Pide yapmış zaten ben kıyma yemiyorum iyi oldu açıkçası
Patates salatası yedim ... 2 Küçük kurabiye
Tatlıdan da yiyeyim dedim ama çok şerbetliydi tadına baktım bıraktım
Ya arkadaşlar bugun çok yedim ve bagrsaklarım calısmıyo benım resmen kafayı yıcem, bagrsak calıstırıcı bısey yok mu ki
Duphalac die ilac var muthis ama illeri dercede kabizlik icn o ama hafifse kayisiii candirrr
Iyii cok abartmamisn tebrk ederim:)) kiz insan kiyma yemez mi
yok durum o kadar vahim degıl bende kayısıyı denıyorum ıkı gundur ıyıyım bıde sınemakı ıcıyorum ama o zararlıymıs galıba o yuzden cok stres yaptıgımda bu konu hakknda ıcıyorum, ıkı haftadr ıcmemıstım dun içtimya ben nıye zayıflayamıyorum 15 gun oldu 1 kılo sadece
Bnde 10gun oldu bi kilo sadece( ne oluyo yaa coj moralim bozukk bugunn butun gunn cisssslarla doluyduu offf cok moralim bozukk
aynen yaaaa benim de durdu sanki bişeyler yapmak lazımm
aynen yaaaa benim de durdu sanki bişeyler yapmak lazımm
Bn dunnnn cik yedmmm pastalarr pastalarrr birsuru yedim( bi kac gun poretin agirlikli beslencm dukan atak evresi gibi )bi sok laxim bana kilo veremiyorum
Bu pazar ikinci haftamiz olcak ve daha bi kilo verdm inanamıyorum(
benim de durdu lahana suyunu gunde 1e indirince durdu 4 gun once de 78 dım bugun de 78 gram yok
aslında evde lahana varken bi denesem mi acaba bende yaaa.. bence bizim verdiğimiz o birer kilolar vücuttaki ödemdi
Ay olabilir ..
Ama ben bu hafta pek diyet yapmadım gibi bir şey
Listemin dışına çıktım
Gunaydnnn kizlar durumumuzu hic begenmiyorum hic kilo veremedik cok uzuluyorum bu hafta siljelenelim kndimize gelelimmmm verelim yaaaa
Gunaydnnn kizlar durumumuzu hic begenmiyorum hic kilo veremedik cok uzuluyorum bu hafta siljelenelim kndimize gelelimmmm verelim yaaaa
Sarimsak cayi yaptimmmm)bu aksamdan başlıyor um, )
4 gundur veremiyordum bugun 77.7 yı gordum ama bu hafta oglum hastaydı cok yogundum o yuzden yuruyemedım onun etkısı var galıba
Hasta oldum ve aşırı tatlı isteğim var
Ama yemicem
Dayanıcam inşallah :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?