benimle zayiflamak isteyen var mi:)

yaa bende bi damak tadı var sorma gitsin
yediklerim bööyyle bol yağlı bol salçalı olsun istiyorum
galiba ben hiç kilo veremicem

bende taviz veremiyorum yaaa ama yemeklerden önce çörek otu yiyorum ve 2 bardak su içiyorum yemek arasındada 2 bardak su içiyorum sonra şişip doyduğumu sanıyorum ohh misss :)

Haziranaa cokk varrr ozamana kadar istedigin kiloyu verirsin bence; ))

insallah hep bırlıkte verelım esım manken gıbı ben yanında edı budu gıbı hıssetmeye basladım :))))boyda kısa 1.58 kılo alınca daha da kısaldı oglum4 yasında hamıleyken 10 kılo aldım ama dogumdan sonra sutum olmadı olsun dıye esım hergun 1 kıloya yakın tatlı yedırdı kaynanamın aklına uyup ve tabıkı malum sonuc :)=)))ve sut yıne olmadı bu defa su dısında hıcbırsey surmeyecegım agzıma

bende canan. bende evlenmeden önce çok aktiftim evlendikten sonra evde oturdum kaldım gezecek dışarı çıkacak ortam yok burada ye iç otur aldım kiloları umarım veririz
umarım tatlım yaa

:)))))salcayi bnde cok severimmm ama yagli kaldiramiyom yemekte ama abur cubur oldumuda affetmem)

aynen öyle. 3 paket cipsi bi kerede yiyebiliyorum
bende taviz veremiyorum yaaa ama yemeklerden önce çörek otu yiyorum ve 2 bardak su içiyorum yemek arasındada 2 bardak su içiyorum sonra şişip doyduğumu sanıyorum ohh misss :)
yaa ben günde 4 litre su içen bi insanım
ama su içtikçe acıkıyorum bi anormallik var galiba bende
millet elma yer doyar
ben elma yiyince de acıkıyorum

Ayyyy hergun tatlimi:))) bak esinde zayifmisss kesin vermelisinn

:)))) 4 litre cokk su zehirlenmesi varrr dikkat et:)) elma benide aciktiryo sanki:))ayva cok tok tutuyooo yaaa

:)))) 4 litre cokk su zehirlenmesi varrr dikkat et:)) elma benide aciktiryo sanki:))ayva cok tok tutuyooo yaaa

yaa biliyorum canım ama anlamıyorum bile
bi bakmışım 3,5 4 olmuş
ayvaya mı geçsem kii
yaa dediğim gibi tuvalet sorununu halletsem bi sıkıntım kalmıcak da
ooff offf
açım karnım gurulduyooo

Hos geldinnn adn ne:)) ya veririz yaaa aksam hafif yiyorum altidanbsonra agzima biaey koymuyuom gun icindede abartmiyom verdim gibi geliyo haftam bitsin tartilcam:)) hayirli olsunn :)

meraba :) hilal ben :) sanırım şimdiden sonuçları almayab başladım, 4 günde iki kilo vermişim çok mutluyumm

ben de gunde 3 lt ıcıyorum su tuvalet problem hakkaten ogretmenım her tenefus oradayım zor yetısıyorum valla ...elma beni de acıktırıyor ayvanın kalorısı cok mudur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…