kızlar bende burdayım iki gün önce sinemakili kürümün 2.sini uyguladım
fakat sinemakili kür saçlarıımı çok kurutuyor zaten saçlarım çok kuru aşama aşama anlatayım bilmeyenler için :)
bir tutam sinemaki, bir bemixs ampül,tatlı badem yağının kapağı ile bir kapak badem yağı
bir tutam sinemakiyi yarım çaybardağı su ile bir taşım kaynatıyoruz sonra süzüp suyunu alıyoruz
biraz soğutuyoruz ılıyınca içine bemixs ampülü kırıyoruz ve tatlı badem yağını katıyoruz
sonrada saçlarımızın dibine sürüyoruz iki saat kadar bekletiyoruz
ben saçlarımı yıkarken küçük bir şampuan kutusuna normal şampuanımdan biraz böldüm
içine de iki tane de sarımsak ezdim attım bir gün sonra muhteşem sarımsak kokulu şampuanım oldu
önce bu sarımsaklı şampuanımla yıkıyorum sonrada mis kokulu şampuanımla yıkıyorum sarımsak kokusu kalmıyor
yağ bakımlarına gelince benim tavsiyem kendiniz aktarlardan alarak karıştırın derim
çünkü benim aldığım bu yağ içinde 10 tane yağ karışımı var fakat kendi hazırladığınız gibi olmayabiliyor
yağ ama saçımı çok kuruttuğunu düşünüyorum bunun yerine evde tatlı badem yağı ve zeytinyağını karıştırark yapacağınız bakım bile
bundan kat kat saçınızı parlak yapacaktır
Eki Görüntüle 495734
yağ bakımını ise
tatlı badem yağının şişesinin yarısına kadar tatlı badem yağı üzerini de zeytinyağıyla tamamladım
bunu saçıma sürüp bi saat kadar bekletip yıkıyoruz
şampuana gelince de gliss serisini kullanıyorum çok yumuşacık yapıor saçlarımı
yalnız şu saç bakım maskesini almadım diğer üç ürünü kullanıyorum
Eki Görüntüle 495735
bence bu kür saç diplerine fayda ediyor bende diğer kısımlarda saçlarım çok kuru bu defada saçına zarar verme hazır uzatayım derken
kızlaar merhaba ben bugün bepanthen ve evigen ampüllerinden aldım bir de yılan yağını aldığım bu ampülleri şampuanıma mı kırmalıyım yoksa karıştırıp saçta bekletmelimiyim bilen biri lütfen yardım etsin
ampülleri şampuanına kır canım yılan yağınıda saçına sür 2-3 saat beklet yıka
kızlar bu yılan yağı ve ampüllerin kullanımını başka bilen birisi var mı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?