Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

ben geçen sene 4 ay kadar kullandım bıraktım karaciğerimi yormasın diye ama ilacı bıraktıktan 5-6 ay geçtikten sonra etkisi geçiyor gibi yani her sene 6 ay kullanmak gerekiyor gibi..

onları sorup öğrenirim birde şu doğum kontrol hapını öğrenmek istiyorum ama hepside erkek bişekilde gördüğümde sorucam soramazsam eşime sordururum artık :))
canımcım iyi geceler çok geç olmuş ben yatayım yarın gece devam ederizz inş. resimde koymak istiyorum bakalım bi çeken bulursam

bende istiyorum doğum kontrol hapını sen başlarsan banada haber ver canımm

canım biraz önce biotin hapı aldım solgar yokmuş nature's bounty 5000mcg aldım tatlım

kızlar ben daha başlayamadım hapa cesaretimi toplayıp. yarın bir gün alırım heralde.
ben başlarsam başlamıcan mı kız melek

Mervecim ben başladım bir kutu bepanten evigen ve bmix birde doğum kontrol hapını ezdim karıştırdım iice sarımsaklı sampuanımın yarısını biere boşalttım karışımı döktüm sonra geri kalan sampuanı şişeye boşaltıp iice calkaladım ve yıkadım saclarımı yumusacık oldular:) serumlar fazla gelirmi die sordum eczacıya oda yok hepsini kır anca dedi şampuan 400 ml :) inşallah uzar

canım hangi marka aldın içinden kaç tane çıktı bilgilendirir misin?
bir de ampulun hepsi derken 5ini de mi kırdın içine

canım bennde bayrama kadar 10a tamamlıcaktıım ama dayanamadım çünkü çok döküldü ve bıraktım evde bide çocuk olunca hiç hijyen olmuyodu sürekli eve makina atmak zorunda kalıyodum..turplu havuç kürüne devam etmeye karar verdim....

kızlar badem yağımı aldım ve bugün de yaptım 9.kürü ama hiç içime sinmiyor. sıkıla sıkıla yapıyorum umudum falan kalmadı. hatta okulda arkadaşlarım saçın gürleşmiş demelerine rağmen hevesim kalmadı. maya ya bile başlamadım. küstüm saçlarıma iyice. boyu çok kısa değil.sütyen hizasında göğsüme yetişmiyor ön katları kısa ama arkası öne göre daha uzun.

saçım gürleşti ama o kadar dökülüyor olduğu halde nasıl gürleşebiliyor anlamıyorum?

canım o kadar ampulu ne ara ne için aldın dikkat et tarihi geçmiş olmasın

aaa pardon canım ben sinemaki zannettim ampülden bahsettiğinni anlamadım ama bemiks ampülümde 2 kutu var ayrıca bepantenden 1 evigendende 1 ampülüm var onlarıda yapcağım bakımlara koyucam hatta şampuanımın içine herbirinden 1 ampül kırdım bile...

canım malesefki o gürleşme hemen olmuyo o sana ve arkadaşlarına gürleşme gibi gelen şey aslında saçının dolgunnluk kazanmış olması ve saçının yavaş yavaş kalın telli olmaya başlaması ama unutma buda çok güzel bişi ....

kızlar bayrama 2 hafta kaldı yani benim ilk gözlem aşamam bayrama kadar ne kadar uzadı ona bakıcam ikinci aşamam ise yılbaşı ve yılbaşıda bakımlarımı sonlandırmayı düşünüyorum umarım o zamaana kadarda istediğim uzunluğa ulaşırım....
benim şimdi yaptığım bakımlar turplu havuçlu kür,ve ilk defa olarak sinemakiyi bitirip mecidefendi saç bakım yağı ....işte bu kadar ama tabi bide şampuanımın içinde olanlar var onlarda sarımsak,betanten-evigen-bemiks ampüllerinden 1er tane,çok az çamterebentin,badem yağı var....hadi sonumuz hayrola...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…