- 22 Aralık 2015
- 81
- 143
- 8
- 40
- Konu Sahibi gokce96gokce
-
Ayrilmak defalarca istedim emin olabilirsiniz her defasinda küfürler etti o zaman ....kmeye devam... gelirsin yatariz tarzi konuştu. Ayri kaldigimiz dönemlerde her gün arayip nerde kimle oldugumu üzerimde ne var acik giyinmis miyim erkeklerle konusuyor muyum bunlari öğrendi hep. Sevgilin olmicam ama tüm hayatına kariscam bir erkekle dahi konusmicaksin vs. Sonra fuckbody olucaz sevgili olmasakta. En sonunda da yaninda dedim ben istemiyorum bitirelim diye sinirlendi üstüme yürüdü saclarimdan tutup yerlerde surudu dövdü ve hicbir şey olmamis gibi tv izlemeye devam etti ben başka odada hickirarak ağlarken polisi aradim bunu öğrenince birde bunun için dayak yiyordum polisler geri aradifinda arkadasima saka yaptim deyip kapattim falan. Bu ve benzeri çok şey. Adima feyk hesaplar acip okuldaki insanlari mi eklemedi neler neler yasadim.
Sadece seks amaçlı beraber olan çift. Bildiğin F*** ve buddy. Aynı düşündüğün gibiFuckbody ne demek ? Biri bana aciklayabilir mi? Zamane dili de değişik
Fuckbody ne demek ? Biri bana aciklayabilir mi? Zamane dili de değişik
Bir dahakine öldürülmeyi mi bekliyorsun arkadaşım ya saçından sürüklemesi nedir? Senin bekaretten daha önemli kayıpların olmuş bence, hemen yol yakınken kaçArkadaşlar ben sirf mecbursun deyip duygularini öğrenmek istedim yoksa beraber olduğumuzdan günden bu yana bircok kez ayrilmak isteyen taraf ben oldum hatta bitirelim dediğimde saclarindan sürülen dayak yiyen ben oldum. Ben sadece bakis acisini merak ettim sirf o yüzden dedim mecbursun diye
Fuckbody ne demek ? Biri bana aciklayabilir mi? Zamane dili de değişik
Ayrilmak defalarca istedim emin olabilirsiniz her defasinda küfürler etti o zaman ....kmeye devam... gelirsin yatariz tarzi konuştu. Ayri kaldigimiz dönemlerde her gün arayip nerde kimle oldugumu üzerimde ne var acik giyinmis miyim erkeklerle konusuyor muyum bunlari öğrendi hep. Sevgilin olmicam ama tüm hayatına kariscam bir erkekle dahi konusmicaksin vs. Sonra fuckbody olucaz sevgili olmasakta. En sonunda da yaninda dedim ben istemiyorum bitirelim diye sinirlendi üstüme yürüdü saclarimdan tutup yerlerde surudu dövdü ve hicbir şey olmamis gibi tv izlemeye devam etti ben başka odada hickirarak ağlarken polisi aradim bunu öğrenince birde bunun için dayak yiyordum polisler geri aradifinda arkadasima saka yaptim deyip kapattim falan. Bu ve benzeri çok şey. Adima feyk hesaplar acip okuldaki insanlari mi eklemedi neler neler yasadim.
Arkadaşlar ben sirf mecbursun deyip duygularini öğrenmek istedim yoksa beraber olduğumuzdan günden bu yana bircok kez ayrilmak isteyen taraf ben oldum hatta bitirelim dediğimde saclarindan sürülen dayak yiyen ben oldum. Ben sadece bakis acisini merak ettim sirf o yüzden dedim mecbursun diye
Aferin sana bak buda madalyanAyrilmak defalarca istedim emin olabilirsiniz her defasinda küfürler etti o zaman ....kmeye devam... gelirsin yatariz tarzi konuştu. Ayri kaldigimiz dönemlerde her gün arayip nerde kimle oldugumu üzerimde ne var acik giyinmis miyim erkeklerle konusuyor muyum bunlari öğrendi hep. Sevgilin olmicam ama tüm hayatına kariscam bir erkekle dahi konusmicaksin vs. Sonra fuckbody olucaz sevgili olmasakta. En sonunda da yaninda dedim ben istemiyorum bitirelim diye sinirlendi üstüme yürüdü saclarimdan tutup yerlerde surudu dövdü ve hicbir şey olmamis gibi tv izlemeye devam etti ben başka odada hickirarak ağlarken polisi aradim bunu öğrenince birde bunun için dayak yiyordum polisler geri aradifinda arkadasima saka yaptim deyip kapattim falan. Bu ve benzeri çok şey. Adima feyk hesaplar acip okuldaki insanlari mi eklemedi neler neler yasadim.
Ne yazmış o ? ....kmeye devam mı yazmış?Aferin sana bak buda madalyan
Sevişme arkadaşı
Kuzum yanlış yazdığımı fark ettim ben onu. Sen alıntılamadan önce düzelttim bile :)F*** + buddy = fuckbuddy (Body değil)
sevgili değil, seksgili...
Kuzum yanlış yazdığımı fark ettim ben onu. Sen alıntılamadan önce düzelttim bile :)
Töbe töbe onun arkadaşı da mı oluyormuş ay ben çok cahil kaldım galiba ya
Çok ugrastim dediğim gibi elinde tehtit fotoğrafları var anneme babama yollamakla feyk adres acip arkadaslarimi ekleyip bunlari ifşa etmekle vs tehtit etti defalarca. Sevgili değilsek bile yatmak da zorundaydim. En azindan Seveyim dedim ama sevgimi de boyle cümleleriyle yerle bir ediyor ve tutunucak hicbir dal birakmiyoroff midem bulandı adamdan..
kurtul bundan çok bela olur başına..
bütün hayatını kazanovadan bozma bir dangozla geçirmek istemiyorsan çek kurtar kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?