Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

bu yağları kullancak kızlar diplerimize uygulamayalım ve kuru saça uygulayıp yarım saat 40 dk falan bekletelim. peki evigen ve bedanthen ampüllerini şampuanına kıranlar var mı içinizde ????

aa öylemi dersin canım ben maskemi bile 2 dk da falan duruluyordum ozaman bundan sonra 15 dk bekletiyim peki maskeyi duruladıktan sonra saçlarımı yıkasam maskenin etkisi geçirrmi çünkü duşa girdiğimde maskeyi uygulayıp duşumu yapıp çıkarkende saçlarımı yıkamyı düşündüm çünkü 15 dk duşta boş boş ne yapıyım

bu yağları kullancak kızlar diplerimize uygulamayalım ve kuru saça uygulayıp yarım saat 40 dk falan bekletelim. peki evigen ve bedanthen ampüllerini şampuanına kıranlar var mı içinizde ????

ben kırıyordum ve en az 2 saat bekletiyordum yoksa etkili olmuyor gibi geliyor bana 3 saat de beklettigim olmustur.

canım maskeyi saçının suyunu havlu ile alıp sür ,kalsın saçında bir havlu ile sar saçını cık banyodan sen o arada banyoyu falan toparla bir seyler yap sonra yıka kurutacaksan kurut ben öyle yapıyorum genelde :)))

canım ona çok erinirim çıktıktan sonra yıkamaya üstünden şampuanla yıkasam ne olur ki etkisi gider mi ?

şampuanıma gece falan kırıp 1 gün falan bile bekletebilirim canım o sorun olmaz. 400 ml şampuana kaçar tane kırıyım ampullerden canım

canım yanlıs anlamısım seni yok sampuana kırmıyorum bu yag karısımına kırıyordum,şampuana bir ya da 2 kapak çam terebentin ekliyordum

neyse ben zeytinyağı felan uğraşmıcam yarın aktara gidicem en etkili yağ hangisiyse onu alıcam

bu yaglardan ayrı ayrı almak cok masraflı oluyor her biri 5 tl benm aldıgım aktar 14 tl ye hepsinden karıstırmıstı öyle bir sey bulursan daha ii olur hatta barcelino diye bir yag karısımı kullananlar var ondan da memnunlar genelde

canim acil kurtarma serisinden memnun kaldın mı bende maskesini almayı dusunuyorum

canım bu tür yağları nasıl kullanıyorsun. haftada bi kez mi? nemli mi kuru saçamı süürüyosun miktarını ne kadar koyuyosun?

haftada birkez az olur canım..hemen hemen her yıkamada kullanıyordum ben ..yağı saç derime masaj yaparak yediriyordum ama çok fazla yağlamana gerek yok saç diplerini abartmadan:).. kuru saça uygulanıyor.sonra bir iki saat bekletip yıkıyorsun.en az bi ay kullanmanı öneririm sonuç almak için..

mor yel 34 canım sana msj attım ama posta kutun doluymuş bu yüzden gitmedi burdan yazıyım cevaplar mısın lüten
canım ampül olarak bemiksi düşünmüyorum evigen ve bepanthen düşünüyorum. ben en iyisi çam terebentin konusunda aktardan yardım alıyım. saç rengimi açsa sorun olmaz ama rengini akıtıp alttan eski rengim gelirse o kötü peki şampuana kırmazsam nasıl kullancamki o ampülleri? of aklım çok karıştı yaa şampuanımı kaba biraz döküp ampüllerden birer tane kırıp 5 damla falan çam terebntin damlatıp saçımı yıkayım onla sonra ikinci yıkamamı sadece normal şampuanla yıkayım yağlarıda duştan önce sürüp 40 dk falan bekletip duşa giriyim nasıl sence canım düşündüğüm. her duşta birer ampül kırsam bana çok pahalıya mı gelir ki yaa haftada en az iki kez duşa giriyorum ampülleri nasıl yapıyım sence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…