ee ben geldim kaçtınız o kadar mı vahim benim durum :26:
ben burdayım adım nuran, hoşgeldınz
hoşbuldum
memnun oldum
neler yapıyosunuz kilo vermek için
bana da anlatsanız
Az yiyiyoruz, spor yapıyoruz, ip atlıyoruz, yürüyüş yapıyoruz, sonra yağ yaktıgı için yogurt yiyiyorum, yine bagrsak calıstırdıgı için 3-4 tane kuru kayısı yıyıyorum gunde, gunde 2-3 bardak yeşil çay içiyorum, akşam altıdan sonra bişey yemiyorum (tabi bazen kaçamaklar oluyor ama olmamasına dikkat etmek zorundayız galıba)
Yok tatlim iciyorum derken su iciyorum bol bolda maydanoz yiyorum demek istedim:)) ya bn pirinc lapasi diyetine basladimmaydonozu ben içemedim canım yaaa çok kötü
hoşbuldum
memnun oldum
neler yapıyosunuz kilo vermek için
bana da anlatsanız
ben burdayım adım nuran, hoşgeldınz
yaa benim bağırsak problemim var
tuvalete çıkamıyorum
metabolizmam çok yavaş
o yüzden kilo verme hızım da çok yavaş oluyo
yoğurdu falan çok severim
faydasını görüyor musun bugün light alayım diyorum bende
leslie diye bi kadın varmış
onu mu yapsam evde acaba
işte çok yoruluyorum spora vaktim olmuyo pek
Bendee yuruyus yapiyomm bugunde ekmegi biraktim:) altidan sonra bisey yemiyom iki gunluk pirinc lapasi diyetine basladim odem atiyomus hastaligimin son iki gunu yapayim dedim bakalim
yürüyüş yapacak vaktim olmuyo
işt5en yorgun çıkıyorum zaten
eve git yemek yap derken akşam oluyo
pirinç lapası dediğin nedir canım
pirinç çok şeker içerdiğinden diyette uygun değil diye biliyodum ben
Bnde bu klubte gordum haslanmis pirinc lapasi oluyo iki gun yiyon yannda meyve sebze azda balik yiyebilirsiniz diyoi odem atiyomus ik defa yapcam:)) ama lapayi cok yapmumism diyet bittikten sonrada sabahları sadece yerimmm(
tadı nasıl ki
nasıl yapıyosun haşlıyo musun sadece
kızlar ben de varım...80 kiloyla 10 gündür yediklerime dikkat ediyorum 1300 kalori civarı yürüyüş lahana suyu maydanoz ....sarımsak çayı aldım fakat baslamadım daha ...,
Evet hasladim karabiber pul biberle yogurtla salatayla yiyom goruntusu kotu,) tadi mama gibii hoss yaaa:))
kızlar ben de varım...80 kiloyla 10 gündür yediklerime dikkat ediyorum 1300 kalori civarı yürüyüş lahana suyu maydanoz ....sarımsak çayı aldım fakat baslamadım daha ...,
hoşbuldum canımm
öncelikle ismim gözde
memurum o yüzden oturarak çalışıyorum
hareket sıfır denecek kadar
irade desen o da öyle
canım ne istese gece saat 1 de olsa yapar yerim
başlıca sıkıntılarım bunlar
derdime deva olun dostlar lütfeenn
Yok tatlim iciyorum derken su iciyorum bol bolda maydanoz yiyorum demek istedim:)) ya bn pirinc lapasi diyetine basladim) iki gunluk yapan var mi? Yanliz bn yurta kaliyom die evi olan arkdasimda yaptik cokk yapmisizzz diyetten sonra kahvaltiflda yerim artikk ama cok karbonhidrat olmaz mi? Gerci haslanmis pirincin 100 gramında100 kalori varmis:\
Evet hasladim karabiber pul biberle yogurtla salatayla yiyom goruntusu kotu,) tadi mama gibii hoss yaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?