benimle zayiflamak isteyen var mi:)

Duphalac die ilac var muthis ama illeri dercede kabizlik icn o ama hafifse kayisiii candirrr

yok durum o kadar vahim degıl bende kayısıyı denıyorum ıkı gundur ıyıyım bıde sınemakı ıcıyorum ama o zararlıymıs galıba o yuzden cok stres yaptıgımda bu konu hakknda ıcıyorum, ıkı haftadr ıcmemıstım dun içtim ya ben nıye zayıflayamıyorum 15 gun oldu 1 kılo sadece

Bnde 10gun oldu bi kilo sadece( ne oluyo yaa coj moralim bozukk bugunn butun gunn cisssslarla doluyduu offf cok moralim bozukk

aynen yaaaa benim de durdu sanki bişeyler yapmak lazımm

Bn dunnnn cik yedmmm pastalarr pastalarrr birsuru yedim( bi kac gun poretin agirlikli beslencm dukan atak evresi gibi)bi sok laxim bana kilo veremiyorum
Bu pazar ikinci haftamiz olcak ve daha bi kilo verdm inanamıyorum(

Son düzenleme:
Bende dün tartıldım ...
Tok karna 64.8 geldim
2 bardak su içtim ( büyük bardak ) 65.3 geldim
Sabahta 64.9 geldim :2:
Tok karna 64.8 ken aç karna nasıl 64.9 olurum ben yaa

Gunaydnnn kizlar durumumuzu hic begenmiyorum hic kilo veremedik cok uzuluyorum bu hafta siljelenelim kndimize gelelimmmm verelim yaaaa

Gunaydnnn kizlar durumumuzu hic begenmiyorum hic kilo veremedik cok uzuluyorum bu hafta siljelenelim kndimize gelelimmmm verelim yaaaa

4 gundur veremiyordum bugun 77.7 yı gordum ama bu hafta oglum hastaydı cok yogundum o yuzden yuruyemedım onun etkısı var galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…