benimle zayiflamak isteyen var mi:)

selam kızlar bende 31 yaşında 175 boyunda ve maalesef 84 kiloyum nasıl geldim bu kiloya bilemiyorum bebiş istiyorum olmuyo pco dan dolayı onun için kilo vermem gerekkkk

zayıflama için tek yaptığım şey sanırım oturarak çalıştığım için günde 3 litre su içmek:) özellikle bu aralar sıcakla ılık arasında su içiyorum.. iyi geldiğini düşünüyorum .

Pirinc lapasi diyetimii bozdum:))))) bizden bisey olmaz yaaaa :)))
bana da öyle geliyo sanki :)
günde 4ü geçiyo benim
bende hiç bi işe yaramıyo
soğuk sıcak ılık limonulu maydonozlu hepsini denedim
galiba sorun bende

selam kızlar bende 31 yaşında 175 boyunda ve maalesef 84 kiloyum nasıl geldim bu kiloya bilemiyorum bebiş istiyorum olmuyo pco dan dolayı onun için kilo vermem gerekkkk

Canimm ins hayirlisiyla verirsin cok isterim..3litre su olayini nettn okudum kilo vermk isteyenler 3 normal kiloda kalmak isteyenler 2 icsin diyodu bnde yarin başlıyorum 3litre olmadan uyumam artik:)))(

Kalori sayimi mi yapıyorsun bende yapabilirimdde nasil gidiyo:))

canım bir sitede yediklerini yazıyorsun o otomatik hesaplıyor yaktıgın kalorıyı gunluk ne kadar verdıgını bır ayda ne kadar verbılecegını felan ordan takıp edıyorum 10gun oldu 1.5 kılo vermısım canımın ıstedıgını yıyorum ama 1400 kalorıyı gecmeden ekmek yok sadece kepekli ekmek 1-2 dılım en fazla. lahana suyu kurune basladım bugun 3.gun ...gunluk 3 lt de su ıcıyorum aksam 7 den sonra hıcbırsey yok.2 gune bır kosu bandında 40 dk 3 km yuruyorum .yıne de 10 gunde 1.5 normal mı?ah ah 60 ları gorebılsem bır hazırana kadar

Son düzenleme:

Bencee gayet normal sagliklisida bu zaten birden cok vermek iyi degil ama bole devm et mas cok iyi) bnde kalori isine baslayayimm mantıklı

bana da öyle geliyo sanki :)

günde 4ü geçiyo benim
bende hiç bi işe yaramıyo
soğuk sıcak ılık limonulu maydonozlu hepsini denedim
galiba sorun bende

bendede hiç bi işe yaramıyor gram değişiklik olmadı sürekli wc ya taşınmak dışında..
5 kilo vermek bu kadar zor olmamalı yaa tabi bu arada ilk hedef 5 kilo sadece
nedense henüz yapmalıyım yapıcam bu kez gazı gelmedi bana..

Canimm ins hayirlisiyla verirsin cok isterim..3litre su olayini nettn okudum kilo vermk isteyenler 3 normal kiloda kalmak isteyenler 2 icsin diyodu bnde yarin başlıyorum 3litre olmadan uyumam artik:)))(

başladınmı şartlanıyosun hemen alışıyosun ama herşey beyinde bitiyor karnım aç değil ama canım illa bişiler yemek istiyo

bana da gelmedi yaa:)
şu an çok bi rahatsızlığım yok kilomdan o yüzden sanırım

sitenin linkini atar mısınız

kaç kilosun bende uzun bi müddet rahatsız olmadım. evlendiğimde 64 tüm 70 75 darken 80 de çok rahatsız oldum en son 2 gün once 84 ü tartıda görünce resmen rahatsızlandım:)))

yaa deme öyleee
62 kiloyum 168 boyum var
kilo konusunda sıkıntım yok
benim asıl problemim yeni oluşmaya başlayan simitlerim
can sıkıcııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…