yaa bende bi damak tadı var sorma gitsin
yediklerim bööyyle bol yağlı bol salçalı olsun istiyorum
galiba ben hiç kilo veremicem
pirinç salatası gibi desene içine havuç falan da rendele renklensin :)
yaa bende bi damak tadı var sorma gitsin
yediklerim bööyyle bol yağlı bol salçalı olsun istiyorum
galiba ben hiç kilo veremicem
Oleee yaaa bole bi sekilde yemeliyim bi kulo pirinc yaptik yemektn anlamam zaten bu kaar sisip cok olcagi aklima gelmedi)))(
afiyet olsun sen dediğim gibi yap olmazsa ben öle çok seviyorum salata şeklinde ye güzel oluyo:)
Hoss geldinn tatlim; )hedef kac kilo basaaririz ins hep beraber:))
valla 10 mu desem 20 mı bılemedim şimdi ne giderse hedef koyunca olmuyor sanki haziran gibi 2.bebek planlıyorum hamıle kalmadan vermem lazım canım bakalım
hoş geldin bu sarımsak çayını bende merak ediyorum merkeze gittiğimde alacam :26:
Haziranaa cokk varrr ozamana kadar istedigin kiloyu verirsin bence; ))
umarım tatlım yaabende canan. bende evlenmeden önce çok aktiftim evlendikten sonra evde oturdum kaldım gezecek dışarı çıkacak ortam yok burada ye iç otur aldım kiloları umarım veririz
:)))))salcayi bnde cok severimmm ama yagli kaldiramiyom yemekte ama abur cubur oldumuda affetmem)
yaa ben günde 4 litre su içen bi insanımbende taviz veremiyorum yaaa ama yemeklerden önce çörek otu yiyorum ve 2 bardak su içiyorum yemek arasındada 2 bardak su içiyorum sonra şişip doyduğumu sanıyorum ohh misss :)
Ayyyy hergun tatlimi:))) bak esinde zayifmisss kesin vermelisinninsallah hep bırlıkte verelım esım manken gıbı ben yanında edı budu gıbı hıssetmeye basladım :))))boyda kısa 1.58 kılo alınca daha da kısaldı oglum4 yasında hamıleyken 10 kılo aldım ama dogumdan sonra sutum olmadı olsun dıye esım hergun 1 kıloya yakın tatlı yedırdı kaynanamın aklına uyup ve tabıkı malum sonuc :)=)))ve sut yıne olmadı bu defa su dısında hıcbırsey surmeyecegım agzıma
umarım tatlım yaa
aynen öyle. 3 paket cipsi bi kerede yiyebiliyorum
yaa ben günde 4 litre su içen bi insanım
ama su içtikçe acıkıyorum bi anormallik var galiba bende
millet elma yer doyar
ben elma yiyince de acıkıyorum
:)))) 4 litre cokk su zehirlenmesi varrr dikkat et:)) elma benide aciktiryo sanki:))ayva cok tok tutuyooo yaaa
Hos geldinnn adn ne:)) ya veririz yaaa aksam hafif yiyorum altidanbsonra agzima biaey koymuyuom gun icindede abartmiyom verdim gibi geliyo haftam bitsin tartilcam:)) hayirli olsunn :)
Hoş buldukk :)) umarım daha kısa sürede bir daha geri almamak şartıyla başarabilirimhoş geldin tatlımmmazmet verirsin kiloları sadece inan 4 5 gün içinde 1 kilo verdim ben ama bu topikten önce hiç veremiyordum şimdi inanıyorum :)
meraba :) hilal ben :) sanırım şimdiden sonuçları almayab başladım, 4 günde iki kilo vermişimçok mutluyumm
yaa biliyorum canım ama anlamıyorum bile
bi bakmışım 3,5 4 olmuş
ayvaya mı geçsem kii
yaa dediğim gibi tuvalet sorununu halletsem bi sıkıntım kalmıcak da
ooff offf
açım karnım gurulduyooo
nasıl yaptın onu
sırrını hemen bize de açıkla lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?