john friedanın gece serumu vardı bende onu kullanıp memnun kalmıştım çok
öyle tabi ki canım bende öğrenciyken alamazdım kesinlikle ama john frieda daha uygun bak bunu deneyebilirsin bir de saçlarının ucları kuru ve yıpranmıssa saç kremini üzerlerinde yazdıgı gibi 2 3 dk değilde 15 dk kadar beklet daha yumusak oluyor sacın.
bu yağları kullancak kızlar diplerimize uygulamayalım ve kuru saça uygulayıp yarım saat 40 dk falan bekletelim. peki evigen ve bedanthen ampüllerini şampuanına kıranlar var mı içinizde ????
neyi asla yapmaman grektiğini söyledi?zeytinyağınımıdur ben bi bakim millet sürüyo zeytinyapı uzuyo kimse demiyo doğal olucak evdekiler olmaz diye felan
ben kırıyordum ve en az 2 saat bekletiyordum yoksa etkili olmuyor gibi geliyor bana 3 saat de beklettigim olmustur.
aa öylemi dersin canım ben maskemi bile 2 dk da falan duruluyordum ozaman bundan sonra 15 dk bekletiyim peki maskeyi duruladıktan sonra saçlarımı yıkasam maskenin etkisi geçirrmi çünkü duşa girdiğimde maskeyi uygulayıp duşumu yapıp çıkarkende saçlarımı yıkamyı düşündüm çünkü 15 dk duşta boş boş ne yapıyım
canım maskeyi saçının suyunu havlu ile alıp sür ,kalsın saçında bir havlu ile sar saçını cık banyodan sen o arada banyoyu falan toparla bir seyler yap sonra yıka kurutacaksan kurut ben öyle yapıyorum genelde :)))
şampuanıma gece falan kırıp 1 gün falan bile bekletebilirim canım o sorun olmaz. 400 ml şampuana kaçar tane kırıyım ampullerden canım
neyse ben zeytinyağı felan uğraşmıcam yarın aktara gidicem en etkili yağ hangisiyse onu alıcam
canım ona çok erinirim çıktıktan sonra yıkamayaüstünden şampuanla yıkasam ne olur ki etkisi gider mi ?
kerastase in ürünlerini kullanmaya basladım ben ondan önce de bc bonacure acil kurtarma sersini kullandım ve öyle saman gibi değil aertık uçları ama kırıklar var tabi .Kestirince uzatmak cok zor oluyor.ben kendim arada makasa kırıkları küçük küçük alıyorum uçlarından.yoksa uzamıyor sürekli kestirince
canim acil kurtarma serisinden memnun kaldın mı bende maskesini almayı dusunuyorum
canım bu tür yağları nasıl kullanıyorsun. haftada bi kez mi? nemli mi kuru saçamı süürüyosun miktarını ne kadar koyuyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?