Benimle yatan sevgilimin evlenmeyeecbur değilim demesi

Seni kullaniyor. Acilen yardim al. Aile polis arkadas kim olursa. Bu isi sakin savsaklama. Cok zor bi durum icindesin kendine gel.

off midem bulandı adamdan..
kurtul bundan çok bela olur başına..
bütün hayatını kazanovadan bozma bir dangozla geçirmek istemiyorsan çek kurtar kendini

Bir dahakine öldürülmeyi mi bekliyorsun arkadaşım ya saçından sürüklemesi nedir? Senin bekaretten daha önemli kayıpların olmuş bence, hemen yol yakınken kaç

Arkasında duramayacağınız şeyleri neden yaparsınız ki. Sizinle evlenmeye hiçte mecbur değil. İkiniz de istemişsiniz olmuş. Zorla olsa tecavüz derim ama iki tarafında onayı var. Böyle insanla nasıl birlikte olursun neler yapmış şiddet var her şey var. Hala evlenmeyi düşünüyor olamazsın dalga geçiyorsun bizimle dimi ?

Bu yazdıklarından sonra ki tek söyleyeceğim şey inşallah fake sindir.

Aferin sana bak buda madalyan

Bu adamla evleneceksin de ne olacak.. yardim al polise git bisey yap bu boyle gitmez

bence biraz daha böle mecbursun demeye devam et...sıkıştır hadi evlenelim artık falan diye ısrar et ozman o seni bırakır belki ne evlenme meraklı bu diye falan ...sende kurtulursun bu şeref yoksunu insandan ..böle şerefsizle evlenceğine evde kal daha iyi be

Değil çünkü?

Benle "yatan" da başkasıyla evli şimdi. Ne diyim boşa onu beni al mı?

Boş boş konuşmuşsunuz cidden.

off midem bulandı adamdan..
kurtul bundan çok bela olur başına..
bütün hayatını kazanovadan bozma bir dangozla geçirmek istemiyorsan çek kurtar kendini
Çok ugrastim dediğim gibi elinde tehtit fotoğrafları var anneme babama yollamakla feyk adres acip arkadaslarimi ekleyip bunlari ifşa etmekle vs tehtit etti defalarca. Sevgili değilsek bile yatmak da zorundaydim. En azindan Seveyim dedim ama sevgimi de boyle cümleleriyle yerle bir ediyor ve tutunucak hicbir dal birakmiyor

Senin yaşın kaç ?
Neden ayrılamıyorsun kimsen yok mu ailenle yaşamıyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…