadım hapa cesaretimi toplayıp. yarın bir gün alırım heralde.
ben başlarsam başlamıcan mı kız melek
onları sorup öğrenirim birde şu doğum kontrol hapını öğrenmek istiyorum ama hepside erkek bişekilde gördüğümde sorucam soramazsam eşime sordururum artık :))
canımcım iyi geceler çok geç olmuş ben yatayım yarın gece devam ederizz inş. resimde koymak istiyorum bakalım bi çeken bulursam
kızlar ben daha başlayamadım hapa cesaretimi toplayıp. yarın bir gün alırım heralde.
ben başlarsam başlamıcan mı kız melek
canım biraz önce biotin hapı aldımsolgar yokmuş nature's bounty 5000mcg aldım tatlım
canım biraz önce biotin hapı aldımsolgar yokmuş nature's bounty 5000mcg aldım tatlım
Mervecim ben başladım bir kutu bepanten evigen ve bmix birde doğum kontrol hapını ezdim karıştırdım iice sarımsaklı sampuanımın yarısını biere boşalttım karışımı döktüm sonra geri kalan sampuanı şişeye boşaltıp iice calkaladım ve yıkadım saclarımı yumusacık oldular:) serumlar fazla gelirmi die sordum eczacıya oda yok hepsini kır anca dedi şampuan 400 ml :) inşallah uzar
canım dün 6.kürümü yapmam gerekiyordu sinemakide yapmadım yarın yapayımmı yapmayımmı burda bırakyımmı diye tereddütteym çünkü benm çok fazla saçımı döktü avuç avuç saçım döküldü bu normalmi bilmiyorum ama anormal bir dökülmem oldu benim.. şuan ne yapsam bilemiyorum o derece saçım dökülnce hiçbişey yapaasım gelmedi çünkü amacım uzatmakken saçıımı azalttım:S
bugün 9u yapıcam hiç cnm istemiyor ama aldım duruyorlar napiim
bugün 9u yapıcam hiç cnm istemiyor ama aldım duruyorlar napiim
ayrıca canım sen doğum kontrol hapını denedinmi varmı bi sonuç...
canım benimde reçel kavanozlarında var ama eğer onları bitirmeye kalkarsam kel kalırım mecburen sonlandırdım....
canım o kadar ampulu ne ara ne için aldındikkat et tarihi geçmiş olmasın
kızlar badem yağımı aldım ve bugün de yaptım 9.kürü ama hiç içime sinmiyor. sıkıla sıkıla yapıyorum umudum falan kalmadı. hatta okulda arkadaşlarım saçın gürleşmiş demelerine rağmen hevesim kalmadı. maya ya bile başlamadım. küstüm saçlarıma iyice. boyu çok kısa değil.sütyen hizasında göğsüme yetişmiyor ön katları kısa ama arkası öne göre daha uzun.
saçım gürleşti ama o kadar dökülüyor olduğu halde nasıl gürleşebiliyor anlamıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?