- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi gokce96gokce
-
O kucuk dediginiz zarin onemini anlayan zaten onune gelenle dusup kalkmaz
Malesef kadinlarimiz boyle kendilerini onemsizlestiriyorlar bi insan namusu icin yasar yorumlara bakiyorum da sanki cok normal biseymis gibi yok ben yattim yok ben kaltim bu nedir ya midem almiyo artik
Kadini degerli yapan evet o iki damla kan o olmazsa ne anlami kalir kadinin ozaman onune gelen ile yap yok onaguvendim baskasina o da yakisikliydi baska birine onunla evlenicektim boyle bir dunya yok arkadas nereye gidiyo bu genclerin hali!!!
Sende izin werdin? Şimdi orta yerimde çatliycam senin yüzündenBu olay 1-2 ay önce oluyor. Fotoğraflari kendisi cekti
bende merak ettim, ne işe yarıyormuş bi anlatıverin hele?O kucuk dediginiz zarin onemini anlayan zaten onune gelenle dusup kalkmaz
sacindan suruklesin dayak ye ve hala mecbursun deyip bakis acisini merak et :) bence sen bakis açini degis sekerimArkadaşlar ben sirf mecbursun deyip duygularini öğrenmek istedim yoksa beraber olduğumuzdan günden bu yana bircok kez ayrilmak isteyen taraf ben oldum hatta bitirelim dediğimde saclarindan sürülen dayak yiyen ben oldum. Ben sadece bakis acisini merak ettim sirf o yüzden dedim mecbursun diye
Polemiğin kendisi sizsiniz zaten. Girmeye gerek yok.Burada bir kadının bekaretini önemsiz gören kadınlara, Efendimizin tabiriyle,
"Bilmiyorsunuz, bilseydiniz yapmazdiniz.." diyorum ve ahirette görüşmeyi arzuluyorum.
Kimseyle de polemiğe girmeyecegim, zahmet etmeyin.
Merhaba arkadaşlar
Sevgilime bugün evlilikle ilgili asıl duygularini baski yaparak öğrenmek istedim ve benimle evlenmeye mecbursun tarzinda konuştum. Niye mecburum dedi bnde benimle yattin dedim aynen söylediklerini yaziyorum :
[25/04 22:43] Aşkısı: Bumu yani beni zorunlu kilan
[25/04 22:43] Aşkısı: Yatmasaydin
[25/04 22:43] Aşkısı: Zorlamadim ben seni
[25/04 22:43] Aşkısı: Kendin istedin
[25/04 22:44] BEn: Evlencez dedin ama ilk yatcagimiz gün karim olcaksin dedin
[25/04 22:46] Aşkısı: Oldun karim
[25/04 22:47] Aşkısı: Yeter bu kadar desem
[25/04 22:47] Aşkısı: Evlenmesem hicbir hak talep edemezsin askm
Ve bu şekilde bu ve buna benzer cümleler. Sürekli evlilikten bahseden canim her şeyim diyip evlenicez diyen adam mecbursun vs diyince birden bunlari demeye başladı. Ve ilk beraber olduğum kişidir kendisi. Benden 8 yas büyük . ve bana acayip güven veren biriyken şuan bunlari yazmasi normal mi sizce ? Cidden benimle evlilik düşünmüyor mu ?
Giriş kapısında. Sihirli geçirgeni olmayanı içeri almıyorlarmış.Şu bdv de o kadar konu okudum da hiçbir erkekte bana 2 damla kanı gosterdigin için Sağol karicim diyip anlindan opmedi ya. Zar evliliginizin tam olarak neresinde yer alıyor acaba ???
saçlarından sürülüp dayak yediğin adamla evlenmek istediğine emin misin? Bence de evlenmeye mecbur değiliz diyip yol verin şöyle hanzolara...Arkadaşlar ben sirf mecbursun deyip duygularini öğrenmek istedim yoksa beraber olduğumuzdan günden bu yana bircok kez ayrilmak isteyen taraf ben oldum hatta bitirelim dediğimde saclarindan sürülen dayak yiyen ben oldum. Ben sadece bakis acisini merak ettim sirf o yüzden dedim mecbursun diye
Ayri kaliyoruz özlüyorum vs dedi ben istemesemde nolcak benden baska kim görecek dedi.Sende izin werdin? Şimdi orta yerimde çatliycam senin yüzünden
Ne yapmayı düşünüyorsun?
Konu açtın cwp yaz !
Yoksa kapattır konunu burda sana yorum yapıyoruz werem ettin insanları cewap yazıyon 2 cümle
Giriş kapısında. Sihirli geçirgeni olmayanı içeri almıyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?