- 6 Mart 2016
- 87
- 43
- 3
- 30
- Konu Sahibi gokce96gokce
-
Bak bişey diyim mi o seni iyice korkutmuşBunu onunla dahi konuştum hicbir şey yapamazsin polise giderim şikayet ederim dediği şey su : '' bana hicbir şey olmaz anne babanin yaninda rezil olduğunla kalirsin bana kimse bi şey demez polisler dahi herkes sana o....pu gözüyle bakar.::
O kucuk dediginiz zarin onemini anlayan zaten onune gelenle dusup kalkmazKadını değerli yapan duyguları, fikirleri değil de bacak arasından gelen iki damla kan mı?
Genelleme yapmak istemiyorum ama o iki damla kandan başka elinde bir şey olmayan kadınlar böyle düşünüyor işte.. Tek hazinesi o çünkü.Malesef kadinlarimiz boyle kendilerini onemsizlestiriyorlar bi insan namusu icin yasar yorumlara bakiyorum da sanki cok normal biseymis gibi yok ben yattim yok ben kaltim bu nedir ya midem almiyo artik
O kucuk dediginiz zarin onemini anlayan zaten onune gelenle dusup kalkmaz
Ben aradim önce lavoboda konuştum ağlayarak .içerden ses gelince kapattim direkt yüzüne polisin ondan sonra farkli bir numaradan arayip ekip yönlendirebilir iz vs tarzinda konuştular adres istediler bende korkup arkadasima saka yaptigimi falan söyledim israr etti polis ama iyiyim bir şey yok tarzinda konustum
Evleneceği kişi dünyanın en masum, temiz insanı olarak görecek galiba iki damla kanı görünce.O küçük zarın önemi ne imiş? Bir anlatır mısınız?
Uslu kız olup zarla beraber evlenenler şirinleri görebilirmiş diyollaaO küçük zarın önemi ne imiş? Bir anlatır mısınız?
Bebeğim takılma. Gençler nereye gidiyor demiş. 20 yaşında, evli ev hanımı.Evleneceği kişi dünyanın en masum, temiz insanı olarak görecek galiba iki damla kanı görünce.
Malesef kadinlarimiz boyle kendilerini onemsizlestiriyorlar bi insan namusu icin yasar yorumlara bakiyorum da sanki cok normal biseymis gibi yok ben yattim yok ben kaltim bu nedir ya midem almiyo artik
Bunları bilmiyordum şaşırmamak lazım o zaman. Yaşıtı olan birine gelmiş namus bekçiliği yapıyor.Bebeğim takılma. Gençler nereye gidiyor demiş. 20 yaşında, evli ev hanımı.
Bu olay 1-2 ay önce oluyor. Fotoğraflari kendisi cektiBak bişey diyim mi o seni iyice korkutmuş
Tehditle işini yürütüyor
Ama sanada sinir oldum bunca olaylar war sen benle yattın evlencen mi derdindesin.. Asıl sen sakın ewlenme! Ayrıca zorla yatmamış başta istemişsin, yani hata yapmışsın.
Korkma tehditlerinden dövdürme kendini !
Git şikayetçi ol gerekirse ailene sığın anlat! Ciddiyim!
Ewlatlarısın o.... Diyip atmazlar korkma.
Ama bunlara boyun eğme sakın
20 yaşındasın ya okul okuyosun sen Nasıl fotoğraflarını çektirirsin- yollarsın yada buda moda oldu ay bayılıcam artık
+1Adam doğru demiş yatmasaydın sen de.
Evlenmek için birlikte olmak erkeklere inanılmaz itici geliyo bence al bu da örneği.
Dipnot: bu adam senle asla evlenmez biraz daha zorla kapıyı gösterir
Niye çekmesine izin verdin o zaman valla çıldırıcam şimdiBu olay 1-2 ay önce oluyor. Fotoğraflari kendisi cekti
Lütfen bir daha bunların olmasına izin vermeyin, emin olun onu ihbar ederseniz hiçbir şey şuanki durumunuzdan daha kötü olmayacak. Lütfen susmayın.Bu olay 1-2 ay önce oluyor. Fotoğraflari kendisi cekti
onu biz göremiyoz yaaKonuyı kibleme zamanı kimse kusıra bakmasın 48 üye 53 dışardan okuyan var
Bu ne biçim bi diyalog böyle yaMerhaba arkadaşlar
Sevgilime bugün evlilikle ilgili asıl duygularini baski yaparak öğrenmek istedim ve benimle evlenmeye mecbursun tarzinda konuştum. Niye mecburum dedi bnde benimle yattin dedim aynen söylediklerini yaziyorum :
[25/04 22:43] Aşkısı: Bumu yani beni zorunlu kilan
[25/04 22:43] Aşkısı: Yatmasaydin
[25/04 22:43] Aşkısı: Zorlamadim ben seni
[25/04 22:43] Aşkısı: Kendin istedin
[25/04 22:44] BEn: Evlencez dedin ama ilk yatcagimiz gün karim olcaksin dedin
[25/04 22:46] Aşkısı: Oldun karim
[25/04 22:47] Aşkısı: Yeter bu kadar desem
[25/04 22:47] Aşkısı: Evlenmesem hicbir hak talep edemezsin askm
Ve bu şekilde bu ve buna benzer cümleler. Sürekli evlilikten bahseden canim her şeyim diyip evlenicez diyen adam mecbursun vs diyince birden bunlari demeye başladı. Ve ilk beraber olduğum kişidir kendisi. Benden 8 yas büyük . ve bana acayip güven veren biriyken şuan bunlari yazmasi normal mi sizce ? Cidden benimle evlilik düşünmüyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?