benimle zayiflamak isteyen var mi:)

Yalnız ben dün bi kaçamak yapmışken bugun çok kacamak yaptım cips + halley + baklava yedıkten sonrada sinirimden ağladım yine dünki gibi

Cok yapmissn ama(( dikkat et tatlim lutfennn benim kacamak defigim birbucuk paket diyet biskuvi oda ogle yemegivyetine yaptim aksamda salata yedimmm( bu son olsun tamam mi tatlım mmm:))

Cok yapmissn ama(( dikkat et tatlim lutfennn benim kacamak defigim birbucuk paket diyet biskuvi oda ogle yemegivyetine yaptim aksamda salata yedimmm( bu son olsun tamam mi tatlım mmm:))

Ya aslında sabahtan herşey iyi gidiyodu hatta oglen yemek fıln yerine salata yedim ama en önemlisi akşam baya aştım kendimi, ya ben nasıl desem 60 kilodan 50 kiloya düşebilicegime inanmadığım için bu konuda kendıme güvenmedıgım ıcın yapıyorum galiba bunu yani 'nasılsa basaramıycam' kafasıyla yiyorum

Bakk ole yapmaa bnde kilo aldimm amammnn aldim veririm yarin baaslarim diyediye canim istemedigi halde zorla yedim bazen ole yedimki karin toklugundan uyuyamadim daha beter aldimmm nie veremeyesinki o kilo verenler senden cok mu zekiii kendine guven millettt ne 10 kilosu 20 30 veren varrr srninki nekiii benceee kesinlikle verebilirsinnnnn

Hatta simdi diyet yapmak zorundaa degilsin kendini hazır hissettiginde basla ve birakma olede yapabilirsin sart degil yani hemen yapman sdece kendine guven yeterr

haklısın da işte bakalıp eliptik bisiklet alıcak inş. babam o yuzden her canım bısey cektıgınde bısıklet gelınce dıyete baslarım dıyorum ama dıkkat edınce hemn verıyorum bu son 10 gunde fıln 1 kilo vermısım 59 um yani ama sabredemıyorum ya anında incelicem ya da hep öyle kalıcam hızlıda kilo vermek zor acıkcası ugras gerektırıyo maalesf ve irade :18:

Aslinda hemen versek ne guxel olurrrr))))

meraba arkadaşlar, bende arkadaşım nuran sayesinde bu siteye kaydoldum ve bende zayıflamak için çaba gösterenlerin arasındayım okudugum kadarıyla aranızdaki en kötü duruma sahip kişi benim ben 16 yaşındayım boyum 1,72 kilom çoooookkk fazla, 80i aşıyor diyelim eskiden bi diyet yaptım ve 2 ayda 11 kiilo verdim, 91 dim 80 e düştüm, ama araya yaz, bayramlar girince de bunları geri aldım, yani 5 kilo falan ( kilomu direk söylemek yerine anlatarak anlamınızı tercih ettim sanırım ) bu yüzden sizden de yardım ve motive bekkliyorum umarım hepimiz istediğimiz kiloya varabiliriz, benim ilk hedefim 70 i görmek, sonrasını da getrirebileceğime inanıyorum

azim...azim....azim...istenirse veriliyor bende 10 kilo verdim az yedim yemeklerden doymadan kalktım hatta akşamları aç bile yattığım günler oldu hiç asansör kullanmadım bol bol yürüdüm ,yüzdüm ve kilo verdim veriliyor yani isteyince diyet bile yapmadım diyebilirim

hoş geldin tatlımmm azmet verirsin kiloları sadece inan 4 5 gün içinde 1 kilo verdim ben ama bu topikten önce hiç veremiyordum şimdi inanıyorum :)

hoş geldin tatlımmm azmet verirsin kiloları sadece inan 4 5 gün içinde 1 kilo verdim ben ama bu topikten önce hiç veremiyordum şimdi inanıyorum :)

Hos geldinnn adn ne:)) ya veririz yaaa aksam hafif yiyorum altidanbsonra agzima biaey koymuyuom gun icindede abartmiyom verdim gibi geliyo haftam bitsin tartilcam:)) hayirli olsunn :)

Cok guzel demisin azim azim azim darisi bizim basimiza:)

merhaba kızlar
bende yeni evlilik mağduru olarak aranızdayım
kabul ederseniz tabi
öncelikli olarak 3 kilo vermek istiyorum
tabi sonra devamı gelecek inş
bana da yardımcı olur musunuz:26:

merhaba kızlar
bende yeni evlilik mağduru olarak aranızdayım
kabul ederseniz tabi
öncelikli olarak 3 kilo vermek istiyorum
tabi sonra devamı gelecek inş
bana da yardımcı olur musunuz:26:

evlilik mağduru güzelmiş :) aynı taraftayız demekki :) kabul etmek ne demek canım benim hoş geldin :)

evlilik mağduru güzelmiş :) aynı taraftayız demekki :) kabul etmek ne demek canım benim hoş geldin :)

hoşbuldum canımm
öncelikle ismim gözde
memurum o yüzden oturarak çalışıyorum
hareket sıfır denecek kadar
irade desen o da öyle
canım ne istese gece saat 1 de olsa yapar yerim
başlıca sıkıntılarım bunlar
derdime deva olun dostlar lütfeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…