ben 3 yada 3 buçuk litre su içiyorum, ve her gün iki üç tane yeşil çay içiyorum, sabahları saat altı da kahvaltı yapıyorum sabah erken kalkınca metabolizma daha dinç oluyor, sadece tost yiyiyorum iki dilim çavdar ekmeğinin arasına peynir koyuyorum kaşar çok yaglı oluyor, eğer canım istiyosa tatlandırmak amaçlı biraz ketçap döküyorum yada çok canım istiyosa içine 2 dilim ince sucuk koyuyorum ve yanında açık çay yada yeşil çay, öğlen okulda olduğum için küçük kepekli ekmeğinin içine peynir ve roka maydanoz gibi şeyler koyuyorum, bazen yani haftada iki kere falan activia yoğurt yiyiyorum, çok acıkırsam bi tane küçük mandalin, akşam da saat 6 da sebze yemeği,bi kepçe çorba, ama eğer doyduysam sebze yemeği yemiyorum, yoğurt yada ayran kesinlikle yiyiyorum, ve galiba çok fazla tualete çıkıyorum o yüzden de çabuk veriyorumbu arada önerebileceğim şeylerden en önemlisi spor, en az 45 dakika spor yapmamız gerekiyor, ve en az 10 bardak su gerçi ben anlatıyorum ama bi kaç kilo verince salıyorum kendimi annem öyle söylüyor
bende aynen öyle canım
2 ay önce diyetisyen kontrolünde 5 kilo verdim
1 ayda geri aldım hepsini
yiyemediğim hepsinin acısını çıkardım nasıl olsa zayıfladım diye
bende bu 2 ayda 10 kilo olayını diyetisyen sayesinde verdim , ama yazın hepsini geri almıştım, 100e merdiveni dayamıştım, baktım olmuyor böyle, yürüyüş, spor derken geri inebildim, sonra yine geri aldımama bu hafta başladım ve verdim sonunda umarım hepiniz başarabilirsiniz bende devamını getirebilirim hedefiniz kaç
az ya hallolur inş62 yim canım ben inş önce bi 59 olayım ondan sonra 55e kadar yolu var
acıktıgım zamanda azıcık beyz leblebi yıyorum hem su ıcırıyor hem de aclıgımı bastırıyor
bende aynen öyle canım
2 ay önce diyetisyen kontrolünde 5 kilo verdim
1 ayda geri aldım hepsini
yiyemediğim hepsinin acısını çıkardım nasıl olsa zayıfladım diye
ben de gunde 3 lt ıcıyorum su tuvalet problem hakkaten ogretmenım her tenefus oradayım zor yetısıyorum valla ...elma beni de acıktırıyor ayvanın kalorısı cok mudur acaba
Arkadaşlar nerdesınzeee bugün neler yedik ?
Ben sabah bı tabak corba yedım ıcıne bı dılım çavdar ekmegı dogradım, öğlen bı tabak amerikan salatası yedim, akşamda balık ve salata yedım (ekmek yok) ve 3 lıtreye yakın su ıctım, sımdıde yeşil cay ıcıyorum
Muhteşem:) bn sabah pirinc lapasi yedim okulda sut ictim ogle salata yine pirinc lapasi yedim arada elma greyfurt ayran ivctim aksamda yogurt greyfurt ayran ictim:)) cok sacmayim bu gun ne yaptigim ne yefdigim belirsiz:)))))
olsun iyi az yemıssın bari
Sende ole sendebi haftamiz dolsun tartilalim bii:)
olsun iyi az yemıssın bari
Ben dayanamadım tartıldım 60 dan 59 a dusmusum
günaydın kızlaaarrrr
sabaha simitle başladım gerisini siz düşünün
günaydın kızlaaarrrr
sabaha simitle başladım gerisini siz düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?